Hajcsi
Berni
Vera
Nia
Erika
Anikó
Ági
Melis
Lia
Zenkő
Baraboszi
Anka
Niki
Tamara
Jula
Tünde
Noémi
Kate
Lilla
Martina
Andrea
Évi
Teréz
Erzsébet
Kati
Gabó
Szilvi
Melcsi
Mira
Kira
Zsana
Anna
Alabama
Judit
Alexaa
Zsiráf
Bayarda
Zoé
Hermione
Pipi
Jah, de kin lenne az "I LOVE BUPU" felirat vajon? Eredeti szerző bupu És én rajzolom meg milyen tetkók legyenek és el kell menni felvarratni,ha mind nyer az sem baj,egy sárkány motoros jelentkező már van,de majd jövőre
...az álruhás ökoterrorista
Eredeti szerző bupu És én rajzolom meg milyen tetkók legyenek és el kell menni felvarratni,ha mind nyer az sem baj,egy sárkány motoros jelentkező már van,de majd jövőre És minden díjat Te zsebelsz be, mi? Rafkós Vagy!!
"...poros úton pörög a gép, sebesen, akár a szél, SZABADNAK SZÜLETTÉL, akár az ég..."
Eredeti szerző bupu És én rajzolom meg milyen tetkók legyenek és el kell menni felvarratni,ha mind nyer az sem baj,egy sárkány motoros jelentkező már van,de majd jövőre Nekem is rajzolhatsz, ha ráérsz
birge kisbetűűűű! "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
Eredeti szerző Ablak Zsiráf Jah, de kin lenne az "I LOVE BUPU" felirat vajon? Szabad ember szabad szárnyon,ez még várat magára. Az OSSIAN is megénekelte a magamat útját járom.
Eredeti szerző birge Nekem is rajzolhatsz, ha ráérsz Van ötleted mit szeretnél,vagy legyek kreatív hozzád,és a fantáziámra bízod?
Eredeti szerző Ablak Zsiráf Most esett le a tantusz!!! Köxxxxiii! Köszönitek: te, a tetoválósember és 123másik(vagy egy ügyes infós dinamikus ipvel). Távol álljon tőlem a rosszindulat, de egyet értek a hozzászólokkal. Bocsika,de én a versenyzőkre gondoltam,az ő nevükben is köszöntem.
Eredeti szerző pamoni + ötlet: 2 kategória, kat.-ént 1 győztessel, lenne egy közönségdíjas kat. és egy művészi-mester munka kategória, amit hozzáértők zsűriznének. Ez szerintem is egy nagyon jó ötlet. És a min. 3 hónappal ezelőtti regisztráció a szavazáshoz.
Bármikor meghalhatsz. Tovább élni az, amihez igazán bátorság kell.
A címkefelhő megtekintése
Fórum szabályok
Könyvjelzők