Szeptember 19-ig nevezzhettek a galériába feltöltött képekkel a derekatokon levő ábrákkal!
Légyszi a kép leírásához írjatok pár mondatot arról, hogy mit ábrázol a kép, miért pont arra esett a választás, és miért pont oda került a tetkó, ahol van.
Az első helyezett, aki a legtöbb szavazatot kapja, a fenn és itt alább látható nyereményekkel lesz gazdagabb:
* 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
* Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
* Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
* Excipial 5000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Excipial Hydrolotio 200ml bőrápoló 2% urea tartalommal, 1 db Excipial Creme 30g, 1 db Excipial Protect kézvédő 50ml, 1 db Excipial Repair kézápoló 50ml)
* Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány
Na végre, eljön az én időm![]()
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
vigyázz birge vetélytársad akadt
Nem hagyom magam!
birge kisbetűűűű!
én sem![]()
Nem tudom, utazás előtt lesz-e még időm rendes, szerkesztett képet feltölteni, de hogy ne maradjak le a versenyről, addig is feldobtam az akkor, frissiben készült képet. Most már nem dombornyomott
Nos.
A tetoválás a derekamon van, valahogy eleve oda kívánkozott. Sok évi tervezés eredménye, végül otthonról, a nem túl puha családi fészekből való kiszabadulás apropójából varrattam magamra, hogy együtt vészeljük át a "felnőtté válás" kezdeti lépéseit. Mert mint látszik, a sárkány is még ugyanolyan hülye kölyök, mint a gazdájaMérges kicsit, hiszen ő az én védelmezőm: ha valaki bántani merészel, a házi sárkánnyal gyűlik meg a baja!
És végül a kampányszöveg: szavazzatok rám, elhozom a világbékét, az ingyen benzint és a kimeríthetetlen csokisdobozokat!
birge kisbetűűűű!
)
de hol a kép??
Ja,ok, megtaláltam.![]()
Ha a helyén van, akkor már nincs meg?
birge kisbetűűűű!
A tetkó a derekamon egy véletlen műve. A szalonban ültem, épp a jobb vállamra készült akkor a sárkányom. Gondolkodtam, hogy kellene valami, ami igazán jellemző rám; mert nem vagyok épp hétköznap figura.. A rodeo-cowboy biztos volt, de nem volt elég karakteres, így fölé került a felirat is. Rebel- mint lázadó.
Könyvjelzők