Szerintem szavazhatsz...
mármint az én tetoválásaimat NaNa?azok Túl jók lennének és engem akarnánakén nem csak az elsőre kiabálnám rá,hogy plágium
nagyon szigorúan van több is...
Throw my life away for a dream that won't come true...
Jajj, én egy félreértett zsűri vagyok.
Egyáltalán nincs bajom a plágiummal, mert amit itt láttam, az nem olyan hogy "húláttamazinternetenegyjóképetgyorsantetováljukmag unkramertolyanszép" - ez egy olyan kép, hogy el tudok képzelni, hogy szívből választotta. Nagyjából úgy szavaztam, hogy előbb megnéztem, melyik tetoválásoknak szép a kidolgozása, színe, ilyesmik, aztán néztem meg a mintát: kizárva azokat, amelyikek nem tetszettek, vagy csúnyán voltak megcsinálva, maradt három, és itt már szigorítania kellett a birgezsűrinekEgy érzelmi okokból, egy pedig plágium miatt esett ki és tádám! Megszületett a győztes.
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
...pedig érzelmi okokból csúnya dolog kiejteni....
"A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál."
emberek! Nem tudom mely tetoválásokra mondjátok, hogy "plágium", de szeretnék mindenkit felvilágosítani- és ezzel "megvédeni" a tetoválómat-, hogy az enyéim közt nincs erre példa. Mondjuk egy Mustang Shelbyt és Sabinát nem igazán lehetne másképp ábrázolni, mint amilyen valójában, hiszen ezek portrék, de a többi tetoválásomat ott helyben, a szemem előtt rajzolta rám a művész a SAJÁT KEZÉVEL.... És ezek nem nonfiguratív ábrák, amikkel konkrétan nem is lehet elcsúszni, mert kb. mindegy melyik szál hova fut. És ajánlom figyelmetekbe: www.tattooorion.hu És mielőtt vádolna bárki is, nem bunkóságból írtam... Üdv mindenkinek
nem is bántott meg senki, nem érdekel mások véleménye addig, amíg a tetoválásom elképzelését fikázzák, de a kivitelezésével egy olyan művészt "aláztok" aki mellesleg igen elismert hazánkban, és ez elég érdekes számomra..... ja, és egy Mustang nem egy "létező minta" , hanem egy autó, ami furcsán nézne ki, ha másképp ábrázolnák. nem szoktam lopni és hazudni sem.......
Könyvjelzők