Szavazás eredménye: Szavazz a legjobb kartetoválásra!

Szavazó
60. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • 8 13.33%
  • 7 11.67%
  • 1 1.67%
  • 4 6.67%
  • 6 10.00%
  • 2 3.33%
  • 12 20.00%
  • 3 5.00%
  • 17 28.33%
+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 10 ElsőElső 12345678 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 91

Téma: Kartetoválások versenye 2010

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,897
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    mármint az én tetoválásaimat NaNa?azok Túl jók lennének és engem akarnánakén nem csak az elsőre kiabálnám rá,hogy plágiumnagyon szigorúan van több is...
    Throw my life away for a dream that won't come true...

deborah logója
    deborah jelenleg nem elérhető Motoros deborah csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,651
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    26
    Idézet Eredeti szerző Bendzso Üzenet megjelenítése
    Ezek nagyon silányok...A tetkó is higul,mint az élet...
    nekem sem teccik igazán egyik sem, de szavaztam, a legjobbra...
    Száguldó gép a testem tépi szét!! Hidd el nem lehet semmi vész!!

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    Idézet Eredeti szerző deborah Üzenet megjelenítése
    nekem sem teccik igazán egyik sem, de szavaztam, a legjobbra...
    há ja,vannak szebbek is e kerek világon,de itt ezekből kell dönteni...Sok rossz között is van legjobbja nem rosszak,csak ez úgy jól hangzott és persze igaz is,mármint na...a szép görbe se csúnya,ahogy a kőmüves mondaná
    Throw my life away for a dream that won't come true...

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,179
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Peyton Üzenet megjelenítése
    Nálam az utolsó a nyerő. A teljes plágium az tényleg gáz, mert elvileg az egyediség lenne a lényeg, de ha van egy alap dolog, amiből a művész tök jót hoz össze a plusz dolgokkal, az ok.
    Jajj, én egy félreértett zsűri vagyok.
    Egyáltalán nincs bajom a plágiummal, mert amit itt láttam, az nem olyan hogy "húláttamazinternetenegyjóképetgyorsantetováljukmag unkramertolyanszép" - ez egy olyan kép, hogy el tudok képzelni, hogy szívből választotta. Nagyjából úgy szavaztam, hogy előbb megnéztem, melyik tetoválásoknak szép a kidolgozása, színe, ilyesmik, aztán néztem meg a mintát: kizárva azokat, amelyikek nem tetszettek, vagy csúnyán voltak megcsinálva, maradt három, és itt már szigorítania kellett a birgezsűrinek Egy érzelmi okokból, egy pedig plágium miatt esett ki és tádám! Megszületett a győztes.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

zenko logója
    zenko jelenleg nem elérhető Segédmotoros zenko fény az éjszakában
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Szatmárnémeti
    Üzenet
    459
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    22
    Hírnév szint
    19
    ...pedig érzelmi okokból csúnya dolog kiejteni....
    "A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál."

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,179
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Zenkő Üzenet megjelenítése
    ...pedig érzelmi okokból csúnya dolog kiejteni....
    Mint látod, igyekeztem a végsőkig fair lenni.. ennyi örömöm hadd maradjon már
    birge kisbetűűűű!

Petus logója
    Petus jelenleg nem elérhető Benzintyúk Petus csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2010 May
    Üzenet
    5
    Kép
    4
    Hírnév szint
    0
    emberek! Nem tudom mely tetoválásokra mondjátok, hogy "plágium", de szeretnék mindenkit felvilágosítani- és ezzel "megvédeni" a tetoválómat-, hogy az enyéim közt nincs erre példa. Mondjuk egy Mustang Shelbyt és Sabinát nem igazán lehetne másképp ábrázolni, mint amilyen valójában, hiszen ezek portrék, de a többi tetoválásomat ott helyben, a szemem előtt rajzolta rám a művész a SAJÁT KEZÉVEL.... És ezek nem nonfiguratív ábrák, amikkel konkrétan nem is lehet elcsúszni, mert kb. mindegy melyik szál hova fut. És ajánlom figyelmetekbe: www.tattooorion.hu És mielőtt vádolna bárki is, nem bunkóságból írtam... Üdv mindenkinek

birge logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,179
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Petus Üzenet megjelenítése
    emberek! Nem tudom mely tetoválásokra mondjátok, hogy "plágium", de szeretnék mindenkit felvilágosítani- és ezzel "megvédeni" a tetoválómat-, hogy az enyéim közt nincs erre példa. Mondjuk egy Mustang Shelbyt és Sabinát nem igazán lehetne másképp ábrázolni, mint amilyen valójában, hiszen ezek portrék, de a többi tetoválásomat ott helyben, a szemem előtt rajzolta rám a művész a SAJÁT KEZÉVEL.... És ezek nem nonfiguratív ábrák, amikkel konkrétan nem is lehet elcsúszni, mert kb. mindegy melyik szál hova fut. És ajánlom figyelmetekbe: www.tattooorion.hu És mielőtt vádolna bárki is, nem bunkóságból írtam... Üdv mindenkinek

Nem akartam bántani senkit, mint mondtam nem baj egyáltalán, ha valaki egy létező mintába szeret bele! Csak valami alapján muszáj volt döntenem
    birge kisbetűűűű!

Petus logója
    Petus jelenleg nem elérhető Benzintyúk Petus csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2010 May
    Üzenet
    5
    Kép
    4
    Hírnév szint
    0
    nem is bántott meg senki, nem érdekel mások véleménye addig, amíg a tetoválásom elképzelését fikázzák, de a kivitelezésével egy olyan művészt "aláztok" aki mellesleg igen elismert hazánkban, és ez elég érdekes számomra..... ja, és egy Mustang nem egy "létező minta" , hanem egy autó, ami furcsán nézne ki, ha másképp ábrázolnák. nem szoktam lopni és hazudni sem.......

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 10 ElsőElső 12345678 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Deréktetoválások versenye 2010
    nana által, fórum: Tetkó a Csajokon
    Válasz: 179
    Utolsó üzenet: 2010.10.07., 17:10
  2. Hastetoválások versenye 2010
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 4
    Utolsó üzenet: 2010.10.06., 10:30
  3. Deréktetoválások versenye 2010