Szavazás eredménye: Kinek a deréktetkója tetszik legjobban?

Szavazó
79. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • 6 7.59%
  • 4 5.06%
  • 3 3.80%
  • 23 29.11%
  • 3 3.80%
  • 7 8.86%
  • 5 6.33%
  • 2 2.53%
  • 17 21.52%
  • 6 7.59%
  • 2 2.53%
  • 1 1.27%
  • 0 0%
  • 0 0%
+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 17 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 164

Téma: A legjobb deréktetoválás!

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    Lázár Kati egyértelmű...
    Throw my life away for a dream that won't come true...

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,179
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Őszinte leszek: nekem most egyik sem tetszik. Bezzeg, ha már meglenne az enyém! (ugye, kill?)
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,897
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,179
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Tehát savanyú a szőlő...
    Részben
    De igazából én is azt vallom, hogy egy tetoválás jellemezze viselőjét, vagy jelentsen valamit, szóval a nonfig ábrák meg a "tipikus" minták (lányokon virág, delfin és társaik) valahogy nem tudnak lenyűgözni. Bezzeg az előző versenyben nem győztem válogatni
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,897
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Itt pl. delfint alig látok...
    Viszont van motor, koponya, ördög, angyal...

Szerintem viszont a nőknél sokkal fontosabb, hogy esztétikus legyen a tetoválás. És egy szép virágminta a megfelelő helyen elhelyezve nagyon szép és nőies tud lenni. Szerintem.

daniella logója
    daniella jelenleg nem elérhető "bekapcsika" :) daniella van mire büszke legyendaniella van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57
    nekem tündvér tetoválása tetszik nagyon
    Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul.

standby logója
    standby jelenleg nem elérhető Segédmotoros standby csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Érd
    Üzenet
    438
    Kép
    11
    Hírnév szint
    12
    Itt pl. delfint alig látok...
    Viszont van motor, koponya, ördög, angyal...

Szerintem viszont a nőknél sokkal fontosabb, hogy esztétikus legyen a tetoválás. És egy szép virágminta a megfelelő helyen elhelyezve nagyon szép és nőies tud lenni. Szerintem.
    egyet ertek... tucat-tucat, de ha esztetikus, akkor nagyon feltudja dobni az osszkepet.
    szivesen szavaztam volna 2-re. nem lehet atallitani?
    ezert nincs kedvem regelni egy masik nikkel, hogy a masik nekem tetszore szavazzak

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,897
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Azért nem lehet többre szavazni, mert akkor a végén mindenki mindenkire szavaz, és nem dől el, melyik a legjobb.
    Amúgy ugyanarról az IP címről nem tudsz újra regelni.

Bár már megszoktam, hogy hiába erőlködök, soha semmi nem jó. Ha bárki szavazhat, azért nyafogtok. Ha csak a tagok, azért. Ha minden tetoválás ömlesztve van azért, ha pedig kategóriákra osztva, azért. Ha egy ember egyszer szavazhat azért, ha meg többször, azért. És még sorolhatnám...

Azért elismerő szavakat is kapok néha-néha, de azt legtöbbször csak privátban...

boncadóri logója
    boncadóri jelenleg nem elérhető BoncaDóri boncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Szigetfalva
    Üzenet
    2,729
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    173
    Hírnév szint
    45
    Azért nem lehet többre szavazni, mert akkor a végén mindenki mindenkire szavaz, és nem dől el, melyik a legjobb.

Bár már megszoktam, hogy hiába erőlködök, soha semmi nem jó. Ha bárki szavazhat, azért nyafogtok. Ha csak a tagok, azért. Ha minden tetoválás ömlesztve van azért, ha pedig kategóriákra osztva, azért. Ha egy ember egyszer szavazhat azért, ha meg többször, azért. És még sorolhatnám...

Azért elismerő szavakat is kapok néha-néha, de azt legtöbbször csak privátban...

Ki mer itt nyilvánosan nyalizni ?

daniella logója
    daniella jelenleg nem elérhető "bekapcsika" :) daniella van mire büszke legyendaniella van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57

nehéz lehet Neked, főleg hogy én is folyamatosan zaklatlak a hülyeségeimmel
    Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul.

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 17 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. A legjobb kartetoválás!
    nana által, fórum: Tetkó a Csajokon 2009
    Válasz: 106
    Utolsó üzenet: 2010.04.15., 13:39
  2. A legjobb háttetoválás
    nana által, fórum: Tetkó a Csajokon 2009
    Válasz: 114
    Utolsó üzenet: 2009.09.24., 09:15
  3. A legjobb has/mellkas tetoválás