Nos mivel sok itt a locsi-fecsi lány ezért itt az idő a halgatásra!
Bizonyítsátok be lányok, hogy csukva is tudjátok tartani a fenséges ajkaitokat a kedvünkért!
(itt a fiju társadalomra gondoltam)
Két csoport lesz!
(tudom ez kitolás lesz)
Az elsőben mindenféle rúzs és egyébb dolog használat nélkül, ahogy a természet adta, kérem feltölteni a képeket!
A második csoportban mindenki azt ken magára amit akar és nem szégyel, lehet bóhoc száj is akár de legfőképpen a női bájra gondoltam!
Most üljetek le!
A versenyen csak az vehet részt akinek:
-legalább 30 hozzászólása van és ebből 1 a bemutatkozóban!
-a verseny kiírásának napján már regisztrálva volt a csamon és ekkor már meg is volt neki a 30 hozzászólás!
(a szabályok változtatásának jogát fenttartom)
Ja és ez nem a fecsegő!
Jobbára ártalmatlan!
szigorú a kiírás.
Megcsinálod a galériákat is?
Vagy csináljam én?
És lesz pasiszájszépségveseny is?![]()
OH! Hát akkor én már ki is estem! Itt vagyok már egy ideje, de sztem a bemutatkozó az kimaradt... :S
Lol
(a szabályok változtatásának jogát fenttartom)
Ja és ez nem a fecsegő!
......már mindegy, elindult a lavina![]()
" Füstölgő abroncsok marják az úttest porát "
Én még annyit szigorítanék rajta, hogy a képek (ajkak) tulajdonosát ne tudjuk, hogy kicsoda... Így nem lehet azt mondani, hogy ez befolyásolta a szavazókat, mert xy barátja-barátnője-testvére-kutyájamacskája.
Nyissunk egy ajak-galériát, de a képeket privátban kapja meg valamelyik moderátor aki bevállalja és ő legyen az, aki a galériába tölti a képeket...
És talán furán hangzik, de a verseny pillanatnyi állását sem tenném nyilvánossá, a fent említett hasonló okokból például. Csak a verseny befejeztével hirdetném ki az eredményeket és tenném láthatóvá a szavazatok számát és a képek tulajdonosainak nevét.
De ez csak egy vélemény.
A galériát megcsináltam
A többi ZP dolga.
Ha ő vállalja, hogy töltöget mindenki helyett...
nekem tuti nincs rá időm.
ZP, a másodikra másik fórumot kéne indítani, mert egy fórumban csak egy szavazást lehet indítani úgyis.
Oké!
Akkor elösször is a mai napon még lehet pótolni a bemutatkozást!
Másodszor Ancsipancsinak jó az ötlete, csak kérek felvilágosítást Nanácskától, hogy akkor miként csináljam a töltögetést!
Harmadjára pedig akkor az első verseny a natúr lesz!
A nevezési idő 1 hét!
Verseny indul jövőhéten szerdán!
Amikor elindul az első verseny akkor kezdődik a színesre a szavazás!
Jobbára ártalmatlan!
Nagyon rafinált vagy ZP,egyre lejebb haladsz a testrészekkel![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
Könyvjelzők