+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 7 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 66

Téma: Jégkori

Lőrinc logója
    Lőrinc jelenleg nem elérhető Motoros Lőrinc a hírneve előtte járLőrinc a hírneve előtte járLőrinc a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Oct
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,023
    Blog bejegyzés
    2
    Hírnév szint
    16

Jégkori

Itt a téli idény, a korcsolyázás szezonja. KI jön?

Lőrinc logója
    Lőrinc jelenleg nem elérhető Motoros Lőrinc a hírneve előtte járLőrinc a hírneve előtte járLőrinc a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Oct
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,023
    Blog bejegyzés
    2
    Hírnév szint
    16
    Egyből itt egy új lehetőség:
    A Hungexpo területén, a C pavilonban nyitottak egy jégpályát. Minden nap nyitva 15-19-ig, a hétvégi nyitva tartást még nem tudom. Jégdiszkót is akarnak hétvégénként.

bupu jelenleg nem elérhető Motoros bupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Üzenet
    1,804
    Blog bejegyzés
    18
    Kép
    1
    Hírnév szint
    33
    Korongozni nem lehet?

Lőrinc logója
    Regisztrált
    2010 Oct
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,023
    Blog bejegyzés
    2
    Hírnév szint
    16
    most hétfőn kezdtek, alig van még nép.... ma voltam ott tárgyalni velük (lehet hogy betársulok melléjük) és akkor valaki kérdezte, hogy jönnek-e korongosok..... eszerint lehet

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Én már voltam korizni Tatabányán 2 hete, azóta is sebes a lábam, de részemről OK. Én is olvastam ezt a Hungexpos dolgot, a városligeti helyett találták ki, mert azt most rekonstruálják egészen február végéig. Plusz még a Westend tetején a Jégterasz, ahol van lehetőség esni-kelni.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Van még a Jégcsarnok is Káposztásmegyeren és a DÓZSA-stadionban is, Újpesten... (csak mert minden szentnek maga felé hajlik a keze, ezek nekem tök közel vannak )
    Mondjuk a térdműtétem óta még nem próbáltam...
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

Lőrinc logója
    Regisztrált
    2010 Oct
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,023
    Blog bejegyzés
    2
    Hírnév szint
    16
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Van még a Jégcsarnok is Káposztásmegyeren és a DÓZSA-stadionban is, Újpesten... (csak mert minden szentnek maga felé hajlik a keze, ezek nekem tök közel vannak )
    Mondjuk a térdműtétem óta még nem próbáltam...
    a térdműtéted óta nem hajlik magad felé a kezed?

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző Lőrinc Üzenet megjelenítése
    a térdműtéted óta nem hajlik magad felé a kezed?
    Így van, lebuktattál...
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Hú, de rég koriztam Az Astra Zeneka (kápmegyer) télleg jó hely Csak ott sokszor van edzés meg meccs, nem tudom mikor engedik a népnek a próbálkozást!

Belépő árakról ki mit tud?
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

Lőrinc logója
    Regisztrált
    2010 Oct
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,023
    Blog bejegyzés
    2
    Hírnév szint
    16
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Így van, lebuktattál...