Ez tetszik:
Gothik hastánc
Senki nem szeret itt táncolni?
Na akkor itt van nektekmégegy film Cecától:
Zorba az Aboriginal:
zorba_the_aboriginal.wmv
hm... van aki szeret, de mar nincs ra alkalma...![]()
"why save the world when you can rule it -
and why touch the ground when you can fly away to dreams..."
ÉS miért nincs?
hat... ez igen hosszu tortenet, es unalmas is
hat es fel evig versenytancoltam, aztan tobb korulmeny osszejatszasa folytan csak egyszeruen elkopott. miota fehervarra koltoztem, azota meg lehetoseg sincs, ez a varos halott ilyen szempontbol [is].
Húú, akkor te jól tudsz táncolni!!!
Egyszer én is versenytáncoltam 2 évig, de sosem volt párom, mert "túl magas voltam".
Mondjuk emiatt legtöbbször a tanárral kellett táncolnom az edzéseken, ami azért nem volt rossz. Viszont a versenyzésig nem jutottam el, hiába tudtam a koreográfiákat.![]()
kar, hogy nem jarsz bulikra...![]()
Kop-kop, jövök én is
Szeretek táncolni és táncoltam is "fiatal koromban". Versenytánccal kezdtem, de én meg túl alacsony voltam..., aztán boogie-woogie-t (szerintem fogalmatok sincs, mi ez, de ha érdekel, teszek fel videot) és akrobatikus rock and rollt. Sőt én még mostanában is eljárok ilyen jellegű bulikra.
Storm: csütörtökön a csam-os sörözésről pl. a barátnőmmel pont egy ilyen helyre megyünk táncikálni. Ha van kedved, gyere velünk!
A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly
Akkor én is jelentkezem: én akrobatikus rock and rolloztam kiskoromban, állítólag volt hozzá némi tehetségem, de már akkor sem dúskáltam táncoslábú fiúkban, így abbamaradt. Pechemre azóta is folyton olyan pasikat szedek össze akár barátnak, akár havernak, aki nem tud, vagy nem akar táncolni, úgyhogy mindig gyanúba keveredek a szórakozóhelyeken, mert egyáltalán nem tiltakozom, ha táncba akarnak vinni![]()
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
hogyne tudnank, mi az a bugi. sot, meg a lindit is ismerjuk.![]()
Könyvjelzők