+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 11 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 106

Téma: Tánc

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Senki nem szeret itt táncolni?

Na akkor itt van nektekmégegy film Cecától:

Zorba az Aboriginal:
    zorba_the_aboriginal.wmv

storm logója
    storm jelenleg nem elérhető Segédmotoros storm pompás jövő áll előttestorm pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 May
    Hol
    a koronázóváros
    Üzenet
    292
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    31
    Hírnév szint
    13
    hm... van aki szeret, de mar nincs ra alkalma...
    "why save the world when you can rule it -
    and why touch the ground when you can fly away to dreams..."

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

storm logója
    storm jelenleg nem elérhető Segédmotoros storm pompás jövő áll előttestorm pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 May
    Hol
    a koronázóváros
    Üzenet
    292
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    31
    Hírnév szint
    13
    hat... ez igen hosszu tortenet, es unalmas is
    hat es fel evig versenytancoltam, aztan tobb korulmeny osszejatszasa folytan csak egyszeruen elkopott. miota fehervarra koltoztem, azota meg lehetoseg sincs, ez a varos halott ilyen szempontbol [is].

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Húú, akkor te jól tudsz táncolni!!!
    Egyszer én is versenytáncoltam 2 évig, de sosem volt párom, mert "túl magas voltam".
    Mondjuk emiatt legtöbbször a tanárral kellett táncolnom az edzéseken, ami azért nem volt rossz. Viszont a versenyzésig nem jutottam el, hiába tudtam a koreográfiákat.

storm logója
    Regisztrált
    2008 May
    Hol
    a koronázóváros
    Üzenet
    292
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    31
    Hírnév szint
    13
    kar, hogy nem jarsz bulikra...

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Kop-kop, jövök én is
    Szeretek táncolni és táncoltam is "fiatal koromban". Versenytánccal kezdtem, de én meg túl alacsony voltam..., aztán boogie-woogie-t (szerintem fogalmatok sincs, mi ez, de ha érdekel, teszek fel videot) és akrobatikus rock and rollt. Sőt én még mostanában is eljárok ilyen jellegű bulikra.

Storm: csütörtökön a csam-os sörözésről pl. a barátnőmmel pont egy ilyen helyre megyünk táncikálni. Ha van kedved, gyere velünk !
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

birge logója
    birge jelenleg elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,179
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Akkor én is jelentkezem: én akrobatikus rock and rolloztam kiskoromban, állítólag volt hozzá némi tehetségem, de már akkor sem dúskáltam táncoslábú fiúkban, így abbamaradt. Pechemre azóta is folyton olyan pasikat szedek össze akár barátnak, akár havernak, aki nem tud, vagy nem akar táncolni, úgyhogy mindig gyanúba keveredek a szórakozóhelyeken, mert egyáltalán nem tiltakozom, ha táncba akarnak vinni
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

storm logója
    Regisztrált
    2008 May
    Hol
    a koronázóváros
    Üzenet
    292
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    31
    Hírnév szint
    13
    hogyne tudnank, mi az a bugi. sot, meg a lindit is ismerjuk.

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 11 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted