+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 11 ElsőElső 12345678 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 106

Téma: Tánc

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Hurrá!!! Akkor csütörtökön testületileg eljöhettek velünk táncolni!!!

Egyébként azért is örülök, mert valahogy az emberek általában azt hiszik, hogy aki motorozik, az csak a rock zenét szereti. Hát én vagyok a kivétel (de úgy látom, nem egyedül). Sőt, bevallom, hogy én a rock zenét igazán nem is nagyon..., vessetek meg, ez van... Magam sem értem, de igazán azokért a zenékért vagyok oda, amik a 40-50-es években voltak nagy slágerek (a swing, boogie, rock and roll), pedig akkor még nem is éltem... Már gondoltam rá, hogy az előző életemben talán...
    Én 6-évesen a nővéremmel kijelentettem,hogy a kedvenc zenekarunk a HUNGÁRIA!!Még mást nem is ismertünk!!Most úgy vagyok vele:Tunyó,P-mobil,és rock"N"roll végül is a kemény rock is abból lett!
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Ugyan a videot nem tudtam megnézn (nemtommiért nem indult el), de erről eszembe jutott, hogy van egy barátnőm, ő indiai táncot táncol. Volt is kint Indiába tanulni, szóval tényleg, komolyan. Időnként fel is lép, ha hívják. Érdekes... Esetleg, ha tudtok valami fellépési lehetőséget, szívesen szólok neki. Ja, hogy kapcsolódjon a motorokhoz is: a bátyja motorozik...
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző Bendzso Üzenet megjelenítése
    Én 6-évesen a nővéremmel kijelentettem,hogy a kedvenc zenekarunk a HUNGÁRIA!!Még mást nem is ismertünk!!Most úgy vagyok vele:Tunyó,P-mobil,és rock"N"roll végül is a kemény rock is abból lett!
    Most ezzel arra célzol, hogy esetleg 102 éves koromra (kábé) én is P-mobil rajongó leszek? (de lehet ez később is, amilyen lassan változom...) Na, azt még megvárom...

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Most ezzel arra célzol, hogy esetleg 102 éves koromra (kábé) én is P-mobil rajongó leszek? (de lehet ez később is, amilyen lassan változom...) Na, azt még megvárom...
    Nem,nem
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

RAINHA do CARNAVAL

Szambakirálynő választás
    2009. március 28. Szombat
    Dürer-kert

A verseny két fordulóból áll.
    Az első fordulóban a táncosok AXÉ-t táncolnak, bemutatják a stílus leglátványosabb elemeit, a stílushoz illő öltözetben, cd-ről játszott zenére.
    A második fordulóban a táncosok ENREDO-t táncolnak karneváli bikiniben, a válogatóban cd-ről játszott Rió-i karneváli zenére, a döntőben pedig élő zenére a Ritmo 2003 Samba Batucada kíséretével.
    A döntőbe jutást, és a végeredmény alakulását profi döntőbírák határozzák meg.

Nevezni emailben az academia.brasileira@gmail.com címen, vagy személyesen a Brazil Táncakadémián (VII. ker. Huszár u. 4.) lehet.
    Nevezési díj: 3000 Ft
    Nevezési határidő: 2009. március 24.

Egyéb programok, fellépők
    Kezdés: 21.00
    Belépő: 800 Ft

További info: Lua
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)

csacskamacs logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Húúú, ezt megnézném.... Köszi az infót Nana.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Én is... bármég lehet,hyogmeg is nézem, csak aznap családi összeröff van, és nem tudom meddig tart.

csacskamacs logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Én is... bármég lehet,hyogmeg is nézem, csak aznap családi összeröff van, és nem tudom meddig tart.
    Igen, nekem is eszembe jutott, miután leírtam, hogy két barátnőmmel beszéltünk meg közös elmaradt névnap-születésnap ünneplést - persze az délután, de rá kellene beszélni a nőket, hogy utána nézzük meg ezt...

eleven logója
    eleven jelenleg nem elérhető Easy Rider eleven csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Feb
    Hol
    Szakony
    Üzenet
    2,577
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    57
    Hírnév szint
    36
    hú de jó lenne ezt megnézni....
    "Élj, hogy motorozhass, de úgy motorozz, hogy élj..."

Ancsipancsi logója
    Ancsipancsi jelenleg nem elérhető Motoros Ancsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 May
    Üzenet
    1,864
    Kép
    1
    Hírnév szint
    31
    de szerettem volna én is táncolni, rockizni jártam is és még balettozni is...de aztán úgy hozta az élet, hogy...

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 11 ElsőElső 12345678 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted