Ugyan a videot nem tudtam megnézn (nemtommiért nem indult el), de erről eszembe jutott, hogy van egy barátnőm, ő indiai táncot táncol. Volt is kint Indiába tanulni, szóval tényleg, komolyan. Időnként fel is lép, ha hívják. Érdekes...Esetleg, ha tudtok valami fellépési lehetőséget, szívesen szólok neki. Ja, hogy kapcsolódjon a motorokhoz is: a bátyja motorozik...
![]()
A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly
Szambakirálynő választás
2009. március 28. Szombat
Dürer-kert
A verseny két fordulóból áll.
Az első fordulóban a táncosok AXÉ-t táncolnak, bemutatják a stílus leglátványosabb elemeit, a stílushoz illő öltözetben, cd-ről játszott zenére.
A második fordulóban a táncosok ENREDO-t táncolnak karneváli bikiniben, a válogatóban cd-ről játszott Rió-i karneváli zenére, a döntőben pedig élő zenére a Ritmo 2003 Samba Batucada kíséretével.
A döntőbe jutást, és a végeredmény alakulását profi döntőbírák határozzák meg.
Nevezni emailben az academia.brasileira@gmail.com címen, vagy személyesen a Brazil Táncakadémián (VII. ker. Huszár u. 4.) lehet.
Nevezési díj: 3000 Ft
Nevezési határidő: 2009. március 24.
Egyéb programok, fellépők
Kezdés: 21.00
Belépő: 800 Ft
További info: Lua
Húúú, ezt megnézném....Köszi az infót Nana.
A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly
Én is... bármég lehet,hyogmeg is nézem, csak aznap családi összeröff van, és nem tudom meddig tart.![]()
hú de jó lenne ezt megnézni....
"Élj, hogy motorozhass, de úgy motorozz, hogy élj..."
de szerettem volna én is táncolni, rockizni jártam is és még balettozni is...de aztán úgy hozta az élet, hogy...
Könyvjelzők