+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 28

Téma: Box (ökölvívás)

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,715
    Blog bejegyzés
    267
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64

Box (ökölvívás)

A boxedzésekről is hallottam hasonlót...
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

birge logója
    birge jelenleg elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,179
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Yama750 Üzenet megjelenítése
    Igen, azt is el tudom képzelni

Egyébként bármilyen mozgás, amit elég intenzíven végzel. Akár a szex is
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző Yama750 Üzenet megjelenítése
    Az uram boxező...
    Ha valaki ki szeretné próbálni.
    Én még nem mertem, mert nem akarok vele összeveszni.

pacikó logója
    pacikó jelenleg nem elérhető Kisördög pacikó a hírneve előtte járpacikó a hírneve előtte járpacikó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Nagytarcsa
    Üzenet
    2,462
    Blog bejegyzés
    30
    Kép
    831
    Hírnév szint
    37
    Megyünk boxedzésre? mikor?
    Az élet klaviatúráján az egyik ujjunkat tartsuk mindig az Escape billentyűn!

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,715
    Blog bejegyzés
    267
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Felőlem mehetünk

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Minden délután van a KSI-ben.
    De ha szoktátok olvasnia hírlevelet vagy a Csajokamotoron.hu-t akkor már rég tudnotok kellene.

Egyébként járnak hozzá motorosok bőven. És lányok is vannak. Meg egyszer még én is lehet, hogy elmegyek. Mármint edzeni. eddig csak fotózni voltam.

mina logója
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,715
    Blog bejegyzés
    267
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Egyszer-kétszer szívesen elmennék abba a KSI-be, de nekem pont a város másik oldalán van, tuti hogy nem lesz részemről rendszeres... Pacikón kívül még valaki? Mondjuk egy jövő hétfő?

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Akkor ez a projekt dugába dőlt?
    Csináltam külön témát neki...

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    a box buziknak valóén is csináltam kb. 9-10 éves koromigmajd 8 évig kickbox/thai box...na az való a férfiembernekde lányok is voltak páran,jó izmos lábuk volt
    Throw my life away for a dream that won't come true...

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Azért szerintem ezzel a zuram vitatkozna. Meg én is.
    Van egy boxedző barátja... 20 évig karatézott és edző is volt.
    Elment a TF-re karate edzőire. Felvette a boxot is tantárgynak. Elkezdte tanulni, és rájött, hogy a box minden küzdősportok alapja. Az európai embereknek nem valóak a keleti harcművészetek, mert nem tudnak azonosulni a filozófiával (a nélkül meg majdnem fölösleges csinálni), és a testük sem alkalmas rá.
    Mióta egyetemi diplomás karate edző lett, nem tanít karatét csak boxot.

Azért szerintem ez eléggé meggyőző...

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted