+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 21

Téma: Cattlebell, girja

daniella logója
    daniella jelenleg nem elérhető "bekapcsika" :) daniella van mire büszke legyendaniella van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57

Cattlebell, girja

Idézet Eredeti szerző Adri80 Üzenet megjelenítése
    Az én "hajcsárom" mindig fölzavar a síelőgépre...... pedig utálom a havat!!!

ő is csinálja most, gírjázik, 16kg súllyal edz, de azt így lengetni kell, "dobálni", pörgetni, addig jó, amig azt nem akarja velem is csináltatni
    Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul.

adri80 logója
    adri80 jelenleg nem elérhető Motoros adri80 van mire büszke legyenadri80 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Idézet Eredeti szerző daniella Üzenet megjelenítése

ő is csinálja most, gírjázik, 16kg súllyal edz, de azt így lengetni kell, "dobálni", pörgetni, addig jó, amig azt nem akarja velem is csináltatni
    Hát igen, nem semmi lehet egy ilyen súlyt dobálni....

daniella logója
    daniella jelenleg nem elérhető "bekapcsika" :) daniella van mire büszke legyendaniella van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57
    ma neki állt az egyik ismerősünk is, kívülről könnyűnek tűnt, aztán amikor csinálta a gyakorlatokat, minden baja volt és elég hamar abba hagyta

ez a gírja..

csajok is csinálják

adri80 logója
    adri80 jelenleg nem elérhető Motoros adri80 van mire büszke legyenadri80 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    ÚÚÚ, hát ez a (hogyiskellleírni???) "kettlebell" !!!!!!!!!!!!!!!! Ez nagyon kemény!!!

Az egyik munkatársnőm is csinálja, meg küzdősortban is ott van, büszke vagyok rá, mert tényleg komolyan edz, nagyon ügyes! Bombaalakja van...! Csinos, magas barna lány! Nya, holnap rá kell állnom a gépre, mert 10 kilót kell lefogynom!!! Nekem soha nem lesz jó alakom, ezt már elfogadtam, mert borzalmasan aránytalan vagyok.....szerintem. De a sport valamit segít... Ha rávenném magam, hogy este munka után ráálljak a gépre.... újra...

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    ÚÚÚ, hát ez a (hogyiskellleírni???) "kettlebell" !!!!!!!!!!!!!!!! Ez nagyon kemény!!!

Az egyik munkatársnőm is csinálja, meg küzdősortban is ott van, büszke vagyok rá, mert tényleg komolyan edz, nagyon ügyes! Bombaalakja van...! Csinos, magas barna lány! Nya, holnap rá kell állnom a gépre, mert 10 kilót kell lefogynom!!! Nekem soha nem lesz jó alakom, ezt már elfogadtam, mert borzalmasan aránytalan vagyok.....szerintem. De a sport valamit segít... Ha rávenném magam, hogy este munka után ráálljak a gépre.... újra...
    Ülj bringára!!!!
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

daniella logója
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57

ahha, amit beillesztettem az a kettlebell, annyi a különbség, hogy a gírjánál a súlynak más alakja van, meg a gyakorlatok másak, de nem annyira elterjedt, mint a kettlebell..

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Csináltam neki külön fórumot, mert ez tényleg nagyon divatos mostanában. Még nem próbáltam, de pl. a Ladies Dunlop Trophyban induló csajok, Süli Eszter meg Majzik Ibolya is erre járnak, és szemmel láthatóan jó kondiban vannak.

daniella logója
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57
    köszi NaNa gondoltam én is rá, hogy lehetne neki külön topic, csak nem tom..

adri80 logója
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Idézet Eredeti szerző Bendzso Üzenet megjelenítése
    Ülj bringára!!!!
    Ugye motorbringára gondoltál???!!

adri80 logója
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Idézet Eredeti szerző daniella Üzenet megjelenítése

ahha, amit beillesztettem az a kettlebell, annyi a különbség, hogy a gírjánál a súlynak más alakja van, meg a gyakorlatok másak, de nem annyira elterjedt, mint a kettlebell..
    Értem... ez egyre jobban tetszik!!!

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted