+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 11 ElsőElső 12345678 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 101
Like Tree4Lájk

Téma: Szégyen a futás, de hasznos

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Jut eszembe elmentem a 7en Rácalmás mellett és meg is állított egy motros rendőr akivel jót beszélgettünk!
    Hogy miért az titkos!
    (de nem voltam bűnös semmiben )
    Jobbára ártalmatlan!

Nia logója
    Nia
    Nia jelenleg nem elérhető Segédmotoros Nia látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    Ercsi
    Üzenet
    210
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    76
    Hírnév szint
    14
    rácalmás mellett motoros rrendőr??????esetleg az autópályán??!!!!de ez h jöna futáshoz ZP????=)

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Ja a pályán volt!
    Csak gondoltam megemlítem!
    Jobbára ártalmatlan!

daniella logója
    daniella jelenleg nem elérhető "bekapcsika" :) daniella van mire büszke legyendaniella van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57
    Idézet Eredeti szerző deborah Üzenet megjelenítése
    hmm, nem fut senki ugy látszik
    dana, futkározol még?
    én 2 éve vltam kb 3-4szer, idén is eldöntöttem h megyek, de igazábol csak körbesétáltuk a margit-szigetet azota nem birtam magam rávenni...pedig mozogni kéne vmit...
    dehogyis.. a lelkesedés nagyobb volt, mint a kitartás
    pedig nagyon hiányzik a mozgás, kb két éve még heti 5 edzésem volt, akkor még kosaraztam és hát hiányzik nagyon
    Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul.

Zöld Piszok logója
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Kit kosaraztál ki?
    Jobbára ártalmatlan!

daniella logója
    daniella jelenleg nem elérhető "bekapcsika" :) daniella van mire büszke legyendaniella van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57
    Idézet Eredeti szerző Zöld Piszok Üzenet megjelenítése
    Kit kosaraztál ki?
    az ellenfelet

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Ez nagyon jó 5let!!
    Én Országos bajnok voltam tájfutásból... bizony! mindenre jó a futás!
    Nem csak szálkásít és erősít hanem a légzést is rendbe rakja. csak ajánlani tudom!
    Sajnos nekem nincs időm ilyesmire (persze mindenkinek arra van amire szánt)
    vagyis inkább a reggeltől estig meló után... De akinek van energiája annak
    nagyon hajrá!!!!
    .p

deborah logója
    deborah jelenleg nem elérhető Motoros deborah csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,651
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    26
    nekem is ált a lelkesedés van meg, de kitartás az... de bendzsonak igaza van, bringázás jobb
    viszont zenével télleg jobb futni isés bringázni is. meg nia igen, kell egy szenvedőtárs, nekem sikerült találnom, de csüt megbeszéltük h a multkori elsö futásunk egyben valszinű az utolsó is vlt
    meg mikor, a melo és buli mellé nem nagyon fér be
    Száguldó gép a testem tépi szét!! Hidd el nem lehet semmi vész!!

birge logója
    birge jelenleg elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,179
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Brrr. Engem csak kényszerítéssel lehet futásra rávenni.. és kényszerítés alatt minimum egy gépfegyvert (netán az utolsó busz távolodó fenekét) értem...
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

daniella logója
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57
    azt néztem, hogy március 22-én nyitottam ezt a topicot és azóta azt hiszem, ma voltam először úgy futni a pályán, hogy holnap is lemegyek

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 11 ElsőElső 12345678 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted