+ Válasz a Témára
4. oldal, összesen 4 ElsőElső 1234
Eredmények 31-tól/től 38-ig összesen 38

Téma: Harcművészet

adri80 logója
    adri80 jelenleg nem elérhető Motoros adri80 van mire büszke legyenadri80 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Idézet Eredeti szerző osisi@ninja Üzenet megjelenítése
    Én Shotokan Karatézom már 23 éve...nem kis idő...én kis iskolás korom óta bele vagyok szerelmesedve a harcművészetetekebe,de főleg a shotokan(üres kéz útja)fajta Karate fogott meg.Ma már tanítom is,sok mindent láttam és sok mindent át éltem a versenyeken....sajnos ma már sok minden a pénzről szól és ez vacak dolog...de persze vannak fanatikusok...mint én is ....

Szia Osisi! Ez nem semmi!!! 23 éve? Gratulálok!
    Én boxoltam és judoztam... de csak nagyon amatőr szinten. Már inkább csak futok... Néha az is hasznos tud lenni!

osisi logója
    osisi jelenleg nem elérhető Segédmotoros osisi látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2007 Oct
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    144
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    2
    Hírnév szint
    13
    a futás is tök jó....én is szoktam egy héten minimum kétszer elmegyek futni de nem túl sokat max 3 km-t...egyedül futni sem annyira jó,ha valaki haverrel futok sokkal jobb a kitartásom:-)

dzsyna logója
    dzsyna jelenleg nem elérhető Segédmotoros dzsyna pompás jövő áll előttedzsyna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    Adri én is judóztam kb 6évig, aztán 1év kihagyás után plusz egy laza évre visszamentem. Egy dologra nagyon megtanított: becsületre és önfegyelemre

(ja és apu volt az oktató = dupla fegyelem és tripla szeretet, tisztelet pedig azért hogy egyedül végigvitte hosszú éveken át a szakosztályt ill. szép eredményeket ért el, mivel ő is versenyzett)
    Live to Ride, Ride to live - Imádok aszfaltrajzolni.... égetett hátsógumival!!

adri80 logója
    adri80 jelenleg nem elérhető Motoros adri80 van mire büszke legyenadri80 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Idézet Eredeti szerző Dzsyna Üzenet megjelenítése
    Adri én is judóztam kb 6évig, aztán 1év kihagyás után plusz egy laza évre visszamentem. Egy dologra nagyon megtanított: becsületre és önfegyelemre

(ja és apu volt az oktató = dupla fegyelem és tripla szeretet, tisztelet pedig azért hogy egyedül végigvitte hosszú éveken át a szakosztályt ill. szép eredményeket ért el, mivel ő is versenyzett)
    Ez nem semmi, Dzsyna!!!!! Ezt nevezem! 6 évig? Én csak kb. egy évig....talán...

Apukádnak pedig gratula!

deborah logója
    deborah jelenleg nem elérhető Motoros deborah csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,651
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    26
    na, ez de jo, ha vki müvel vmi harcot pesten, lécci szoljon mit hol és mennyiért, verekedni akarok!!! köcc
    Száguldó gép a testem tépi szét!! Hidd el nem lehet semmi vész!!

birge logója
    birge jelenleg elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,178
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző deborah Üzenet megjelenítése
    na, ez de jo, ha vki müvel vmi harcot pesten, lécci szoljon mit hol és mennyiért, verekedni akarok!!! köcc
    Hát.. én pár hete defendozom, borzalmasan élvezem, de elég borsos az ára:S
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

osisi logója
    osisi jelenleg nem elérhető Segédmotoros osisi látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2007 Oct
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    144
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    2
    Hírnév szint
    13
    Én most néztem meg egy KENDO edzést Pesten a kisfiammal,mert neki tetszett már rég óta és most indultak a kezdő tanfolyamok ennél a sportegyesületnél.Nem csak gyerek tanfolyamok hanem kezdő felnőtt tanfolyamok is.Meg adom a pontos címüket:VI.ker.Pető Sándor útca 4. Terézvárosi Kéttanyelvű iskola. Vagy itt is nézelődhetsz:www.mjkk.hu
    Ez az a fajta harcművészet ami tulajdonképpen a víváson alapul,csak itt bambusz kardal verekszenek,nagyon szép ruhában vannak,olyan igazi szamurájosban és a fejvédőjük is a hagyományos Japán ősi szamuráj stílust követi.Tökre jó az edzésük,bár a Shotokan karatéhoz képest,amit én is csinálok ahhoz nagyon gyenge,mert sem erőnléti edzés sem pedig puszta kezes harc nincsen....de alapjában nagyon klassz,de ez a vívás Japános kivitelezésben.Érdemes egy edzést meg nézni és utána dönteni,milyen harcművészet tanulásába vág bele az ember!Remélem tudtam segíteni!:-)

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,892
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző deborah Üzenet megjelenítése
    A zuram minden du. boxedzést tart a KSI-ben 1/2 6-7-ig.
    Tök kezdők és csajok is mehetnek.

Azt hiszem egy edzés 1000 Ft.
    Egy csomó motoros jár hozzá...

+ Válasz a Témára
4. oldal, összesen 4 ElsőElső 1234

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted