a futás is tök jó....én is szoktam egy héten minimum kétszer elmegyek futni de nem túl sokat max 3 km-t...egyedül futni sem annyira jó,ha valaki haverrel futok sokkal jobb a kitartásom:-)
Adri én is judóztam kb 6évig, aztán 1év kihagyás után plusz egy laza évre visszamentem. Egy dologra nagyon megtanított: becsületre és önfegyelemre
(ja és apu volt az oktató = dupla fegyelem és tripla szeretet, tisztelet pedig azért hogy egyedül végigvitte hosszú éveken át a szakosztályt ill. szép eredményeket ért el, mivel ő is versenyzett)![]()
Live to Ride, Ride to live - Imádok aszfaltrajzolni.... égetett hátsógumival!!
na, ez de jo, ha vki müvel vmi harcot pesten, lécci szoljon mit hol és mennyiért, verekedni akarok!!!köcc
Száguldó gép a testem tépi szét!! Hidd el nem lehet semmi vész!!
Én most néztem meg egy KENDO edzést Pesten a kisfiammal,mert neki tetszett már rég óta és most indultak a kezdő tanfolyamok ennél a sportegyesületnél.Nem csak gyerek tanfolyamok hanem kezdő felnőtt tanfolyamok is.Meg adom a pontos címüket:VI.ker.Pető Sándor útca 4. Terézvárosi Kéttanyelvű iskola. Vagy itt is nézelődhetsz:www.mjkk.hu
Ez az a fajta harcművészet ami tulajdonképpen a víváson alapul,csak itt bambusz kardal verekszenek,nagyon szép ruhában vannak,olyan igazi szamurájosban és a fejvédőjük is a hagyományos Japán ősi szamuráj stílust követi.Tökre jó az edzésük,bár a Shotokan karatéhoz képest,amit én is csinálok ahhoz nagyon gyenge,mert sem erőnléti edzés sem pedig puszta kezes harc nincsen....de alapjában nagyon klassz,de ez a vívás Japános kivitelezésben.Érdemes egy edzést meg nézni és utána dönteni,milyen harcművészet tanulásába vág bele az ember!Remélem tudtam segíteni!:-)
A zuram minden du. boxedzést tart a KSI-ben 1/2 6-7-ig.
Tök kezdők és csajok is mehetnek.
Azt hiszem egy edzés 1000 Ft.
Egy csomó motoros jár hozzá...
Könyvjelzők