Persze, versenyezni is fogok
Igen, kimegyek nézőnek
Nekem mindegy
Nem
csutkának van bőven... valamelyiket biztos megszámolja occsón.![]()
Gyors reakció, aztán vissza meló
De lélekben folyamatosan riszálók Maki lyánykák
Nos valami csizma azért kellene, elméletileg a magaszárú bakkancs miatt sem szólnak (ez a végső megoldás, de tényleg nagyonmagasszárú legyen), de nézik a felszerelést.
Kötelező: zárt bukó, kesztyű, protektoros ruha (alul, felül, a kabátban is kell proti), ha nagyon nincs olyan gatyó, akkor kívülre kell a tédre tenni protektort (olyan felszerelhetőset), és jó lenne csizma is. Hanyas a lábad? Ha 38-as, nekem is van + csizmimJa a gerincvédő sem árt, de az nem csak a pályára, hanem amúgy is!!! Fej, gerinc azért nem gyerekjáték, oké a többi testrészünk sem, csak ezek nehezebben javulnak....
Szíííííp Napot, majd még belesek![]()
Az élet lényege, ne hagyd abba a levegõvételt!
Ja még valami, a ruha cordura is lehet, ezt elfelejtettem![]()
Sziasztok lányok!
Megtudná mondani valaki, hogy kinél kell jelentkezni a Lady Kupára illetve , aki bővebb infókat tudna róla mondani...
"Nincsen harc, sérülés nélkül!"
Szia! Seszty fog tudni segíteni.
Biztos benéz holnap is.
Hali, itt van egy kis info, a naptár kialakítása még folyamatban van, addig is kedvcsinálónak: http://www.csajokamotoron.hu/index.p...ews&newsid=395
Egyébként a BR Organisation a verseny gazdája és kiírója, majd ott lehet jelentkezni. De amint alakulnak a részletek, írom folyamatosan.
Futamok terve, licenc kiváltása, hogyan néz ki egy verseny, mit kell tenni, mit nem kell tenni
Szerintem januárban kezdenek felpörögni az események, most mindenki a Karira készül. Kérdésed van, próbálok rá válaszolni.![]()
Könyvjelzők