Persze, versenyezni is fogok
Igen, kimegyek nézőnek
Nekem mindegy
Nem
Ezt még nem lehet tudni, eddig úgy volt, hogy általában péntek-szombat-vasárnap, vagy csak szombat-vasárnap, vagy egy napon pl. Pünkösd hétfő, Augusztus 19-20 (na oké ez nem egy nap). Tehát nem hétközben voltak.
Hogy most milyen időbeosztás lesz, az majd hamarosan kiderül, mert az Alpok-Adria verseny időpontjának véglegesítése gondolom kihatással van a többi DT futamra.
Az élet lényege, ne hagyd abba a levegõvételt!
Seszty: Köszike! Remélem,hogy 7végén lesz![]()
Én is, sőt szerintem mindenki
Bár a Bring. aug 19 - 20-án lesz (ha minden igaz), és Pringnél is azért érdemes előtte való nap lemenni legalább este, mert aznap reggeli érkezés nagyon fárasztó (mi próbáltuk, nem jött be).
Szerintem egy-két hét max. és okosabbak leszünk
De a br oldalán jobbra fent bro-fun-racing-re rákattintva láthatod, hogy idén hogy volt.![]()
Ezt találtam a MAMS weblapján, erre gondoltál?
A licenc érvényessége: A nemzeti licenc jogosítja tulajdonosát arra, hogy részt vegyen
minden hazai rendezvényen (beleértve a FIM / UEM Bajnoki, és Díjrendezvényeket, magyar
állampolgárságú versenyző esetében, amennyiben rendelkezik a FIM/UEM által az adott versenyre
előírt FIM/UEM licenccel), érvényes az adott szakágon kívül minden más szakág tömegsport
rendezvényein való részvételre, továbbá külön rajtengedéllyel:
• a külföldön lebonyolításra kerülő magyar bajnoki rendezvényeken,
• alkalmanként külföldi, a FIM/UEM versenynaptárában szereplő nemzetközi rendezvényeken.
Külföldi rendezésű FIM / UEM Bajnoki vagy díjversenyeken való részvételre nem jogosít.
A licenc megnevezése: MAMS N licenc.
A licenc az élsport és az utánpótlás sport területén használatos
"Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg tűrni és szenvedni!"
Igen ez az N licenc
Ja és kedvencünknek takarót és gumimelegítőt is éjszakára, hogy ne fázzon meg
Egy kis pontosítás, a női kupa a Hringen és az Eringen lesz több fordulóbana csajos pályázások is ezen a két pályán voltak eddig. Bár én még az Euroringen nem tudtam menni, de legalább az újdonság varázsa is körbelengi majd a menetelt szeretem a meglepetéseket
de csak a kellemeseket
![]()
Úgy érted,mezitláb? Azt nem hinném.![]()
Hát azt én sem. Majd Seszty megmondja.
Könyvjelzők