Lehet el kéne húzni ebből az eu-s diktatúrából!?
http://totalbike.hu/hirek/2011/09/28..._kukasmelleny/
"A blues arról szól, hogy elveszítesz valakit, akit szerettél, és nincs elég pénzed, hogy leidd magad"
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Csak 1 pl. Valaki egyszer valahol kitalálta, hogy legyen kötelező az autókban a biztonsági öv, kötelező is lett. Ez sem másabb annál.
Nem értek hozzá de úgy tudom, hogy ha az eusok kiköhögnek valamit annak úgy is kell lenni mert különben nyista zsozsó, ezért akár ilyen baromságot is kitalálhatnak...
"A blues arról szól, hogy elveszítesz valakit, akit szerettél, és nincs elég pénzed, hogy leidd magad"
Én nem bánnám, ha beérnék mellény helyett egy láthatósági pánttal. Sokszor láttam, hogy messziről jött motorosok önként és dalolva hordják, mert előbb észrevehetőek, de nem pusztulnak meg alatta a melegtől.
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
A kukásemellény engem nem zavarna, de a kötelező lesz a blokkolásgátló? Most akkor az összes ABS nélküli motor mehet a sunyiba?Az öreg vasak gyakorlatilag le lesznek tiltva az útról?
Valószínűleg mindenkit más zavar. Szerintem az ABS egy jó dolog engem nem zavarna, ha kötelező lenne de a mellény az guszrtustalan nem venném fel. Nyilván van az a pénz amiért az öreg vasakat is fel lehet szerelni ABS-el. Kb. mint a katalizátoros Trabant.
Lehet, hogy 1-2 év és kötelező lesz még a kipörgésgátló, a giroszkóp és a tachográf. Tök mindegy nekik, nem az ő pénzük, ők csak ülnek és találják ki a hülyeséget.
Na, azért a biztonsági övnek meg a bukósisaknak kimutathatóan van haszna életvédelmi szempontból, nem "csak úgy kitalálta valaki", hogy legyen kötelező... Viszont azt nem hiszem, hogy egy jobb motorosruhánál, amiben eleve szokott lenni valami fényvisszaverő betét, észrevehetőbb lenne a kukásmellény.
A kötelező ABS meg szerintem úgy lesz kötelező, mint ahogy pl. a pótféklámpa lett az... bevezették, hogy egy adott évjárattól kezdve kötelező gyárilag felszerelni vele az autókat, de a korábbi típusokba nem kötelező beépíteni.
"Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."
Milyen jól mutatnak majd az egyedi, épített chopperesek kukásmellényben, hátára felvarrva mondjuk Hells Angels![]()
Könyvjelzők