+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 23

Téma: Motoros esküvői ruha

Batka logója
    Batka jelenleg nem elérhető Segédmotoros Batka csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    46
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    282
    Hírnév szint
    13

Kacsint Motoros esküvői ruha

Sziasztok!

Ha minden égi és földi befolyásoló tényező úgy akarja, akkor március 26án férjhez megyek. S bár az álomesküvőm igen leredukálódott a pénz és idő hiányában, az egyik momentumhoz nagyon ragaszkodnék, mégpedig, hogy motorral menjek a házasságkötő terembe. Viszont nincs csak egy fekete kabátom és egy fekete csizmám. A kérdésem ezzel kapcsolatos:

Van bárki, aki kölcsön tudna nekem adni egy fehér kabátot és egy fehér csizmát arra a hétvégére?

méretügyileg: A jelenlegi Bering kabátom T1-es méretezésű, de a hónap végére már 20 hetes terhes leszek, úgyhogy legalább 1 vagy 2 számmal nagyobbat keresnék. A lábam pedig 38-as.
    Előre is köszi mindenkinek, ha legalább belegondol, hátha
    (Nem tudom jó fórumrészre írtam-e, ha nem, akkor kérlek Nana majd dobd oda ahova való.)

Batka
    "Idelenn idegen"

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    De jó, gratulálok!! Nem tudom a T1 minek felel meg, de gyanítom, hogy az én 38-as fekete-fehér kabátom kicsi lenne. Pedig szívesen segítenék! Remélem sikerül szerezned, nagyon szép leszel! Sok boldogságot Nektek!!!
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,715
    Blog bejegyzés
    267
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Sajnos nincs fehér cuccom, de szívesen legyártok neked egy bukóra szerelhető fátylat!
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Hú Batka, ez jó meglepetés. Gratulálok! Nem csak az esküvőhöz, hanem a babához is.

Hát mivel ezt a részt csak azok a csajok olvassák, akik ide"be vannak engedve" döntsd el te, hogy szeretnéd-e ezt nyilvásosan, mindenkinek kiírni.Akkro szívesen kiteszem egy másik, látogatottabb fórumba.

A T1 szerintem női S-es... Nekem azt hiszem T3-as a Bering kabátom, viszont fekete.

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Ha S-es, akkor esetleg még jó is lehet, próbáld fel Batka, ha gondolod és tetszik, van fent kép róla, pár nem hófehér, az igaz.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

Batka logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    46
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    282
    Hírnév szint
    13
    Köszi a gratulációkat
    Évci: megnézem a képet, aztán ha nincs más jelentkező biztos megnézem!

Nana: dobjuk ki egy nyilvánosra is, hátha valaki megszán Viszont bele kéne írni, hogy Budapest és környéke, mert Záhonyba azért nem mennék egy kabátért
    "Idelenn idegen"

lizi logója
    lizi jelenleg nem elérhető CSAM függő lizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Gratula Batka! Sajnos fehérem nincs, de remélem sikerül szerezned!

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Ide tettem.. hátha később még másnak is szükséhge lesz erre a fórumra.

Batka logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    46
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    282
    Hírnév szint
    13
    reméljük, de a címe az nagyon tetszik
    "Idelenn idegen"

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Szia Batka én is nagyon gratulálok!!
    Csizma meg ilyesmi nincs de tesómnak van egy M-es körüli menyasszonyi rucija itthon.
    .p

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. csam hír: Motoros esküvői ruha
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 85
    Utolsó üzenet: 2011.02.13., 11:05

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat