Sziasztok!
Ha minden égi és földi befolyásoló tényező úgy akarja, akkor március 26án férjhez megyek. S bár az álomesküvőm igen leredukálódott a pénz és idő hiányában, az egyik momentumhoz nagyon ragaszkodnék, mégpedig, hogy motorral menjek a házasságkötő terembe. Viszont nincs csak egy fekete kabátom és egy fekete csizmám. A kérdésem ezzel kapcsolatos:
Van bárki, aki kölcsön tudna nekem adni egy fehér kabátot és egy fehér csizmát arra a hétvégére?
méretügyileg: A jelenlegi Bering kabátom T1-es méretezésű, de a hónap végére már 20 hetes terhes leszek, úgyhogy legalább 1 vagy 2 számmal nagyobbat keresnék. A lábam pedig 38-as.
Előre is köszi mindenkinek, ha legalább belegondol, hátha
(Nem tudom jó fórumrészre írtam-e, ha nem, akkor kérlek Nana majd dobd oda ahova való.)
Batka
"Idelenn idegen"
De jó, gratulálok!!Nem tudom a T1 minek felel meg, de gyanítom, hogy az én 38-as fekete-fehér kabátom kicsi lenne.
Pedig szívesen segítenék! Remélem sikerül szerezned, nagyon szép leszel!
Sok boldogságot Nektek!!!
![]()
Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!
Sajnos nincs fehér cuccom, de szívesen legyártok neked egy bukóra szerelhető fátylat!![]()
Hú Batka, ez jó meglepetés. Gratulálok! Nem csak az esküvőhöz, hanem a babához is.
Hát mivel ezt a részt csak azok a csajok olvassák, akik ide"be vannak engedve" döntsd el te, hogy szeretnéd-e ezt nyilvásosan, mindenkinek kiírni.Akkro szívesen kiteszem egy másik, látogatottabb fórumba.
A T1 szerintem női S-es... Nekem azt hiszem T3-as a Bering kabátom, viszont fekete.
Ha S-es, akkor esetleg még jó is lehet, próbáld fel Batka, ha gondolod és tetszik, van fent kép róla, pár nem hófehér, az igaz.![]()
Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!
Köszi a gratulációkat![]()
Évci: megnézem a képet, aztán ha nincs más jelentkező biztos megnézem!
Nana: dobjuk ki egy nyilvánosra is, hátha valaki megszánViszont bele kéne írni, hogy Budapest és környéke, mert Záhonyba azért nem mennék egy kabátért
![]()
"Idelenn idegen"
Gratula Batka! Sajnos fehérem nincs, de remélem sikerül szerezned!![]()
Ide tettem.. hátha később még másnak is szükséhge lesz erre a fórumra.![]()
reméljük, de a címe az nagyon tetszik
"Idelenn idegen"
Szia Batka én is nagyon gratulálok!!
Csizma meg ilyesmi nincs de tesómnak van egy M-es körüli menyasszonyi rucija itthon.
.p
Könyvjelzők