Remélem, nem baj, hogy nyitottam egy ilyen témát... Sztem kb annyira fontos (tud lenni), mint egy bukó...
Meghát gondoltam eldicsekszem, hogy ma megrendeltettem drága jó főnökömmel a csizmámat...
Íme!
![]()
"Két kar, két kerék; félig ember, félig gép; fém test, ember szív; forr a vérem, útra hív... a motorőrület"
kép nincs?
"...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
belinkeltem, és nekem mutatja is...
De lehet hiba van a rendszerben...
http://s7d2.scene7.com/is/image/Motosport/SB-VC-_is?wid=800
"Két kar, két kerék; félig ember, félig gép; fém test, ember szív; forr a vérem, útra hív... a motorőrület"
nem mutat semmit![]()
"...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
valamiért nekem se, de ha kimásolod a linket, és úgy nyitod meg, akkor már mutatja... Lehet öntudatra ébredt a Skynet...![]()
javítva... hátha most...
Mgege! Ez nagyon pöpöc! Színben is ilyen , ruhához, motorhoz?
"Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."
Hát az az igazság, hogy hosszú távra tervezek...Ruha (rendes-nagyonkomoly-odabaszós) még nincs, talán tavasszal... Egy Dainese Laguna Seca-t szeretnék, feketét, két részeset...
Motorhoz mostmég passzol(na), mert fekete az RS, de szombaton új gazdija lesz, nekem meg fradista kawa-m... de szerintem előbb-utóbb úgyis fekete lesz... Lehet 2010-ben majd én is nevezek gósztrájder-nek...
A bukóhoz mindenesetre passzol, a többit meg apránként...
Laguna Seca: http://www.motorrad-warmuth.de/daine...ild_313_kl.jpg (mondjuk a csávónak kicsit vámpír feje van...)
hühűűű!micsoda csizmi! várj mami,lehet én is ilyet akaroook(el ne hidd!
)
mennyi az ára?(ha szabad megkérdezni..)
Könyvjelzők