+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 14 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 136

Téma: Csizma / Cipő

picar logója
    picar jelenleg elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Nekem meg meghozta ma a GLS Csutkától a csizmát
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

picar logója
    picar jelenleg elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Nem, a fekete Yamahásat Mondtam is Ádámnak hogy lehetőleg ne váltson márkát

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

picar logója
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    A bal vádlimon nehezebben megy össze, de az egész bal lábam nagyobb mint a jobb.Még járkálok benne, hogy szokjam, szerintem fog annyit engedni a csizma, hogy lazán összeérjen rajtam. De amúgy eléggé tuti, még anyukámnak is tetszik, pedig azt hittem el fog küldeni a pi...ba hogy mit költöm megint a pénzem.

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Nekem úgy jött le, hogy Csutkának elég jó ízlése van.
    Amúgy kíváncsi lennék,hogy hányas a lába, mikor 36-os és 41-es csizmái is vannak.

picar logója
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Hát biztos nagyon összemegy neki a hidegben De amúgy a családja cuccait is árulja úgy tudom.

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Helló!

Jelentem alássan csak a 41-es méretű csizmák, az XS és S méretű bukósisakok, valamint a 38-42-es méretű női ruhák száradnak a lelkemen! A többit népes családom hordta össze... (na jó esetleg pár más dolog is, de nem tehetek róla, ha a családom férfitagjaira nem megy rá a konfekció méret... ) Bár a felesleges dolgok beszerzésében attól tartok még mindig én vagyok vezető pozícióban... (bár ezek szerint legalább az ízlésem jó... )

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző Csutka Üzenet megjelenítése
    Helló!

Jelentem alássan csak a 41-es méretű csizmák, az XS és S méretű bukósisakok, valamint a 38-42-es méretű női ruhák száradnak a lelkemen! A többit népes családom hordta össze... (na jó esetleg pár más dolog is, de nem tehetek róla, ha a családom férfitagjaira nem megy rá a konfekció méret... ) Bár a felesleges dolgok beszerzésében attól tartok még mindig én vagyok vezető pozícióban... (bár ezek szerint legalább az ízlésem jó... )
    Ha lesz még valaha csajom akkor hozzád viszem beöltözni!
    Jobbára ártalmatlan!

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10