+ Válasz a Témára
317. oldal, összesen 319 ElsőElső ... 217267307312313314315316317318319 UtolsóUtolsó
Eredmények 3,161-tól/től 3,170-ig összesen 3183
Like Tree33Lájk

Téma: Jogsi, Motorvizsga

lizi logója
    lizi jelenleg nem elérhető CSAM függő lizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Idézet Eredeti szerző bestofbuda Üzenet megjelenítése
    Jó hírem van: ma sikeres forgalom vizsgát tett a nővérem, aki augusztusban ült életében először motoron! Már csak anyámnak nincs A-s jogsija a családban.
    Gratula a nővérkének!
    bestofbuda lájkolja ezt.

kisvirag logója
    kisvirag jelenleg nem elérhető Motoros kisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Olympic City
    Üzenet
    1,741
    Blog bejegyzés
    18
    Kép
    115
    Hírnév szint
    34
    Jó hírem van: ma sikeres forgalom vizsgát tett a nővérem, aki augusztusban ült életében először motoron! Már csak anyámnak nincs A-s jogsija a családban.
    Gratula neki! Gondolom, neki sem volt gondja a lábletétellel...
    Anyukádnak pedig üzenjük, hogy sohasem késő...
    bestofbuda lájkolja ezt.
    Mifelénk kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.

bestofbuda logója
    bestofbuda jelenleg nem elérhető Segédmotoros bestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Dec
    Hol
    Tiszadob
    Üzenet
    393
    Kép
    5
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző kisvirag Üzenet megjelenítése
    Gratula neki! Gondolom, neki sem volt gondja a lábletétellel...
    Anyukádnak pedig üzenjük, hogy sohasem késő...
    Gabica 4 évvel idősebb és 4 centivel magasabb, mint én. Kis csöppség.
    Anyukám egy közlekedési antitálentum, Ő képes úgy eltévedni motorral, hogy apám háta mögött ül.
    tt100 lájkolja ezt.
    wild hearts can't be broken

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,132
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Gratulálok a nővérednek Anyudat meg itt az ideje elindítanod jogsiszerzésre....vagy ő nem elég magas hozzá ?
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

mamóca logója
    mamóca jelenleg nem elérhető ősanya mamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Nyíregyháza
    Üzenet
    2,081
    Blog bejegyzés
    14
    Kép
    164
    Hírnév szint
    35
    Erika! De legalább kényelmesen leér a lábatok a motorról. Lámpánál csak arra kell vigyáznotok, hogy ne lógjon át a másik sávba a letalpalás!
    nana and lizi like this.
    "Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Sziasztok!
    Mivel esedékessé vált a környezetemben a jogsiszerzés ( ), ezért érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata mostanság motoros iskolákkal, oktatókkal BP-en? A pesti kerületek érdekelnének. Ahogy rákerestem a google-ben, rá kellett jönnöm, hogy van kb. 5-6 iskola, ami ugyanazzal az oktatóval dolgozik. Bár a legolcsóbbnak tűnik, és odaírták, hogy a gyorsított tanfolyam nem feláras, azért felmerül a kérdés, hogy ennyi tanulót, ennyi iskolában hogyan oktat egyszerre ugyanaz az ember? A Csigavér nagyon híres még, de tartok/unk a tömegoktatástól, persze úgysem ott tanul meg motorozni, de akkor is...
    nana and tt100 like this.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,178
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Évci Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Mivel esedékessé vált a környezetemben a jogsiszerzés ( ), ezért érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata mostanság motoros iskolákkal, oktatókkal BP-en? A pesti kerületek érdekelnének. Ahogy rákerestem a google-ben, rá kellett jönnöm, hogy van kb. 5-6 iskola, ami ugyanazzal az oktatóval dolgozik. Bár a legolcsóbbnak tűnik, és odaírták, hogy a gyorsított tanfolyam nem feláras, azért felmerül a kérdés, hogy ennyi tanulót, ennyi iskolában hogyan oktat egyszerre ugyanaz az ember? A Csigavér nagyon híres még, de tartok/unk a tömegoktatástól, persze úgysem ott tanul meg motorozni, de akkor is...
    Topit néztétek? Kollégák ott tanultak autót vezetni, szeretik, a cégnek meg az egyik kedvenc partnere. (If you know, what I mean)
    nana and Évci like this.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,132
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    A Csigavérnél nagyon felszínes a kresz tanítása,sokat kell otthon tanulni az elméleti oktatások után...bár gondolom ez minden más, gyorsított tanfolyamokat hírdető cégre is igaz.Ha gyorsan kell,akkor ezeket válasszátok,de mindenképp otthoni plusz seggeléssel...
    nana lájkolja ezt.
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Ahol én voltam, ott elég jó volt a KRESZ, szerintem ha nem lett volna B-s jogsim akkor is megértem a dolgokat és átmegyek a vizsgán.
    A gyakorlati oktatásból csak a saját oktatóm ismerem, Sunny is nála jogsizott, türelmes, korrekt ember. Csak feledékeny és nem preferálja a hétvégi oktatást (gyanítom nem nála fogom letenni a nagyjogsit, pont ezért) Szóval motorosoktatom.hu És szerintem árban is korrekt.
    nana and Évci like this.
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Köszi a válaszokat! A KRESZ is fontos lenne, mert nincs még jogsija, bár az tény, hogy otthon is be lehet ,,seggelni". Inkább a gyakorlati oktatás része érdekelne, mert bár gyerekkorában Simsonon motorozott, de az igen más technika volt, mint a mai motorok, meg hát ,,régen" is volt. És ha már kiad óránként 2000-2500 Ft-ot, tényleg foglalkozzanak vele. Nem tudom emlékeztek-e (biztos nem ), de én annak idején épp emiatt váltottam sulit. Konkrétan annyian voltunk a rutinpályán egyszerre, hogy jó, ha 15 percenként tudtam menni, cserébe fél napot ott töltöttem, és a feladatokat egy fénymásolt cetliről kellett saját magunknak megtanulni, miután szintén magunktól rájöttünk, hogy hogyan kell elindulni, megállni. Persze voltak, akik estek-keltek, segítség nuku, mert az oktató épp a forgalomban volt kint valakikkel. Aztán amikor már vagy fél órája szenvedtem az elindulással, és a kudarctól kis híján sírógörcsöt kaptam, egy másik iskola oktatója odajött és rávilágított, hogy a motorban nincs is benzin. Hát ilyen volt a kezdet, aztán Ancsipancsi javaslatára oktatót váltottam, és tök jó volt minden. Amúgy azzal nem lenne gond, ha nem hétvégén kell menni, elég rugalmas a munkaideje, tud csúsztatni. Fú, de izgi, jön a tavasz!
    nana and tt100 like this.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted