Erika! De legalább kényelmesen leér a lábatok a motorról. Lámpánál csak arra kell vigyáznotok, hogy ne lógjon át a másik sávba a letalpalás!![]()
"Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."
Sziasztok!
Mivel esedékessé vált a környezetemben a jogsiszerzés (), ezért érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata mostanság motoros iskolákkal, oktatókkal BP-en? A pesti kerületek érdekelnének. Ahogy rákerestem a google-ben, rá kellett jönnöm, hogy van kb. 5-6 iskola, ami ugyanazzal az oktatóval dolgozik. Bár a legolcsóbbnak tűnik, és odaírták, hogy a gyorsított tanfolyam nem feláras, azért felmerül a kérdés, hogy ennyi tanulót, ennyi iskolában hogyan oktat egyszerre ugyanaz az ember? A Csigavér nagyon híres még, de tartok/unk a tömegoktatástól, persze úgysem ott tanul meg motorozni, de akkor is...
![]()
Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!
A Csigavérnél nagyon felszínes a kresz tanítása,sokat kell otthon tanulni az elméleti oktatások után...bár gondolom ez minden más, gyorsított tanfolyamokat hírdető cégre is igaz.Ha gyorsan kell,akkor ezeket válasszátok,de mindenképp otthoni plusz seggeléssel...![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
Ahol én voltam, ott elég jó volt a KRESZ, szerintem ha nem lett volna B-s jogsim akkor is megértem a dolgokat és átmegyek a vizsgán.
A gyakorlati oktatásból csak a saját oktatóm ismerem, Sunny is nála jogsizott, türelmes, korrekt ember. Csak feledékeny és nem preferálja a hétvégi oktatást (gyanítom nem nála fogom letenni a nagyjogsit, pont ezért) Szóval motorosoktatom.huÉs szerintem árban is korrekt.
Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok
Köszi a válaszokat!A KRESZ is fontos lenne, mert nincs még jogsija, bár az tény, hogy otthon is be lehet ,,seggelni". Inkább a gyakorlati oktatás része érdekelne, mert bár gyerekkorában Simsonon motorozott, de az igen más technika volt, mint a mai motorok, meg hát ,,régen" is volt.
És ha már kiad óránként 2000-2500 Ft-ot, tényleg foglalkozzanak vele. Nem tudom emlékeztek-e (biztos nem
), de én annak idején épp emiatt váltottam sulit. Konkrétan annyian voltunk a rutinpályán egyszerre, hogy jó, ha 15 percenként tudtam menni, cserébe fél napot ott töltöttem, és a feladatokat egy fénymásolt cetliről kellett saját magunknak megtanulni, miután szintén magunktól rájöttünk, hogy hogyan kell elindulni, megállni. Persze voltak, akik estek-keltek, segítség nuku, mert az oktató épp a forgalomban volt kint valakikkel. Aztán amikor már vagy fél órája szenvedtem az elindulással, és a kudarctól kis híján sírógörcsöt kaptam, egy másik iskola oktatója odajött és rávilágított, hogy a motorban nincs is benzin. Hát ilyen volt a kezdet, aztán Ancsipancsi javaslatára oktatót váltottam, és tök jó volt minden.
Amúgy azzal nem lenne gond, ha nem hétvégén kell menni, elég rugalmas a munkaideje, tud csúsztatni. Fú, de izgi, jön a tavasz!
![]()
Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!
Könyvjelzők