+ Válasz a Témára
130. oldal, összesen 136 ElsőElső ... 3080120125126127128129130131132133134135 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1,291-tól/től 1,300-ig összesen 1360
Like Tree65Lájk

Téma: SOS - Segítség

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    http://www.azevhonlapja.net/index.ph...=709&Itemid=10

Még tart a szavazás, szóval aki még nem szavazott, az nyomjon egy öt csillagost légyszi!

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Megtörtént. Ahogy nézem, 20 szavazattal vagyunk elmaradva.
    Nyomtam, de most már többé ne történjen meg, hogy a honlapok honlapja hibaüzenetet ad megjelenés helyett!
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,463
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Nekem is így történt... Igaz, nekem nincs évközi kavarás, mert jó ideje január 1 a biztosítási évfordulóm az átkötések miatt. A netrisken intéztem amúgy, az értesítő emailjükben benne van, hogy akár inkasszó, akár bármi más, a baleseti adóról küldenek díjbekérőt, mert az a biztosítók felelőssége, hogy beszedjék-befizessék. Megkaptam a csekket meg a díjesedékességi értesítőt, benne van a kalkulált éves díj, meg külön sorban a baleseti adó mértéke.
    Majd az autóé lesz mókás, mert annak a kötelezőjéről még csak emailben kaptam meg az értesítőt, át is utaltam, de abba még nem volt beleszámolva az adó.
    Amúgy a legegyszerűbben úgy tudod tisztába tenni a dolgokat, ha megkeresed az ajánlatot, amit a köteleződ megkötésekor kaptál, azon szerepelnie kell a kalkulált éves díj mértékének, meg a választott fizetési ütemezésnek megfelelő részlet összegének is.

Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Jelentem, én kaptam... ... és az én kis papíromon feketén-fehéren rajta van a baleseti adó megnevezése és összege is. Csekken fizetem az egész évest, a csekk fölötti papírka címe vagy neve - ez van vastaggal szedve, hogy "Díjesedékességi értesítő", aztán mindenféle adat, pl. bizonylatszám, fizetési határidő, fizetési mód, stb, majd ismét vastaggal egy sor - mint egy táblázat címsora - Jogcím, Összeg (Ft) ÁFA/Ft, fizetendő. Az ezalatti sor úgy kezdődik, hogy "Bizt. díjrészlet...", a következő sor pedig "Baleseti adó..." és persze ott az összeg is, ami frankón 33 %... hogy az ég szakadna rájuk...
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

picar logója
    picar jelenleg elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Ádám az autóval úgy járt, hogy megkötötte netrisken, kijött a levél az éves díjjal (egybe fizet utalással). Utalná át, és hopp 21 ezer helyett 29 volt már az utalási felületen, de egy büdös szó nem volt róla, hogy oké pajtás ez már a kiegészített. Nyilván azért nem volt nagy mutatvány kiszámolni miért 29, de egy rövid mondatot azért odatehettek volna, hogy na ezért.
    tagama lájkolja ezt.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

ttpk logója
    ttpk jelenleg nem elérhető Segédmotoros ttpk pompás jövő áll előttettpk pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Pest VI. ker
    Üzenet
    292
    Kép
    90
    Hírnév szint
    11
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérek, a húgom párjára kellenne szavazni, az alábbi oldalon:
    http://www.elore100.hu/18_szavazas.html
    Szavazás: 3 oszlop
    Tyetyák Tibor

NBI-es, olimpiai válogatott kézilabda kapus volt. Csak azért kellenne a segítség, hogy ne ő legyen az utolsó.

Köszi előre is mindenkinek.
    "Loud pipes save lifes!"

picar logója
    picar jelenleg elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Szavaztam, de keresgélnem kellett az oldalon belül. Így pontos a link: http://www.elore100.hu/18_szavazas.html
    nana lájkolja ezt.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

ttpk logója
    ttpk jelenleg nem elérhető Segédmotoros ttpk pompás jövő áll előttettpk pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Pest VI. ker
    Üzenet
    292
    Kép
    90
    Hírnév szint
    11
    Köszi, javítom is a linket nálam is
    "Loud pipes save lifes!"

johanna logója
    johanna jelenleg nem elérhető Motoros johanna pompás jövő áll előttejohanna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Jun
    Hol
    Unalomfalva
    Üzenet
    1,128
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    173
    Hírnév szint
    22
    Idézet Eredeti szerző ttpk Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérek, a húgom párjára kellenne szavazni, az alábbi oldalon:
    http://www.elore100.hu/18_szavazas.html
    Szavazás: 3 oszlop
    Tyetyák Tibor

NBI-es, olimpiai válogatott kézilabda kapus volt. Csak azért kellenne a segítség, hogy ne ő legyen az utolsó.

Köszi előre is mindenkinek.

Szavaztam.
    "Sose száguldj gyorsabban,mint ahogy az őrangyalod repülni tud"

suzu logója
    suzu jelenleg nem elérhető Segédmotoros suzu csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    szomszéd mellett
    Üzenet
    835
    Blog bejegyzés
    38
    Kép
    52
    Hírnév szint
    19
    szavaztam én is,de nem úgy nézz ki,hogy a srác lenne az utolsó,a szavazás után megjelent táblázat alapján.
    nana lájkolja ezt.
    Ahová te most kopogtatsz,engem onnét már rég kirúgtak.

ttpk logója
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Pest VI. ker
    Üzenet
    292
    Kép
    90
    Hírnév szint
    11
    Köszönöm, Nektek a nevében is. Szerencsére nem a végén van, de ez Nektek is köszönhető.
    Messze még a vége...
    nana lájkolja ezt.
    "Loud pipes save lifes!"

+ Válasz a Témára

Hasonló témák

1. Rendeléssel kapcsolatos segítség
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 300
    Utolsó üzenet: 2012.05.09., 21:51

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai