+ Válasz a Témára
123. oldal, összesen 136 ElsőElső ... 2373113118119120121122123124125126127128133 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1,221-tól/től 1,230-ig összesen 1360
Like Tree65Lájk

Téma: SOS - Segítség

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző leper Üzenet megjelenítése
    Na mostmár felrakom azt a nyomorult 2010-es wordöt. Kiváncsi vagyok.
    Helyes..., én is kiváncsi vagyok..., el ne hallgasd, ha rájöttél...
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

leper logója
    leper jelenleg nem elérhető Motoros leper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2011 Aug
    Hol
    Királyháza
    Üzenet
    1,193
    Blog bejegyzés
    1
    Hírnév szint
    16
    Felraktam de én sem találtam semmit amivel scannelni lehetne és úgy tűnik nem is lehet. Scannelj a scanner programjával, aztán illeszd be vagy marad az Open Office.
    http://answers.microsoft.com/hu-hu/o...c-efa83985c295
    "A blues arról szól, hogy elveszítesz valakit, akit szerettél, és nincs elég pénzed, hogy leidd magad"

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző leper Üzenet megjelenítése
    Felraktam de én sem találtam semmit amivel scannelni lehetne és úgy tűnik nem is lehet. Scannelj a scanner programjával, aztán illeszd be vagy marad az Open Office.
    http://answers.microsoft.com/hu-hu/o...c-efa83985c295
    Nem nyugtattál meg...
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Kicsit más téma:

Szavazzatok Alexandrára. Hátha megnyeri a versenyt, és ő lesz a jövőbajnoka.
    Véletlenül találtam rá a neten, a Félix Promotion hirdetett egy sportmenedszeri pályázatot. aki a legtöbb szavazatot kapja, az egymilliós szerződést nyer. Gondolom bármelyik sportolóra ráfér, de akkor már legyen egy motoros csaj!

http://www.felixpromotion.hu/jovobajnoka/szavazas/49

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Valaki nem tudja holnap munkanap vagy szünet lesz ausztriában?
    Üzletek nyitva lesznek? Milyen nyitvatartással?

Köszi
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

senki logója
    senki jelenleg nem elérhető az utazó senki pompás jövő áll előttesenki pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2009 Sep
    Hol
    Domb oldalán, erdő melett. Ottan hol túr...
    Üzenet
    1,375
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    212
    Hírnév szint
    21
    Ausztriában is munkaszünet van. Legalábbis az osztrák HelpDesk-ünk is csak szerdán dolgozik...
    kétféle motoros van: Aki esett már motorral, és aki esni fog...

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,715
    Blog bejegyzés
    267
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Úgytom egész Eu-ban összevonták a hétvégét a halottaknapjával.
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

picar logója
    picar jelenleg elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Megnézem a Louist, ott szinte mindegyik üzletük csak 1-én van zárva.
    Itt végig tudod őket nyitogatni (már ha motoros boltról van szó egyáltalán): http://www.louis.de/_10809430c1fae19...ed=oesterreich
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Őőőő Johanna szerint meg munkanap és én is csak az 1.-jét találtam szünnapnak
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

tagama logója
    tagama jelenleg elérhető Easy Rider tagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,988
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Csak iskolákban lesz szünet, meg gondolom néhány irodában, de az üzletek 1000%, h nyitva lesznek.
    Kapaszkodj jól, ne fékezz, bízz bennem, ez éppen elég lesz.

+ Válasz a Témára

Hasonló témák

1. Rendeléssel kapcsolatos segítség
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 300
    Utolsó üzenet: 2012.05.09., 21:51

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat