Mindegy az időpont, mert elötte fog kiderülni, hogy tudok e jönni, vagy melóznom kell. Válasszatok, és igyekszem alkalmazkodni.
A 60 skuló édes kevés. Mi egy 4-5 órás játék alatt kb 800-1000 skulót lövünk el. Csak, hogy nagyjából tudjatok az árakkal kalkulálni. De persze ez attól is függ, hogy mennyire áll görcsbe a mutatóujjad.![]()
"A mindennapok hordalékából kell kimosnunk életünk maréknyi aranyát..."
birge,nekem vettél jegyet?Az időpont mindegy......![]()
=^.^=
Kiírtam egy szavazást, tíz napja van mindenkinek, hogy rányomjon az ideális hétvégére. Többre is lehet szavazni, így aki még nem tudja, vagy mind jó neki, az nyugodtan nyomjon rá mindre!
Minimum hármat ki kéne választani, hogy amikor időpontot foglalunk, legyenek lehetőségeink, mert elég sokan jelentkeztek. Szavazzatok!
Továbbá a fórum szokásainak megfelelően az első hszben mindig frissítem az adatokat. Lehet még jelentkezni fiúk-lányok!
Lehet külsősöket is hívni, barátokat, barátnőket...
Ha nem leszünk elegen, idegenekkel kell játszanunk!
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
kb egy hét. Lehet tudok hozni még 2, 3 embert. Már mindenkinek elvonási tünetei vannak.
"A mindennapok hordalékából kell kimosnunk életünk maréknyi aranyát..."
Hajrá, hajráSzerintem hamarosan lezárom a szavazást, és én fogok dönteni időpontügyben
![]()
birge kisbetűűűű!
Fiúk-lányok ez az utolsó időpont, amikor időpontot lehet mondani, holnap lefoglalom valamikorra a pályát!
birge kisbetűűűű!
Fejlemények:
Foglaltam időpontot, április elsején 7-11ig miénk a pálya, gondoltam utána csinálhatnánk egy április elsejei bulit!
Ha jönne még valaki, aki nem vett kupont, az 1.600 Ft-ért ugyanazt kapja, mint mi a kuponért!
Az időpont véglegesítéséhez mindenkitől SOSben kérem a kuponját a kisbirge@gmail.com címre!
Ha nem jönnek plusz emberek, akkor idegeneket fognak a csapatjainkba berakni, szóval gyertek még!
Elfogytak a felkiáltójeleim!
birge kisbetűűűű!
Írok ide valamit, hogy szem előtt legyen a topic és az érintettek láthassák.
birge kisbetűűűű!
Könyvjelzők