+ Válasz a Témára
Eredmények 1-tól/től 6-ig összesen 6
Like Tree10Lájk
  • 1 Post By Eliottt
  • 1 Post By Eliottt

Téma: Milyen motort vegyek elsőnek?

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Milyen motort vegyek elsőnek?

Ebben a fórumban elmondhatjátok, mi alapján választottatok motort, illetve aki még a választás előtt áll, felteheti a kérdéseit a motorválasztással kapcsolatban.

Néhány ötlet, amit összegyűjtöttünk:

http://csajokamotoron.hu/motorozas/m...vegyek-elsonek
    http://csajokamotoron.hu/motorozas/v...gfelelo-motort

Eliottt jelenleg nem elérhető Benzintyúk Eliottt sehol nem jegyzik mifelénk
    Regisztrált
    2012 Jan
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!

Kezdő vagyok teljesen, úgy tíz éve robogóztam ennyi a motoros múltam. Három éve Apa vett egy Suzuku GSX-R600-at ez már nagyon tetszett. Mostanság határoztam el (talán kapuzárási pánikom van) hogy motoroznék, de nem tudom milyen típusú motor lenne jó kezdésnek. Ebben szeretnék tőletek segítséget kérni. Leginkább túrázásra használnám a motort, nekem a naked bikek-ok tetszenek a legjobban, de mivel elég alacsony vagyok (158 cm) nem tudom létezi-e egyáltalán nekem való motor. Előre is köszönöm a segítséget.
    nana lájkolja ezt.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Szia! Van már jogsid? Mármint motorra. Milyen robogóval jártál eddig?

Eliottt jelenleg nem elérhető Benzintyúk Eliottt sehol nem jegyzik mifelénk
    Regisztrált
    2012 Jan
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    2
    Hírnév szint
    0
    Szia!
    Hát jogsim az nincs, de szeretném most tavasszal letenni. Milyen robogóval jártam? Ne nevess..Sundiro volt a neve azt hiszem, egyetlen jó dolog volt benne, hogy szép metál bordó volt, elindítani csak trükkökkel lehetett. Mostanság nagy robogóra akarnak rábeszélni kezdő motornak...
    nana lájkolja ezt.

hajos logója
    hajos jelenleg nem elérhető Motoros hajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    München
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    75
    Hírnév szint
    32
    En olyat vennek amire penzem van es tetszik.Szerintem ha az anyagiak engedik egy 250-t Honda Kawasaki Hyosung stb. stb.Ezekkel mar el lehet menni nyudodtan a vilag vegere is legfeljebb nem te leszel a leggyorsabb.

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Hát, ahogy érzed... a nagy robogók elég magasak szerintem. Meg nagy böszme testük van. De van itt olyan, akinek az van (dóri1), de szerintem ő sem azzal kezdte.

+ Válasz a Témára

Hasonló témák

1. csam hír: Milyen motort vegyek elsőnek?
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 2
    Utolsó üzenet: 2012.01.12., 12:45
  2. csam hír: Rossi új motort kap
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.06.23., 12:00
  3. csam hír: Válassz az alkatodnak megfelelő motort!
    Válasz: 7
    Utolsó üzenet: 2010.12.09., 12:04
  4. [csajokamotoron] Nyerj replika motort
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2009.11.20., 17:43

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ