Csak az illendőség kedvéért, itt mindenki bemutatkozhat pár szóban!
Én vagyok az egyik Adminisztrátor...![]()
Én vagyok egy tag, aki nem tudta, hogy a saját blogjában törölni is tud.Meg még egy csomó dolgot nem tudok itt, de nagyon igyexem.....
Huha, na végre itt vagyok... Asszem ezt majd ki kell okosdnom
Viszont most megyek aludni! Jóéjt mindeki! Pusssz
Sziasztok!
Jól meglepődtem az új oldalon! A régivel legalább már elboldogultam. Na kalandra fel! Hol vannak a szmájlik?
Sziasztok!
Én 31 éves csaj vagyok és most csinálom a jogsit, sokféle motort kinéztem magamnak de végül első motornak az er-5 mellett döntöttem, ha több pénzem lenne er-6n lenne
![]()
Páromnak egy yamaha gts1000A van nyár óta. Van még két sajnos szétszedett motorunk egy 350-es jawa meg egy Puch monza fantic motorral (50-es), egyszer csak lesz ideje a páromnak összerakni.
Utoljára Csacsi módosította 2008.03.09., 10:29-kor
Sziasztok,akkor itt újra bemutatkozom.
Én is egy tag vagyok, áprilisban lesz 5 éve, hogy motorozom. A motorom egy szép kis Honda CB250F, azóta velem van. Volt már sok érdekes kalandunk együtt.
Tavaly voltunk Csutkával együtt a Mobitt vezetéstechnikai tréningjén-sok hasznos dolgot tanultunk, ill.gyakoroltunk-, és augusztusban felmerészkedtem vele a Hungaroring aszfaltjára, a csajos pályamotorozás alkalmából.
Sziasztok,Bendzsó vagyok.Még most csinálom a jogsit egy simson s51n-es motorom van.
A régi oldal nekem jobban tetszett!!
Jujj. Ez az új design nagyon baba lett. Gratula a fejlesztőknek. Én még mindíg én vagyok.
Üdv mindenkinek. :-)
Sziasztok! Megint!
Kezdő motoros vagyok aki 33évesen veti magát bele végre a motorozás rejtelmeibe.
Remélem sok balesetmentes km-el fog zajlani.
Helló Mindenkinek!
Jó lett az oldal, csak még semmit nem találok.
Már a bejelentkezés feladta a leckét. Na de sebaj, itt vagyok.
Sziasztok! Sikerült nekemi is idetalálnom!!!Furcsa az új külső, de megszokjuk!
Ja.....32 éves, röviddel ezelőtt motortalanná vált kismama vagyok (még).![]()
Pusszancs:
T
Könyvjelzők