Sziasztok!
Ha láttok egy ezüst Honda Giórnót egy szőke lófarkas csajjal, akkor meneküljetek, mert elkezdődött a motorozási őrületem, (ma már szólóban nyomtam...) és nagyon rajta vagyok a témán, csak az a szomorú, hogy az autósok szinte semmibe sem vesznek, pedig húzom neki, ahogy a forgalom adja....
Pussz
Sziasztok!
Pandi vagyok, 32 évesen szültem kislányomat, aki most múlt 10 hónapos!
Szülés után néhány héttel eladtam a motoromat (Suzuki SV650S), ideje újat venni! Egy lassabb mocira vágyom, mostmár jobban féltem az életem! Ha van ötlet, szívesen fogadom!
Egyelőre tesztnapokon próbálgatom a motorokat, 250-500 között nézelődöm. A babám már elég nagy ahhoz, hogy egy-két túra idejére rábízzam a nagyira.![]()
Sziasztok még elég uj vagyok az oldalon de nagyon tetszik!!!!!örülök, hogy közöttetek lehetek . Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Akkor most beköszönök!:P
Nagyon szupi az új oldal bár kicsit furi volt a régi után. Ez most kb pont olyan volt mint mikor először ültem fel az Mz után a mostani GSmre.
De jóóóóó![]()
Szia!
Pont múltkor néztem a régi oldalt és örültem hogy dejó miskolci, de azóta nem láttam hogy fórumoztál volnaÜdv itt és csatlakozz a borsodi motorosokhoz a kluboknál:rolleyes:
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Sziasztok !
Az oldalt a keresőben találtam,és aktuálisnak éreztem a regisztrációt, mivel a fejemben vettem, hogy megtanulok motorozni. Eddig csak utasként élveztem a dolgot, de mostmár saját magam szeretném kipróbálni ezt a fajta " Szabadságot " !Eleinte óckodtam a motorozástól, de rájöttem nagyobb élvezet mint a sex .Erre két régimotoros ismerősöm ébresztett rá .
Pontosan nemtudom mikor sikerül megszereznem a jogsit, de remélem a nyár végére meglesz.
Örülök hogy sikerült a regisztráció !!!![]()
OKé!!
Én + Bea
pálinkás jó reggelt !!!!
.p
Szia mindenki! Még új fórumozó vagyok, csak figyelek és tanulok.
Szia Edis.......jó tanulást..![]()
"Úgy élek, hogy majdnem belehalok"
Könyvjelzők