+ Válasz a Témára
6. oldal, összesen 262 ElsőElső 12345678910111656106 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 51-tól/től 60-ig összesen 2615
Like Tree128Lájk

Téma: Bemutatkozás

Zsuzsinyuszi logója
    Zsuzsinyuszi jelenleg nem elérhető Benzintyúk Zsuzsinyuszi látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    VI. ker
    Üzenet
    2
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!
    Ha láttok egy ezüst Honda Giórnót egy szőke lófarkas csajjal, akkor meneküljetek, mert elkezdődött a motorozási őrületem, (ma már szólóban nyomtam...) és nagyon rajta vagyok a témán, csak az a szomorú, hogy az autósok szinte semmibe sem vesznek, pedig húzom neki, ahogy a forgalom adja....
    Pussz

Pandi logója
    Pandi jelenleg nem elérhető Benzintyúk Pandi látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    25
    Hírnév szint
    0

Sziasztok!

Sziasztok!

Pandi vagyok, 32 évesen szültem kislányomat, aki most múlt 10 hónapos!
    Szülés után néhány héttel eladtam a motoromat (Suzuki SV650S) , ideje újat venni! Egy lassabb mocira vágyom, mostmár jobban féltem az életem! Ha van ötlet, szívesen fogadom!
    Egyelőre tesztnapokon próbálgatom a motorokat, 250-500 között nézelődöm. A babám már elég nagy ahhoz, hogy egy-két túra idejére rábízzam a nagyira.

yzf600R logója
    yzf600R jelenleg nem elérhető Benzintyúk yzf600R látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    1
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok még elég uj vagyok az oldalon de nagyon tetszik!!!!!örülök, hogy közöttetek lehetek . Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vadnapocska logója
    Vadnapocska jelenleg nem elérhető Benzintyúk Vadnapocska látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2006 Aug
    Hol
    Miskolc
    Üzenet
    6
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok!
    Akkor most beköszönök!:P
    Nagyon szupi az új oldal bár kicsit furi volt a régi után. Ez most kb pont olyan volt mint mikor először ültem fel az Mz után a mostani GSmre.
    De jóóóóó

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Szia!

Pont múltkor néztem a régi oldalt és örültem hogy dejó miskolci, de azóta nem láttam hogy fórumoztál volna Üdv itt és csatlakozz a borsodi motorosokhoz a kluboknál:rolleyes:
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

Dede logója
    Dede jelenleg nem elérhető Benzintyúk Dede látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Nagyberki
    Üzenet
    23
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok !
    Az oldalt a keresőben találtam,és aktuálisnak éreztem a regisztrációt, mivel a fejemben vettem, hogy megtanulok motorozni. Eddig csak utasként élveztem a dolgot, de mostmár saját magam szeretném kipróbálni ezt a fajta " Szabadságot " !Eleinte óckodtam a motorozástól, de rájöttem nagyobb élvezet mint a sex . Erre két régimotoros ismerősöm ébresztett rá .
    Pontosan nemtudom mikor sikerül megszereznem a jogsit, de remélem a nyár végére meglesz.

Örülök hogy sikerült a regisztráció !!!

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Idézet Eredeti szerző Dede Üzenet megjelenítése
    Sziasztok !
    Az oldalt a keresőben találtam,és aktuálisnak éreztem a regisztrációt, mivel a fejemben vettem, hogy megtanulok motorozni. Eddig csak utasként élveztem a dolgot, de mostmár saját magam szeretném kipróbálni ezt a fajta " Szabadságot " !Eleinte óckodtam a motorozástól, de rájöttem nagyobb élvezet mint a sex . Erre két régimotoros ismerősöm ébresztett rá .
    Pontosan nemtudom mikor sikerül megszereznem a jogsit, de remélem a nyár végére meglesz.

Örülök hogy sikerült a regisztráció !!!
    Helló Dede!!Nagyon jó oldalra találtál!!Egyébként én is most kezdek motorozni tanulni!!
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    OKé!!
    Én + Bea
    pálinkás jó reggelt !!!!
    .p

Edis jelenleg nem elérhető Benzintyúk Edis látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Abony
    Üzenet
    1
    Hírnév szint
    0
    Szia mindenki! Még új fórumozó vagyok, csak figyelek és tanulok.

Tibó logója
    Tibó jelenleg nem elérhető Segédmotoros Tibó csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Szeged
    Üzenet
    638
    Kép
    19
    Hírnév szint
    17