Szia mindenki! Jó régen nem jártam erre, meg is lepődtem ezen az új oldalon. Még mindig nincs motoros jogsim, és még mindig a Jawa Mustangomat nyúzom, idén talán picit fel is újítom. Vizsga talán jövőre... Mindig közbejön valami.
Most éppen a Honda Shadow Spirit-tel szemezgetek, szoktatom magam a gondolathoz, hogy tetszik, nem tetszik, chopper lesz az első motorom, mert csak arról ér le a lábam teljesen.
Sziasztok ismét CSAM klub társak! Nagyon tetszik az új oldal, csak még kicsit tétován nézelődök, ismerkedek. Elindult újra a szezon, mindenki vigyázzon magára! Szép túrákat és tájakat mindenkinek!
Pusz
Stef
sziasztok!
nemrég leltem rá az oldalra és nagyon tetszik. örülök, hogy megtaláltalak titeket és így remélem könnyebb lesz elindulni a motoros életben
magamról:
19 éves vagyok és hamarosan elkezdem a jogsit. régebben is gondoltam rá milyen jó lenne motorozni, de csak nemrég kezdtem komolyabban érdeklődni a dolog iránt. remélem menni fog![]()
Sziasztok!
Jöttem köszönni. A fórumon új vagyok, a motorozásban pedig... hát abban is, de már van némi másirányú tapasztalatom.
Na, világosabban: tavaly ősszel szereztem motoros jogosítványt, idén februárban pedig a motoromat, egy 250-es Honda Spadát. Szeretem.De előtte már évekig jártam egy kis Yamaha robogóval, meg a férjem mögött utasként több motoron is.
Most pedig megtaláltalak benneteket.![]()
A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly
Helló mindenki!
Kaptam egy mailt,hogy esetleg regisztráljak. Megtettem,itt vagyok.A jogsinak most fexem majd neki...motor meg még a jövő zenéje!![]()
Senor Cruz
Sziasztok. Még ismerkedem veletek, de tetszik. Végre egy okos elfoglaltság rengeteg szabadidőmre, ha már táppénzen vagyok. Nem mindha beteg lennék, csak épp most egy kicsit terhes.Szóval mégegyszer szia mindenkinek.
Helló,
Yama vagyok, 77-es évjáratú nőnemű lény (humanoid), a motorom 79-es Suzuki GS750. Kedvenc foglalatosságaim: MENÉS (bárhová,bármivel), palacsintaevés, motozás, enyhe grafomániával fűszerezve. Bővebben a blogban.
Sziasztok! 18 éves Veszprém megyei lány vagyok, aki néha szeret elmélázni a részletekbenMotorom még nincsen, sőt jogosítványom sincsen, most nem úgy alakultak a dolgok ahogyan szerettem volna. De erőteljesen rajta vagyok az ügyön, hogy beteljesüljenek a vágyaim. Ruházati eladónak tanulok, alapjába véve emberszerető és segítőkész vagyok. Minden jót
Mókuska
sziasztok Mocisok!suzu1800 névvel jelentkeztem be ,de ez egy kissé hülyeség volt részemröl,de ha már ezt használtam,akkor maradjon.különben feri a "tisztességes" nevem,így is fogok aláírni.csak röviden:azt hiszem sokat tudnék segíteni-na nem azért,mert zseni vagyok-hanem ,mert D-ban élek és van sok olyan dolog ami hu.-ban kissé nehézkesen megy ,ill.drága,stb.ha valakinek szüksége van dolgokra(itt elsösorban suzura gondolok),biztos,hogy tudnék megoldást találni,ha mást nem legfeljebb egy tanácsot adni.a suzu kereskedö jó barátom,így bármilyen technikai,anyagi problémában szívesen állok a rendelkezésetekre.müszaki adatok,esetleg valami drága alkatrész olcsóbb beszerzése,ilyesmikre gondoltam.az utóbbit már többször csináltam,sikerrel.sok dolog van tuning témában,ami az otthoni Louis-nál 3x drágább,mint itt ,ahol tag is vagyok.(indexek,tükrök,stb).nem lett valami "haj" de rövid,de amit írni akartam nem ment másképp.
jó idöt kívánok a mocizáshoz,érjetek szerencsésen haza!
üdv:feri
P.S:itt szar az idö!!
Könyvjelzők