+ Válasz a Témára
5. oldal, összesen 262 ElsőElső 123456789101555105 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 2615
Like Tree128Lájk

Téma: Bemutatkozás

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Szia mindenki! Jó régen nem jártam erre, meg is lepődtem ezen az új oldalon. Még mindig nincs motoros jogsim, és még mindig a Jawa Mustangomat nyúzom, idén talán picit fel is újítom. Vizsga talán jövőre... Mindig közbejön valami.
    Most éppen a Honda Shadow Spirit-tel szemezgetek, szoktatom magam a gondolathoz, hogy tetszik, nem tetszik, chopper lesz az első motorom, mert csak arról ér le a lábam teljesen.

ste.funny :) logója
    ste.funny :) jelenleg nem elérhető Segédmotoros ste.funny :) látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2006 Aug
    Üzenet
    72
    Kép
    25
    Hírnév szint
    15
    Sziasztok ismét CSAM klub társak! Nagyon tetszik az új oldal, csak még kicsit tétován nézelődök, ismerkedek. Elindult újra a szezon, mindenki vigyázzon magára! Szép túrákat és tájakat mindenkinek!

Pusz

Stef

Pande jelenleg nem elérhető Benzintyúk Pande látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    5
    Hírnév szint
    0
    sziasztok!
    nemrég leltem rá az oldalra és nagyon tetszik. örülök, hogy megtaláltalak titeket és így remélem könnyebb lesz elindulni a motoros életben

magamról:
    19 éves vagyok és hamarosan elkezdem a jogsit. régebben is gondoltam rá milyen jó lenne motorozni, de csak nemrég kezdtem komolyabban érdeklődni a dolog iránt. remélem menni fog

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Sziasztok!
    Jöttem köszönni. A fórumon új vagyok, a motorozásban pedig... hát abban is, de már van némi másirányú tapasztalatom.
    Na, világosabban: tavaly ősszel szereztem motoros jogosítványt, idén februárban pedig a motoromat, egy 250-es Honda Spadát. Szeretem. De előtte már évekig jártam egy kis Yamaha robogóval, meg a férjem mögött utasként több motoron is.
    Most pedig megtaláltalak benneteket.
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

Senor logója
    Senor jelenleg nem elérhető Benzintyúk Senor látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Üzenet
    1
    Hírnév szint
    0
    Helló mindenki!
    Kaptam egy mailt,hogy esetleg regisztráljak. Megtettem,itt vagyok.A jogsinak most fexem majd neki...motor meg még a jövő zenéje!
    Senor Cruz

wirág logója
    wirág jelenleg nem elérhető Segédmotoros wirág látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    855
    Hírnév szint
    19
    Sziasztok. Még ismerkedem veletek, de tetszik. Végre egy okos elfoglaltság rengeteg szabadidőmre, ha már táppénzen vagyok. Nem mindha beteg lennék, csak épp most egy kicsit terhes. Szóval mégegyszer szia mindenkinek.

Ancsa logója
    Ancsa jelenleg nem elérhető Benzintyúk Ancsa látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    12
    Kép
    41
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző wirág Üzenet megjelenítése
    Sziasztok. Még ismerkedem veletek, de tetszik. Végre egy okos elfoglaltság rengeteg szabadidőmre, ha már táppénzen vagyok. Nem mindha beteg lennék, csak épp most egy kicsit terhes. Szóval mégegyszer szia mindenkinek.

Csá Wiri!

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy gratuláljak születendő gyermekedhez!
    Feltételezem, hogy az a Wirág vagy, akire gondolok
    Élvezd a pihit amig lehet!!!

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,715
    Blog bejegyzés
    267
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64

Üdv kedves Mindenki!

Helló,
    Yama vagyok, 77-es évjáratú nőnemű lény (humanoid), a motorom 79-es Suzuki GS750. Kedvenc foglalatosságaim: MENÉS (bárhová,bármivel), palacsintaevés, motozás, enyhe grafomániával fűszerezve. Bővebben a blogban.

Mókuska logója
    Mókuska jelenleg nem elérhető Segédmotoros Mókuska látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2006 Nov
    Hol
    Balatonalmádi
    Üzenet
    223
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    4
    Hírnév szint
    16
    Sziasztok! 18 éves Veszprém megyei lány vagyok, aki néha szeret elmélázni a részletekben Motorom még nincsen, sőt jogosítványom sincsen, most nem úgy alakultak a dolgok ahogyan szerettem volna. De erőteljesen rajta vagyok az ügyön, hogy beteljesüljenek a vágyaim. Ruházati eladónak tanulok, alapjába véve emberszerető és segítőkész vagyok. Minden jót Mókuska

suzu logója
    suzu jelenleg nem elérhető Segédmotoros suzu csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    szomszéd mellett
    Üzenet
    835
    Blog bejegyzés
    38
    Kép
    52
    Hírnév szint
    19

beköszönet....

sziasztok Mocisok!suzu1800 névvel jelentkeztem be ,de ez egy kissé hülyeség volt részemröl,de ha már ezt használtam,akkor maradjon.különben feri a "tisztességes" nevem,így is fogok aláírni.csak röviden:azt hiszem sokat tudnék segíteni-na nem azért,mert zseni vagyok-hanem ,mert D-ban élek és van sok olyan dolog ami hu.-ban kissé nehézkesen megy ,ill.drága,stb.ha valakinek szüksége van dolgokra(itt elsösorban suzura gondolok),biztos,hogy tudnék megoldást találni,ha mást nem legfeljebb egy tanácsot adni.a suzu kereskedö jó barátom,így bármilyen technikai,anyagi problémában szívesen állok a rendelkezésetekre.müszaki adatok,esetleg valami drága alkatrész olcsóbb beszerzése,ilyesmikre gondoltam.az utóbbit már többször csináltam,sikerrel.sok dolog van tuning témában,ami az otthoni Louis-nál 3x drágább,mint itt ,ahol tag is vagyok.(indexek,tükrök,stb).nem lett valami "haj" de rövid,de amit írni akartam nem ment másképp.
    jó idöt kívánok a mocizáshoz,érjetek szerencsésen haza!
    üdv:feri
    P.S:itt szar az idö!!

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted