+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 262 ElsőElső 12345671252102 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 2615
Like Tree128Lájk

Téma: Bemutatkozás

Eyendi logója
    Eyendi jelenleg nem elérhető Segédmotoros Eyendi nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2007 Mar
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    205
    Hírnév szint
    15
    Bemutatkozás, újra.
    Akik ismernek, azok sejtik, hogy milyen vagyok, akik meg nem, azok majd megismernek.
    Amúgy lassan 32 éves leszek a személyim szerint, azok szerint akik személyesen ismernek, ez baromság. Tavaly lettem jogsi tulajdonos, de elötte már majd 10 évet voltam utas a bátyám mögött. Mindig is lassan értem.
    "Éltem, és ebbe más is belehalt már"
    (József Attila)

Honda900 jelenleg nem elérhető Benzintyúk Honda900 látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Tiszakécske
    Üzenet
    12
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok! Véletlenül találtam rátok, de nagyon örülök neki. Honda CBR 900 RRX tipusú mocija van a családnak. Már régebben motorozok ,de még most szántam rá magam hogy jogsit szerezzek. Ma vizsgáztam kreszből , sikerült.

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok

31-éves vén banya vagyok, 3-éve egy jó barátom által kezdtem el a motorozás felé kacsingatni, tavaly nov-ben kaptam meg a jogsimat.

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Ha már midenki, akkor én is

Szóval 18 meg egy fél éves vagyok, miskolci, utasként motorozom. Úgy kicsivel kevesebb mint egy éve. Egy Aprilia Pegaso 125-ös volt a kedves előző motorja, most pedig egy Yamaha TDM 850-ese van. Vele sajnos még nem mentünk mert az a fránya jogsi De majd lassacskán
    Üdv minden újnak és réginek egyaránt:rolleyes:

Nébli logója
    Nébli jelenleg nem elérhető Motoros Nébli nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2007 Mar
    Hol
    Érd
    Üzenet
    1,606
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    44
    Hírnév szint
    29
    Hogy én legyek a legöregebb eddig, 39 évesen szereztem jogsit, azóta motorozom, immár 4 éve. Kawasaki ER-6n-nel járom az országot, idén talán eljutunk külhonba is. Honda900-nak gratulálok!!!!!

zenko logója
    zenko jelenleg nem elérhető Segédmotoros zenko fény az éjszakában
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Szatmárnémeti
    Üzenet
    459
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    22
    Hírnév szint
    19
    Akkor már én is!!!

Szintén 18 és fél éves vagyok, akárcsak Picar, annyi különbséggel, h tavaly augusztus óta egy (korlátlan) jogsi tulajdonosa vagyok. Igen, mert ez Romániában ennyi idősen is lehetséges. Novemberben kaptam egy motort a nagybátyámtól, egy MZ Etz 250-est, amit mostanra sikerült úgy pontra tennem, hogy mostmár PÖCCRE INDUL
    Állítólag teljes erőbedobással kellene készülnöm a közeledő érettségire, de ez valahogy mindig háttérbe szorul ha kisüt a nap.
    Az oldalról csak annyit h imádok itt lenni, és imádom az itteni embereket (nem nehéz megkedvelni a bandát).
    Minden új tagot üdvözlök, a régieknek pedig sok kitartást az átálláshoz!!!

lizi logója
    lizi jelenleg nem elérhető CSAM függő lizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Idézet Eredeti szerző Honda900 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok! Véletlenül találtam rátok, de nagyon örülök neki. Honda CBR 900 RRX tipusú mocija van a családnak. Már régebben motorozok ,de még most szántam rá magam hogy jogsit szerezzek. Ma vizsgáztam kreszből , sikerült.
    Üdv köztünk és gratula a kreszhez, csak így tovább!

csippp Vendég
    Halihó! A mai senior díjat én viszem az 1966 decemberi szülinapommal úgy érzem. Szintén utasként motorozom egy Honda Varaderon, önállóan egy Honda Lead-del száguldozom, aminek annyi köze van a motorhoz, hogy kétkerekű, de akár bicaj is lehetne, mert robogó. 3 éve volt lehetőségünk megvenni a motort, (azóta készülök levizsgázni) A késői motorvásárlásnak, egyrészt anyagi oka volt, a másik érv, hogy most lettek a gyerekek akkorák (Párom előző házasságából 2 csemete, nekem 1, ja és van egy közös yorskhire terrierünk Panni, aki 5 hónapos), hogy már nem sírnak, ha egyedül maradnak, sőt, alig várják. Egy régi álmunk teljesült így. Imádom a motoros-társadalmat, nagyon szeretek motoros talikra járni, öreg fejjel újra sátorozni és sotorlhatnám. Ugye nem kell mondanom, hogy nagyon várom a tavaszt!
    Nagyon örülök, hogy itt lehetek köztetek!

Csippp (Móni)

Paula logója
    Paula jelenleg nem elérhető Benzintyúk Paula nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2007 Jan
    Hol
    VII. ker
    Üzenet
    13
    Kép
    12
    Hírnév szint
    0
    Helló Mindenkinek! Paula vagyok, más körökben Shadow_. Idén lesz meg a jogsim, amit már nagyon szeretnék.. elég volt a benzintyúk szerepből...:-)

paradicsom222 jelenleg nem elérhető Benzintyúk paradicsom222 látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Sopron
    Üzenet
    3
    Hírnév szint
    0
    Sziasztok! már jó ideje olvasgatom az oldalt ( a régit), ma végre rászántam magam a regisztrációra. éppen ma voltam egy Suzuki szalonban, hogy megvegyem életem ELSŐ KOMOLYABB motorját, egy gs 500- ast. De ezek a fránya kamatok... pfff... Amúgy 28 éves vagyok és 21 éves korom óta van korlátlan jogsim, előtte Ak volt. Motorügyileg volt egy Simsonom () pár robogóm, MZ- m 125 és 250ccm és egy 250ccm-es Suzuki Marauderem. Évek óta viszont nélkülöznöm kellett, mert eladtam az utolsót, kocsit kellett vennem. Úgyhogy kb 4 év kihagyás után újra motort akarok!!! Erősítsetek meg, hogy jó választás egy GS 500- as...?!?!?! Kicsit félek tőle, menni fog ennyi év khagyás után egyáltalán??? Vagy vegyek pár gyakorló órát? Szerintetek?

+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 262 ElsőElső 12345671252102 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted