Bemutatkozás, újra.
Akik ismernek, azok sejtik, hogy milyen vagyok, akik meg nem, azok majd megismernek.![]()
Amúgy lassan 32 éves leszek a személyim szerint, azok szerint akik személyesen ismernek, ez baromság.Tavaly lettem jogsi tulajdonos, de elötte már majd 10 évet voltam utas a bátyám mögött. Mindig is lassan értem.
![]()
"Éltem, és ebbe más is belehalt már"
(József Attila)
Sziasztok! Véletlenül találtam rátok, de nagyon örülök neki. Honda CBR 900 RRX tipusú mocija van a családnak. Már régebben motorozok ,de még most szántam rá magam hogy jogsit szerezzek. Ma vizsgáztam kreszből , sikerült.
Sziasztok
31-éves vén banya vagyok, 3-éve egy jó barátom által kezdtem el a motorozás felé kacsingatni, tavaly nov-ben kaptam meg a jogsimat.
Ha már midenki, akkor én is
Szóval 18 meg egy fél éves vagyok, miskolci, utasként motorozom. Úgy kicsivel kevesebb mint egy éve. Egy Aprilia Pegaso 125-ös volt a kedves előző motorja, most pedig egy Yamaha TDM 850-ese van. Vele sajnos még nem mentünk mert az a fránya jogsiDe majd lassacskán
![]()
Üdv minden újnak és réginek egyaránt:rolleyes:
Hogy én legyek a legöregebb eddig, 39 évesen szereztem jogsit, azóta motorozom, immár 4 éve. Kawasaki ER-6n-nel járom az országot, idén talán eljutunk külhonba is. Honda900-nak gratulálok!!!!!![]()
Akkor már én is!!!
Szintén 18 és fél éves vagyok, akárcsak Picar, annyi különbséggel, h tavaly augusztus óta egy (korlátlan) jogsi tulajdonosa vagyok. Igen, mert ez Romániában ennyi idősen is lehetséges. Novemberben kaptam egy motort a nagybátyámtól, egy MZ Etz 250-est, amit mostanra sikerült úgy pontra tennem, hogy mostmár PÖCCRE INDUL
Állítólag teljes erőbedobással kellene készülnöm a közeledő érettségire, de ez valahogy mindig háttérbe szorul ha kisüt a nap.
Az oldalról csak annyit h imádok itt lenni, és imádom az itteni embereket (nem nehéz megkedvelni a bandát).
Minden új tagot üdvözlök, a régieknek pedig sok kitartást az átálláshoz!!!![]()
Halihó! A mai senior díjat én viszem az 1966 decemberi szülinapommal úgy érzem.Szintén utasként motorozom egy Honda Varaderon, önállóan egy Honda Lead-del száguldozom, aminek annyi köze van a motorhoz, hogy kétkerekű, de akár bicaj is lehetne, mert robogó. 3 éve volt lehetőségünk megvenni a motort, (azóta készülök levizsgázni) A késői motorvásárlásnak, egyrészt anyagi oka volt, a másik érv, hogy most lettek a gyerekek akkorák (Párom előző házasságából 2 csemete, nekem 1, ja és van egy közös yorskhire terrierünk Panni, aki 5 hónapos), hogy már nem sírnak, ha egyedül maradnak, sőt, alig várják. Egy régi álmunk teljesült így. Imádom a motoros-társadalmat, nagyon szeretek motoros talikra járni, öreg fejjel újra sátorozni és sotorlhatnám. Ugye nem kell mondanom, hogy nagyon várom a tavaszt!
Nagyon örülök, hogy itt lehetek köztetek!![]()
![]()
Csippp (Móni)
Helló Mindenkinek! Paula vagyok, más körökben Shadow_. Idén lesz meg a jogsim, amit már nagyon szeretnék.. elég volt a benzintyúk szerepből...:-)
Sziasztok! már jó ideje olvasgatom az oldalt ( a régit), ma végre rászántam magam a regisztrációra.éppen ma voltam egy Suzuki szalonban, hogy megvegyem életem ELSŐ KOMOLYABB motorját, egy gs 500- ast. De ezek a fránya kamatok... pfff... Amúgy 28 éves vagyok és 21 éves korom óta van korlátlan jogsim, előtte Ak volt. Motorügyileg volt egy Simsonom (
) pár robogóm, MZ- m 125 és 250ccm és egy 250ccm-es Suzuki Marauderem. Évek óta viszont nélkülöznöm kellett, mert eladtam az utolsót, kocsit kellett vennem. Úgyhogy kb 4 év kihagyás után újra motort akarok!!! Erősítsetek meg, hogy jó választás egy GS 500- as...?!?!?! Kicsit félek tőle, menni fog ennyi év khagyás után egyáltalán??? Vagy vegyek pár gyakorló órát? Szerintetek?
Könyvjelzők