+ Válasz a Témára
103. oldal, összesen 374 ElsőElső ... 353939899100101102103104105106107108113153203 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1,021-tól/től 1,030-ig összesen 3735
Like Tree58Lájk

Téma: Motoros kismamák

kata-gsxr logója
    kata-gsxr jelenleg nem elérhető Segédmotoros kata-gsxr nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2006 Oct
    Hol
    Eger
    Üzenet
    500
    Kép
    8
    Hírnév szint
    19
    Annyira Edesek vagytok!!! Koszi!!! uszi

Mar sokal jobb. Hulye hisztisnek erzem magam, sosem voltam ilyen. De mar tenyleg nem tart sokaig...

kata-gsxr logója
    Regisztrált
    2006 Oct
    Hol
    Eger
    Üzenet
    500
    Kép
    8
    Hírnév szint
    19
    Azt a smiley-t nem en tettem oda, felre ne ertsetek. Ugy emlekeztem, h a kettospont + puszibol lesz egy puszikuldo smiley. Es ez lett belole. Sorry

pacikó logója
    pacikó jelenleg nem elérhető Kisördög pacikó a hírneve előtte járpacikó a hírneve előtte járpacikó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Nagytarcsa
    Üzenet
    2,462
    Blog bejegyzés
    30
    Kép
    831
    Hírnév szint
    37
    Kata fel a fejjel!
    Nem értünk félre és gondolj arra,hogy nemsokára ketten lesztek!
    Az élet klaviatúráján az egyik ujjunkat tartsuk mindig az Escape billentyűn!

pappmónika Vendég
    Idézet Eredeti szerző Kata-GSXR Üzenet megjelenítése
    Moo!

Kuldj egy kicsit a jokedvedbol...
    Tegnap nem voltam Kata... de most küldöm a jókedvet!!!! Méghozzá olyan formában, hogy elmesélem neked, hogy tegnap délutánra én is kiakadtam, és hisztiztem, hogy "nekem senki nem segít", és "senki nem törődik velem" és "miért nem ér rá senki velem foglalkozni", és minden bajom volt... még sírtam is, persze a férjem vigasztalt, hogy nem is... de én úgy éreztem, hogy mindjárt itt a világvége... szóval ne gondold, hogy csak te vagy néha kiakadva... Én is unatkozom baromira, és már jó lenne ha eltelne ez az kis idő! De hát most ez a dolgunk!!!FEL A FEJJEL!!!!

pappmónika Vendég
    Idézet Eredeti szerző wirág Üzenet megjelenítése
    Moo: rendben vagy?
    Szia Wirág! igen, rendben vagyok, sokkal jobb mint pár napja.... de alig bírom már a fekvést, és persze állandóan felkelnék valamiért... amit szigorúan tilos! Annyi értelmes dolgot tudnék csinálni még, mire jön a Kicsi... na de most befejezem, mert lépnem kell, megyek védőnői látogatásra! Mérlegelés... de utálom!!!! Mint a vágóhídon! Még jövök!

(p.s.: örülök hogy jó a kedved...)

pappmónika Vendég
    Sziasztok Csajok! visszaértem a védőnőtől, olyan jó volt a Pindur szívverését hallani, mindig oda vagyok teljesen tőle! Azt mondták, hogy nagyon szép egyenetesen és erősen ver a kis szíve. Bár gondolom, hogy minden kisamának ezt mondják... na mindegy, azért jó volt hallani!

Kata! Te mit csinálsz ma? Mi a programod? Én fekszek és olvasok meg tévézek... És Te? Na jó csak vicc volt.... vagyis az akart lenni... nem tudom, hogy mi van ma velem, de nagyon jó kedvvel ébredtem!
    Akkor most sugárzok egy kis pozitív energiát meg jókedvet NEKED!!!!!!!

mamóca logója
    mamóca jelenleg nem elérhető ősanya mamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Nyíregyháza
    Üzenet
    2,081
    Blog bejegyzés
    14
    Kép
    164
    Hírnév szint
    35
    Wirág! Amikor nálunk érkezett a 3. kislurkó, kérdeztem a fiamtól, lányomtól ki milyen kistesót szeretne. Barbi természetesen lánytesót, Janikám azt mondta fiút, de az se baj ha lány lesz, csak szeresse a dinoszauruszokat.

Kedves Kismamáim! Vigyázzatok Magatokra nagyon, egy hétig nem leszek. Pihenjetek és mosolyogjatok sokat!
    Drága Kata! Te már nagyon a finisben vagy, ha eljön a nagy nap ügyes legyél!!!
    "Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."

kata-gsxr logója
    Regisztrált
    2006 Oct
    Hol
    Eger
    Üzenet
    500
    Kép
    8
    Hírnév szint
    19
    Idézet Eredeti szerző moo Üzenet megjelenítése

Akkor most sugárzok egy kis pozitív energiát meg jókedvet NEKED!!!!!!!
    Sikerult mosolyt csalnotok az arcomra! Tunderek vagytok!!!
    En is szivhangoztam reggel, 20 percen keresztul. NST-n voltunk. Felebresztettek a Dragamat egy zizegos ketyerevel, aztan majdnem kibujt az oldalamon
    Meg du megyek a dokihoz, holnap reggel vedono. Szoval most legalabb legalisan lehetek talpon egy kicsit

Hugitol kaptam egy konyvet: A suttogo titkai. Azt olvasgatom mostansag. TV-ben nincs semmi jo

pappmónika Vendég
    Idézet Eredeti szerző Kata-GSXR Üzenet megjelenítése

Hugitol kaptam egy konyvet: A suttogo titkai. Azt olvasgatom mostansag. TV-ben nincs semmi jo
    Én most végeztem a "Hurrá, terhes vagyok!" című könyvvel, állati jó volt. Full humor az egész, tulajdonképp egy kismama-napló. Majd írd meg ám, hogy mit mondott a dokid!

Most jött haza a férjem, MOTOR-PROSPEKTUSOKKAL a kezében!!!! Leült velem szemben, és csak röhögtünk egymásra... már hetek óta agyalunk ugyebár, hogy hogyan tovább a motorozással. Az tuti, hogy kell valami jó kis gép, mert úgysem tudunk motor nélkül ellenni. De az utcai (ámokfutásos) motorozást abbahagyjuk. Bement körülnézni a kereskedésbe... Most ott tartunk, hogy szóba jött a quadozás, mert elment egy céges buliba egy hete, ahol lehetett quadozni, vagyis volt egy kis verseny a résztvevőknek. Az egyik csávesz valami magyar bajnok volt, ismerte a pályát mint a tenyerét, az övé volt a pályacsúcs régóta. Erre az én férjem, aki életében először ült quadon, az első körében 1 másodperccel mert rosszabbat mint a csávó... Tök kivoltak a pályabírók...
    Szóval beszélgettünk már róla, hogy legyen 2 quad, egy neki egy nekem, és akkor a Kislányunk is jöhet majd gyerekülésben velünk. Én is szeretek quadozni, imádom amikor eső után röpködnek a sárdarabok mindenhova... egyszer olyan szinten voltam sáros, hogy sterimóval mosták le rólam a cuccot. Mondjuk gyerekkel azért kicsit visszafogottabb lennék.
    A másik az endúrózás... az is állat, csak semmiről nem ér le a lábam sajna. Hát most vagyunk a kínban, bár a motorvétel úgyis csak jövő tavaszra aktuális, úgyhogy még van idő...

wirág logója
    wirág jelenleg nem elérhető Segédmotoros wirág látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    855
    Hírnév szint
    19
    Bocsi csajszikáim, de viziló-anyu reggel kitelepszik a tóra, és este becammog, fáradtan a nagy semmittevésben, és az árnyékban-szundiban. Hajnalban megfőz, süt, este teljesíti háztartási vagy házastársi (???) kötelezettségeit, s mivel éjjel sem alukál, jó is az a napközbeni vizi-dagonya. Igazán nem hanyagollak titeket sem, és persze hogy minden érdekel. JA! A hiszti tőlem sem áll távol, pedig én sem voltam ilyen nyávogi-picsku sosem. Kitartás nektek is, nekem is. Ma sikerült beszólnia egy krampusznak, csak nézett a parton, mire nagy sokára megkérdezte: "-ne hari, de te terhes vagy?" mire én:"-ÁÁÁÁÁ! DEHOOOGY!!! Csak véletlenül egészben nyeltem le egy görögdinnyét!!" Ezt a marhát, nem látott még állapotos nőt bikiniben? Vagy öreglegény volt, vagy buz.......! Na pusszantás mindenkinek.

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted