+ Válasz a Témára
65. oldal, összesen 66 ElsőElső ... 155560616263646566 UtolsóUtolsó
Eredmények 641-tól/től 650-ig összesen 653
Like Tree19Lájk

Téma: Égések és bénázások

boncadóri logója
    boncadóri jelenleg nem elérhető BoncaDóri boncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Szigetfalva
    Üzenet
    2,729
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    173
    Hírnév szint
    45
    Idézet Eredeti szerző Zöld Piszok Üzenet megjelenítése
    Na lányok figyeljetek!
    A motorokon a következő dolgok vannak amelyek akadályozhatják a motor beindítását:
    -szívató kallantyú vagy liffentyű
    -benzin csap
    -oldaltámasz
    -sebességváltó
    -benzin hiánya

Persze előfordulhat, hogy ezekből valamelyik nincs is a motorodban gyárilag (benzin, szívató, benzin csap) tehát ne is keresd!
    Én még ennyi hibátlan de nem induló motorral még nem is találkoztam mint most 7végén!

Én még hozzátenném :
    -vészleállító gomb

(És nagyon ügyesen tudsz motort felállítani is ! Köszi ! )
    Ne vedd magad túl komolyan. Felesleges.

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Nahátakkor... Tegnap hazafelé jöttünk Poroszlóról Mologyeccel és Klementinával. Nem tudom melyik községben jártunk, amikor is Mologyec előzött, én még megigazítottam a tükröm, majd mentem volna utána, de hiába húztam a gázt, semmi nem történt. Szerencsére épp olyan helyen jártunk, hogy félre tudtam gurulni. És értetlenül néztem ki a fejemből. Indítottam volna, semmi. Az akksi a szombat reggeli bebikázás óta tökéletesen szuperált, a műszerfal világított, szóval kizártam, hogy azzal lenne gond. Közben Mologyecék észrevették, hogy eltűntem és visszajöttek. Hívtam Szacsát, hátha van ötlete, persze nem vette fel. Amikor is Mologyeccel közösen megállapítottuk, hogy a vészleállítót megnyomtam menet közben, ahogy a tükröt igazítottam. Aztán sebességben akartam elindítani, ezért nem ment. Szőőőke!
    tt100 lájkolja ezt.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,463
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Hoppá... a Honda nem indul sebességben, behúzott kuplunggal? Vagy nincs rajta kuplungkapcsoló? Maradok a gagyi Suzukimnál...
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Idézet Eredeti szerző _Bq_ Üzenet megjelenítése
    Hoppá... a Honda nem indul sebességben, behúzott kuplunggal? Vagy nincs rajta kuplungkapcsoló? Maradok a gagyi Suzukimnál...
    Nem húztam be a kuplungot. Annyira meglepődtem, hogy teljesen elfelejtettem a dolgok menetét.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

hajos logója
    hajos jelenleg nem elérhető Motoros hajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    München
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    75
    Hírnév szint
    32
    Idézet Eredeti szerző Évci Üzenet megjelenítése
    Nem húztam be a kuplungot. Annyira meglepődtem, hogy teljesen elfelejtettem a dolgok menetét.

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Én ma leparkoltam a járdán egy autó mellett, és elmentem dolgomat intézni. Amikor jövök vissza látom, hogy az autó tulaja bosszúsan méregeti a járgányt, majd közölte, hogy így nem tud beszállni a kocsiba... És, hogy ő megérti, hogy kis helyet akarok elfoglalni, ő is motorozik, mert motoros rendőr, de legyek kedves odébb tenni a fenekemet. Mondtam neki, hogy elnézést, a hölgyek motorral sem képesek normálisan parkolni... Megértő volt.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    ) Nekem volt gyszer olyan, hoyg megálltam (kocsival) egy réteses előtt (szabálytalanul), hogy csak beaszaladok, veszek valami sütit. Közben ott összefutottam egy régi ismerőssel, aki a közelben vett lakást. Felaszaladtunk hozzá körülnézni. Fél óra múlva jövök le, látom ott áll a 12 dühös ember, akik nem tudtak kiállni tőlem a parkolóból, mert keresztben álltam meg, majd jól elfeledkezdem magamról. DD

sixtee logója
    sixtee jelenleg nem elérhető kolbászzsír veszedelem:) sixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Hol
    Dombóvár
    Üzenet
    1,125
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    271
    Hírnév szint
    23
    Sok sok kedves Bruhaha Ahogy visszaolvasok...tök aranyos sztorik És ahogy előadjátok, hát inkább kedves kis vicces történetek
    Bár nem tudom mit szóltam volna ha valaki mögém parkol...jaaaa, nekem nincs is autóm
    nana lájkolja ezt.

mamóca logója
    mamóca jelenleg nem elérhető ősanya mamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Nyíregyháza
    Üzenet
    2,081
    Blog bejegyzés
    14
    Kép
    164
    Hírnév szint
    35
    Évci! Én is jártam már így a vészleállítóval, csak rágó kidobásnál sodortam el a kapcsolót. Szombaton sebességben hagyva álltam le és nem akart indulni. Kellett néhány másperc mire rájöttem, hogy miújság. (még nem hagytam sebességben soha a motorom, így nem tudtam, hogy van ilyen funkciója is)
    Dehát csak így szoksz össze a motoroddal, hogy ezeket szépen felfedezed! Nem szégyen ez, csak jót lehet rajta kacarászni - ettől vagyunk csajok!
    nana and tt100 like this.
    "Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Tagama szaktárs útikompresszorjához szeretnék hozzáfűzni egy történetet:

Még kezdő futár koromban jártunk mindenféle robogóval, néha az iroda előtt szereltünk motort, defektet.
    Egyszer az egyik kollégának buheráltuk a robogóját, lapos volt a gumija állandóan ezért szerzett valahonnan egy kis elektromos kompresszort amit rácsomóztunk rettentő hosszú dróttal az akksira a gumicsövet meg jó erősen a hátsó kerék szelepsapkájára nyomtuk fújás miatt!
    De mivel az akksi gyengécske volt ezért kitaláltuk, hogy járassuk a motort alapjáraton.
    Járattuk.
    Kevés volt.
    A motor és a kompresszor tulaja ekkor úgy döntött, hogy meghúzza a gázt, hogy legyen fordulat az áramtermeléshez.
    Lett fordulat.
    Annyira, hogy a hátsó kerék is serényen elkezdett forogni mint a villám és a rádugott gumicsőnél fogva - mint valami modern kori parittyázó gép - vagy tízszer legalább megforgatta a kompresszort és minden alsó holtponton oda is csapta járda aszfaltjához ami által garanciáját azon nyomban elvesztette és apró darabokra esett!
    Az eset mély nyomot hagyott a járdában!
    nana, csacskamacs, yama750 and 4 others like this.
    Jobbára ártalmatlan!

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted