+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 66 ElsőElső 123456781353 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 653
Like Tree19Lájk

Téma: Égések és bénázások

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Idézet Eredeti szerző kill00 Üzenet megjelenítése
    a többi jo volt szopogatni
    Khöm kösz ezt az infot inkább kihagytam volna.És mondd, finom volt?
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    csak legalább ilyen uncsi és érdektelen dolgok történtek velem és látod ezért lettem ilyen...gyilkosan néz nah jo egy de ez is inkább az én bénaságomra vall:

megvettem anno a 450es cr hondát mert hogy milyen gizda vele városban motorozni ..akkoriban állitották ezeket a plexis semmire se valo buszmegállokat mentem lefele a városban 4 sávos ut sehol senki látom a csajokat a buszmegben nyomulni gizda első kerózás az egy dolog hogy pofára estem de motor segitett a plexinek 20 méterre arrébb kerülni...és naná hogy kiröhögtek...szal ennyit a motorral szerezzünk csajt dolgokrol...

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    Idézet Eredeti szerző Picar Üzenet megjelenítése
    Khöm kösz ezt az infot inkább kihagytam volna.És mondd, finom volt?
    a vazelin csuszós fujj semmit mondo izét eltekintve az epres koton igenis finom ennyi

írni se tok már....

Gabsic logója
    Gabsic jelenleg nem elérhető Segédmotoros Gabsic látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    Tapolca
    Üzenet
    777
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    253
    Hírnév szint
    17
    [quote=bae;33458]
    Idézet Eredeti szerző Gabsic Üzenet megjelenítése
    Bae, ez a topik egy naaagyon jó ötlet volt

Ciki helyzetek tuti mindenkinél adódtak.

Gab te voltál az 5let adó
    Ha már így alakult, még egy eset:
    A sztori tárgya én voltam, a Zündapp megvétele után jöttünk hazafelé, fater elől autóval, mögötte ballagtam a motorral. Tök ismeretlen volt a motor, szarul beállított karburátorral, megszorult első villával és első fék és világítás nélkül. (PErsze semmi papír, biztosítás, stb nem volt akkor róla) Így ballagunk hazafelé, közben fater kicsit elszakadt tőlem. Egyik kanyar után látom rendőrök az út szélén kb 200m -re előttem. Na mondom meg ne állítsatok, lécciiii... Hát a kuuurva motor meg kb 10 m-re a rendőrökön túlhaladva elkezdett fuldokolni... megállt... gurulok lendületből míg futja... MEgállok, hátranézek, rendőrök 30 méterrel mögöttem, és néznek... Mondom ennek a fele se tréfa, felléptem a lábtartóra, és veszettül elkezdtem rollerozni vele, egész a következő kanyarig...

Két nap múlva a faluban köröztem a motorral, aztán elindultam Tapolca felé... a faluvégi kanyarnál fék, kanyar, kihúúúúúúúúúúzatás.... elég nehezen akart gyorsulni, de csak pörgettem pörgettem... tenném be ötödikbe, mintha falnak mennék mikor behúztam a kuplungot, annyira elkezdett lassulni... Félreállok mivan, fékdob tűzforró,rápökve serceg... Hűha, ebből mi lesz, kerék nem forog... Nagy IQ-mmal rájöttem hogy visszafele forog a kerék csak előre nem... Hát marha nagy élmény volt 4 KM-t HÁTRAFELÉ HAZATOLNI a motort... közbe kb 20 autóból bámultak csodálkozó fejek hogy megőrültem-e... (utólag kiderült hogy a fékpofáról leszekadt a ferodol mikor fékeztem, és a darabok összeékelődtek, ezért fogott a fék...)

Egy másik gyöngyszem:
    Még jogsinélküli, réten motorozós időkben történt. Én még a robogót nyúztam, haver meg egy kis 50-es babattaszerű puch-kal szaladgált. Egyik délután kimentünk rétre/erdőbe "motorozni". Az egyik ilyen földúton "repesztettünk" mikor haver a földút másik kitaposott sávjában beállt mellém és így egymás mellett haladtunk. Nagyon élvezte a helyzetet, mert vigyorgott mint egy halloween-tök, és folyton rám bámult. Előre persze nem nézett... Így elég volt hogy kb 20 cm-t félrement a kitaposott nyomból, és neki egy szántáskor otthagyott földbuckának... PErsze közben végig énegem bámult, a hülye tök-vigyorral az arcán Én így kb 1 m-ről szemlélve gyönyörködtettem benne, hogy átbukfencezve a kormányon supeman-ként próbál mellettem maradni, a hülyegyerek vigyor helyett immár furcsa értetlen arckifejezéssel
    Megvan a csúcsmodell! MZ ETZ 301

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    [quote=Gabsic;33562]
    Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    Ha már így alakult, még egy eset:
    A sztori tárgya én voltam, a Zündapp megvétele után jöttünk hazafelé, fater elől autóval, mögötte ballagtam a motorral. Tök ismeretlen volt a motor, szarul beállított karburátorral, megszorult első villával és első fék és világítás nélkül. (PErsze semmi papír, biztosítás, stb nem volt akkor róla) Így ballagunk hazafelé, közben fater kicsit elszakadt tőlem. Egyik kanyar után látom rendőrök az út szélén kb 200m -re előttem. Na mondom meg ne állítsatok, lécciiii... Hát a kuuurva motor meg kb 10 m-re a rendőrökön túlhaladva elkezdett fuldokolni... megállt... gurulok lendületből míg futja... MEgállok, hátranézek, rendőrök 30 méterrel mögöttem, és néznek... Mondom ennek a fele se tréfa, felléptem a lábtartóra, és veszettül elkezdtem rollerozni vele, egész a következő kanyarig...

Két nap múlva a faluban köröztem a motorral, aztán elindultam Tapolca felé... a faluvégi kanyarnál fék, kanyar, kihúúúúúúúúúúzatás.... elég nehezen akart gyorsulni, de csak pörgettem pörgettem... tenném be ötödikbe, mintha falnak mennék mikor behúztam a kuplungot, annyira elkezdett lassulni... Félreállok mivan, fékdob tűzforró,rápökve serceg... Hűha, ebből mi lesz, kerék nem forog... Nagy IQ-mmal rájöttem hogy visszafele forog a kerék csak előre nem... Hát marha nagy élmény volt 4 KM-t HÁTRAFELÉ HAZATOLNI a motort... közbe kb 20 autóból bámultak csodálkozó fejek hogy megőrültem-e... (utólag kiderült hogy a fékpofáról leszekadt a ferodol mikor fékeztem, és a darabok összeékelődtek, ezért fogott a fék...)

Egy másik gyöngyszem:
    Még jogsinélküli, réten motorozós időkben történt. Én még a robogót nyúztam, haver meg egy kis 50-es babattaszerű puch-kal szaladgált. Egyik délután kimentünk rétre/erdőbe "motorozni". Az egyik ilyen földúton "repesztettünk" mikor haver a földút másik kitaposott sávjában beállt mellém és így egymás mellett haladtunk. Nagyon élvezte a helyzetet, mert vigyorgott mint egy halloween-tök, és folyton rám bámult. Előre persze nem nézett... Így elég volt hogy kb 20 cm-t félrement a kitaposott nyomból, és neki egy szántáskor otthagyott földbuckának... PErsze közben végig énegem bámult, a hülye tök-vigyorral az arcán Én így kb 1 m-ről szemlélve gyönyörködtettem benne, hogy átbukfencezve a kormányon supeman-ként próbál mellettem maradni, a hülyegyerek vigyor helyett immár furcsa értetlen arckifejezéssel
    Vaze veled aztán történnek a storyk!!!
    .p

baramakka logója
    baramakka jelenleg nem elérhető Makka baramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Oct
    Hol
    Ahol a hunok...hun itt, hun ott...
    Üzenet
    2,570
    Blog bejegyzés
    46
    Kép
    12
    Hírnév szint
    42
    na itten mint dőégett és főbéna

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző Baraboszi Üzenet megjelenítése
    na itten mint dőégett és főbéna
    +szólalt a stigmás!!
    .p

Gabsic logója
    Gabsic jelenleg nem elérhető Segédmotoros Gabsic látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    Tapolca
    Üzenet
    777
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    253
    Hírnév szint
    17
    [quote=bae;33565]
    Idézet Eredeti szerző Gabsic Üzenet megjelenítése

Vaze veled aztán történnek a storyk!!!
    kb 10 év eseményei, azért jut eszembe ez-az
    Megvan a csúcsmodell! MZ ETZ 301

bae logója
    bae
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    [quote=Gabsic;33569]
    Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    kb 10 év eseményei, azért jut eszembe ez-az
    Ez már csak bakfis a tieidhez képest : - indítanám a gépet semmi ...megint semmi .. nézem semmi extra...benzin van .. a gyertyapipa a helyén ..
    PERSZE hogy csak a pillanatkapcsoló amit soha nem használtam még de a kisöcsém+találta
    .p

mamóca logója
    mamóca jelenleg nem elérhető ősanya mamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Nyíregyháza
    Üzenet
    2,081
    Blog bejegyzés
    14
    Kép
    164
    Hírnév szint
    35
    Itt van egy sztori, csak hogy mulassatok
    Bementem a gyerekeimmel bőrnadrágot venni a barátomhoz a mocis boltba. A kisebbik fiam (9 év) rám szól, amikor sasszézok a próbafülkébe, hogy - Nézd Anya, a poszteren Valentino Rossi! én ránéz és kérdez: szokott ő is motorozni? Csend, majd röhögés! A barátom:- csak 7X világbajnok! erre én: -hüppsz, azt hittem valamelyik focista!
    ( a fiam számára eddig csak a focisták léteztek) egy szőke nőnek ez megbocsátható
    "Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 66 ElsőElső 123456781353 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted