+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 39 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 389
Like Tree4Lájk

Téma: Motorszerelés

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71

Motorszerelés

Ebben a topciban keresünk helyi szerelőket helyi illetőségű motorjainkhoz.
    ...az álruhás ökoterrorista

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Keresek egy 25-40év közti budapesti motorszerelőt, aki megérti -természetesen rajtam kívül- Pannika(a motorom) sóhajtásait! És aki hajlandó házhoz jönni.
    (Figyelem: KP-ban fizetek)

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Kajak aszittem elsőre hogy szerető wanted... Hm Freud bácsi megint fordult egyet a sírjában...
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

Ablak Zsiráf logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Khm, nem, én tényleg szerelőre gondoltam.

Bár volt egy szerető is, aki a lebukás elkerülése végett Szerelőként volt a telefonomba beírva.

mgege logója
    mgege jelenleg nem elérhető Segédmotoros mgege csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2008 Jun
    Hol
    Óbuda
    Üzenet
    729
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    45
    Hírnév szint
    17

Felkiáltás Szervíz a garázsban

Üdv...

Remélem, nem baj, hogy kreáltam egy topicot... Gondoltam, itt meg lehetne beszélni mindenféle ügyes-bajos dolgot, márkától, típustól függetlenül...

Kezdem is, bár sztem páran már ismerik a sztorit...

Idézet Eredeti szerző mgege Üzenet megjelenítése
    Rövid leszek, mert hulla fáradt vagyok...
    Meg akartam látogatni egy cimborámat Ócsán...
    Árpád-hídon át, piros lámpa Kawa lefullad... nem indul...
    Férretol... 2 cigi, 20perc telefon, közben próbálkozások...
    Telefon után beindul, irány haza...
    Vissza az Árpád hídon, budai oldalon újra leáll...
    4 és fél km-t toltam hazáig, 2 óra 10 perces részidővel...
    Nemrég értem haza, ittam, elszívtam egy cigit...
    Most Ronin, ha reklám lesz zuhany, aztán Ronin tovább, majd alvás...
    Ha van ötlet, jöhet... Első tippem: gyertya - holnap veszek is 4-et, sose baj, ha van tartalék...

Szép álmokat!
    Na... jobb reggelt...
    Szóval ma veszek gyertyákat... Remélem ez a baja, mert különben jöhet a találgatósdi... Az meg nem jó...
    Undorító érzés... ki vagyok szolgáltatva... WÁÁÁ!!!
    Idézet Eredeti szerző Zöld Penész Üzenet megjelenítése
    Szurkolok a gyertyáért!
    Bár van egy nagyon rossz sejtésem de nem mondom ki!
    Mostmár mondhatnád... Gyertyacsere megvolt, no action...
    Idézet Eredeti szerző Gabsic Üzenet megjelenítése
    Induljunk a kályhától... SZIKRA van????
    Tudom, hogy most lerombolom a renomémat, de sosem mélyedtem el (eddig) a motorikus világban...
    Tehát azt sem tudom, mit kérdezel...
    Azt hol tudom megnézni?
    Tudom, hogy gyökér vagyok, de azt is tudom, hogy senki nem úgy kezdte a karriert, hogy az utolsó csavarig szét tudott szedni, majd összerakni egy soros négyhengeres blokkal rendelkező motorkerékpárt...
    Ehhez kellenek - úgy gondolom - az ilyen élmények, tapasztalatok, motorhazatolások, szétszedések és összerakások, nomeg a rutin meg az évek...
    Gyertyapipát leveszed és raksz bele egy másikat
    Aminek a test részét odanyomod a blokk oldalához hogy legyen test
    majd indítózól és ha van szikra akkor jó
    Idézet Eredeti szerző Gabsic Üzenet megjelenítése
    Tehát:
    Ha nem megy a jószág akkor alapvetően 2 hiba lehet (leszámítva nemesebb szerkezeti részek törését, stb) ezek pedig: vagy benzint nem kap, vagy nincs szikra ami meggyújtsa a benzin-levegő keveréket.
    TEhát az OK, hogy kicserélted a gyertyát, de meg kellene lesni, hogy szikra van-e. Menete: gyertya kicsavar, pipa rádug, hengerfejre ráfektet (érintkezzen a menetes rész a testtel), és indítózás. szép szikrának kell(ene) pattognia.
    Ha ez OK, akkor benzin téren lesz a gond.
    Ha nincs szikra, akkor gyújtás terén kell szétnézni, jeladó, elektronika-tápfesz, stb. Trafókra jut-e kraft, ilyesmik. De talán ennyire már nem kellene belemélyedned
    Szóval kihúztam, gyertya be, hozzáérint, indítóz... Szikrát nem nagyon tapasztaltam, egyszer egy pillanatra egy halovány, csenevész kis villanás volt...

Ebből arra következtettem, hogy nincs szikra...

Hogyan tovább?

Egyenlőre itt tartok...
    "Két kar, két kerék; félig ember, félig gép; fém test, ember szív; forr a vérem, útra hív... a motorőrület"

mamóca logója
    mamóca jelenleg nem elérhető ősanya mamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Nyíregyháza
    Üzenet
    2,081
    Blog bejegyzés
    14
    Kép
    164
    Hírnév szint
    35
    Akkor most én is kérek tanácsot! A láncot mindig én ápolom (itt ki is merül minden műszaki tudásom). Teflonbevonatú láncápolót használok. A HD szülinapon odajött egy Kawás pasi és azt mondta: -túl fényes a láncom, el fogja koptatni a fogaskereket! Mit csinálok rosszul???
    (A férjem szerint ez csajozós duma volt, csak már elszoktam az ilyenektől, ezért nem vettem rögvest a lapot - ő már csak tudja, ő is pasiból van gyúrva? )
    "Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."

vt750 logója
    vt750 jelenleg nem elérhető Segédmotoros vt750 csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    724
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    434
    Hírnév szint
    22
    Idézet Eredeti szerző mocimami Üzenet megjelenítése
    Akkor most én is kérek tanácsot! A láncot mindig én ápolom (itt ki is merül minden műszaki tudásom). Teflonbevonatú láncápolót használok. A HD szülinapon odajött egy Kawás pasi és azt mondta: -túl fényes a láncom, el fogja koptatni a fogaskereket! Mit csinálok rosszul???
    (A férjem szerint ez csajozós duma volt, csak már elszoktam az ilyenektől, ezért nem vettem rögvest a lapot - ő már csak tudja, ő is pasiból van gyúrva? )
    A láncápolásnál lényeg, hogy ne mindig csak fujogasd a láncot a sprével, hanem néha meg is kell tisztítani. Én ha el nem felejtem, 500 km-enként sprézem, de mikor már látom, hogy nagyon koszos, előtte teljesen lemosom.
    egyébként amíg még garanciális volt a vt, mindig szervizbe vittem, de utána már mindent itthon csináltam. ha valaki ért egy kicsit hozzá, saját magának is meg tudja csinálni.
    és nem kell leszólni a csajokat, ők is ügyesen meg tudják oldani ezeket a dolgokat
    "Kifutok a világból, lefutok a földről ..."

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző mocimami Üzenet megjelenítése
    Nekem szerencsére nem kell ezzel törődnöm, mert kardános a Sakál.
    Viszont arra nem árt figyelni, hogy milyen minőségű a láncspray. Ha hamar ledobja, nem csak a felnit keni össze, de kb. annyit ér csak, mint halottnak a csók.

Viszont tényleg jó csajozós duma: Hú, de fényes a láncod!

jeges logója
    jeges jelenleg nem elérhető Motoros jeges mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,291
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    186
    Hírnév szint
    23
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Viszont tényleg jó csajozós duma: Hú, de fényes a láncod!
    A megfelelő válasz: "Jajj de édi! Te, mi az a lánc?!"

Gabsic logója
    Gabsic jelenleg nem elérhető Segédmotoros Gabsic látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    Tapolca
    Üzenet
    777
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    253
    Hírnév szint
    17
    Üdv...

Remélem, nem baj, hogy kreáltam egy topicot... Gondoltam, itt meg lehetne beszélni mindenféle ügyes-bajos dolgot, márkától, típustól függetlenül...

Kezdem is, bár sztem páran már ismerik a sztorit...
    Egyenlőre itt tartok...
    Akkor szerintem neked itt be is fejeződött a javítás... Ezek után lehet valahol kontakthiba, biztosíték, vezetéktörés, jeladóhiba, elektronika-hiba, stb. Szerintem goto szerelő, mert a további teendőket fórumon neccesen lehetne leírni
    Megvan a csúcsmodell! MZ ETZ 301

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 39 12345611 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted