Ha alu, akkor lehet érdemes lenne megpróbálkozni a javíttatással. Bár nem emlékszem, mekkora volt a sérülés...
Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok
Jelenleg így állunk az Úr színe előtt:
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Szia Pic!A világért sem akarnék Veled összeveszni,de nem ti durrantottatok bele az autós pajtiba hátulról,mert a párod nem volt ott eléggé figyelmileg?Ezen szerintem nincs mit fellebbezni.És nem értem,hogyan jöhetne ki 50-50?Bár lehet valamilyen részlet nekem kimaradt a sztoriból....
=^.^=
Sziasztok!
A következő műszaki problémával fordulnék a hozzáértőkhöz:
Van egy 2007-es Yamaha S2-es Fazer-em, eddig fékbetét-problémán kívül soha semmi baja nem volt, mivel elég sokat megyünk, túrázunk (most 42.000 km van benne).....(mindig szakszervizben, mivel k...vára nem vagyunk műszaki emberek) elég sűrűn volt szervizeltetve, a tavalyi "nagyszerviz" után (kb. a gatyánkat is otthagytuk...) a szerelő srác említette, hogy már érzi, hogy nehezebb behúzni a kuplungot.... majd ha k...vára nehéz lesz, akkor lesz egy kis problem....
Kuplung-bowden-csere? Kuplungtárcsa-csere...??? Vagy mi....
Tegnap volt a "szezon első útja" a drágámmal, 340 km-es túrát tettünk meg (szegény őrangyalomnak egy párszor be kellett segíteni)... Na de a lényeg: alig bírtam behúzni a kuplungkart.... azt hittem csak a "6 hónapja nem motoroztam-effektus" !!! De nem így van, mert bedagadt a bal kézfejem reggelre, 5-6 éve motorozom (ezzel a motorral meg 2009-óta), soha-de soha nem volt még olyan, hogy egy kicsinél többet fájlaltam volna, rendszerint túra után közvetlenül merült fel.... Ja és szinte teljesen felengedett kuplungkarnál indul el...
Mit tanácsoltok, van-e valamilyen apróbb dolog, amit meg lehetne próbálni, mielőtt kuplung-felújítás lenne...![]()
Hát néha (én szerintem) meg kéne kenni a kuplungbowdent!
Hétköznapi embernek a wd40-et javaslom (ez mindenre jó), ha nincs otthon akkor egy kis varrógép olaj, ha az sincs akkor gázolaj (diesel) ha az sincs akkor fékfolyadék (mindegy milyen Dot-os).
Az, hogy milyen bowden szerintem mindegy, hogy műanyag házas-e vagy sem mert ha koszos és azért szorul akkor ezek már nem rontanak rajta.
A fékfolyadék előnye, hogy szétmar mindent, még a koszt is és nagyon hatásos!(én erre esküszöm, de csak a bowdenre vagy a házába) úgy is jó ha nincs kisinjekció vagy egyéb adagoló (gyógyszerboltban 50 ft) hogyha a csavarhúzót beledugjátok a flakkonba és arról csepegtetitek rá a bowdenra miközben mozgatjátok a kuplungkart, hogy jól behordjaezt addig kell folytatni amíg érezhető nem lesz a javulás.
"B" terv: eladni a motort mert vagy becsaptak titeket ennyi szervizeléssel vagy tényleg nem jó!
Lehet én nem értek a motorhoz de az emzén ez segített mindig a kawával meg semmi gond sincs.![]()
Jobbára ártalmatlan!
Helló!
Reméljük tényleg a bowdennel lesz gond és nem az egész kuplungművel...
Egyébként a Kawá(cská)val mindig gond van(ennek ellenére imádom!!!), akarom mondani szervízigényesebb, mint a Yama, a Yamának most van először "baja" 2007-óta.
Habár a Kawa nálunk nagyobb igénybevételnek van kitéve!![]()
Hát ha még egyszer sem kentétek meg akkor biztos!![]()
Jobbára ártalmatlan!
Adri, ha nem haragszol bemásoltam a hozzászólásod egy másik fórumba, ahol típusspecifikusak, értenek hozzá. Ha gondolod nézz be oda, nem bánod megA márkaszervizeket meg el kell felejteni, mert ott csak lehúzzák az embert.
Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok
Adri,a kalapács mindenre megoldás,azzal minden javítható,és olcsó is az osanba![]()
Most be lesz kenve, az biztos!![]()
Könyvjelzők