+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 39 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 389
Like Tree4Lájk

Téma: Motorszerelés

N.Niki logója
    N.Niki jelenleg nem elérhető Segédmotoros N.Niki látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Feb
    Hol
    Hajdúsámson
    Üzenet
    547
    Kép
    4
    Hírnév szint
    16
    Idézet Eredeti szerző Zöld Penész Üzenet megjelenítése
    még van hátra majdnem 4 év garancia!
    Különben csukott szemmel megcsinálnám!

És nincs aki bepecsételje?

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző N.Niki Üzenet megjelenítése
    És nincs aki bepecsételje?
    Nincs! De most még olajam sincs! Tucc pecsétet?
    Jobbára ártalmatlan!

N.Niki logója
    N.Niki jelenleg nem elérhető Segédmotoros N.Niki látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Feb
    Hol
    Hajdúsámson
    Üzenet
    547
    Kép
    4
    Hírnév szint
    16
    Idézet Eredeti szerző Zöld Penész Üzenet megjelenítése
    Nincs! De most még olajam sincs! Tucc pecsétet?

Megkérdezem!

mgege logója
    mgege jelenleg nem elérhető Segédmotoros mgege csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2008 Jun
    Hol
    Óbuda
    Üzenet
    729
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    45
    Hírnév szint
    17
    Ma délután jön a doktor bácsi, és elviszi a beteget... Aztán majd kiderül... De jövő héten sem fogok sokat motorozni, mert D-ben leszek 4 napot, fejtágításon... Viszont ennyi idő alatt csak meggyógyul a picúr...
    "Két kar, két kerék; félig ember, félig gép; fém test, ember szív; forr a vérem, útra hív... a motorőrület"

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Segítséget kérnék, remélem házilag megoldható... Ma mentem volna gurulni egy kört, de 1 - 2 km után Nyuszika rángatni kezdett (úgy, ahogy az autók rángatóznak, ha nincs benzin) , majd leállt. Beindítottam, újabb km, majd megint rángat, leáll. Nagy nehezen visszahoztam a garázshoz, saját lábán. Nézem mi van, és felkeltette a figyelmemet, hogy a benzincsőben van valami. Benzincső leszed, kiönt, az a valami nem tudom kijött-e belőle, mert hiába tapicskoltam át a területet, nem találtam meg. Utána Nyuszi már nem is indult, bár lehet, csak azért, mert a karbi megszívta magát, ilyenkor pihi kell neki. Benzin van benne, bár nem túl sok.
    Lehet, hogy több olyan valami is volt, eltömődött volna? Mit nézzek meg?

Teszek képet, bekarikáztam azt a valamit.
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Svindler logója
    Svindler jelenleg nem elérhető Segédmotoros Svindler csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    Budakalász
    Üzenet
    74
    Kép
    5
    Hírnév szint
    10
    Az biztos (szerintem) hogy a benzinellátással van a gond. Viszont nem véglegesen akad el, csak nem a megfelelő mennyiségü benzint kapja a moci. A benzinszűrőt is megnézném a helyedben, kitisztogatnám. hogyha ez sem segít akkor szétkapnám a porlasztót, és kitisztítanám azt is, különös tekintettel a düznikre.. amiket ugye a gépkönyv szerint tűvel tisztogatni tilos, viszont hasznos, és célravezető

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Köszi, akkor már megvan a délutáni programom! Motort még úgyse szereltem soha, de autót már igen, ez se lehet nehezebb.
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző macs Üzenet megjelenítése
    Segítséget kérnék, remélem házilag megoldható
    Mit nézzek meg?

Teszek képet, bekarikáztam azt a valamit.
    1. gyertát kiszedni
    2. karbit leszedni
    3. motort átforgatni így a berugókarral hogy kijöjjön belőle a felesleges dolog
    4. karbiból vizet kiönteni
    5. megpucolni
    6. gyújtás ellenőrzés (van-e szikra, kondi csere)
    7. gyertya, gyújtókábel, pipa ellenőrzése
    Jobbára ártalmatlan!

Svindler logója
    Svindler jelenleg nem elérhető Segédmotoros Svindler csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    Budakalász
    Üzenet
    74
    Kép
    5
    Hírnév szint
    10
    Nos, 8 évig volt Simsonom, és az MZ, Java ugyanaz mint a szimó, csak nagyobbacska direkt írtam porlasztót, karburátor helyett, mert azthiszem azmég nem karburátor. Szerintem a fenti tünetek amiket írtál tipikus benzinellátás problémák, nem dugulás van, csak akadályozva van a csurgás.

Kicsit off lesz: anno volt egy suzuki Rf400asom, ugyanez a probléma volt, de hasonló okból. Abba a motorba, a suzuki lelkes mérnökei egy elektromos AC pumpát szereltek (benzinpumpa) dehogy minek azt senki sem tudta, mert elég lett volna olyan gravitációs megoldás, ami a régebbi motorokban is volt. De ők AC pumpát szereltek, ami hajlamos volt elakadni. Kis kalapácsütésekkel a pumpán orvosolni lehett a problémát, de ha ez éppen az M7esen következett be, akkor nem volt valami jó móka a leállósávban megbontani az idomot. Így kivetettem az AC pumpát, átalakítattam a benzincsapot, és a hagyományos gravitációs megoldással csurgott rendesen a benzin.

hermione logója
    hermione jelenleg nem elérhető nem normális :D hermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Oct
    Üzenet
    4,438
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    969
    Hírnév szint
    60
    Na szóval. Szervizeltem a garázsban és még mindig nem tudom, hogy miért nem jó a féklámpám. Nem koszos, a fékkarnál is kattog a kütyü és nem is nyúltam semmihez.
    Vagyis az indexeket kötöttem át, de ha azokat kiiktatom is ugyanaz a jelenség.
    Egyfolytában fékezek.
    Megnéztem a biztosítékokat is. Mi a fax van?
    Nem lehet fordítva összedugni és még csak össze sem érnek.
    Kész röhej.
    Bármikor meghalhatsz. Tovább élni az, amihez igazán bátorság kell.

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 39 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted