Mai nap hírem ami talán fontos lehet ha még nem halottátok olvastátok:
"Nagyon erősnek" minősülő, 7,4-es UV-B sugárzás várható hétfőn. A riasztás Magyarország Dunától keletre fekvő területének szinte teljes egészére vonatkozik. Vasárnap az ország jelentős részén még csak gyenge, illetve erős UV-B sugárzást kellett elviselni.
Bár messze még a nyári kánikula időszaka, a hétfőre vonatkozó figyelmeztetés szerint már elérkezett ez az időszak. Dél körül érdemes kerülni az árnyékmentes területeket, és a szabadon lévő testrészekre fényvédő krémet kell kenni.
Hogy én milyen okos, előrelátó, bölcs macska vagyok (ellentétben a nevemmel)!!!! Megoldottam a dolgot, hogy ne kelljen ma bőrrákot kapnom valamelyik strandon napozva: bejöttem dolgozni...![]()
A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly
A gyártó az ígéri, hogy a csoki fogyasztói drámai javulást érhetnek el már két hét alatt. Az akne néven ismert bőrbetegség mitesszerek és gennyhólyagok (pattanások) formájában jelentkezhet az arcon, és elsősorban a tinédzserek életét keseríti meg.
Az amerikai, ausztrál és brit tinik azonban fellélegezhetnek, mert megvan az ellenszer - amelynek a fogyasztása ráadásul már önmagában is élvezet. Az amerikai gyártmányú csoki tele van gyulladáscsökkentő antioxidánsokkal és tápanyagokkal, amelyek segítik a szervezet védekező rendszerét, így a bőr belülről tisztul ki.
A gyorsabb eredmény érdekében a gyártó napi kettő-öt darab csoki elfogyasztását ajánlja. A cég felmérései szerint azonban a fogyasztók 73 százaléka már napi két csoki elfogyasztása és két hét után javulásról számolt be.
Nem kö a csoki!!!![]()
Rock"n"Roll!!
bringa,motor,Rock"n"Roll !!
na de na de 12 évesek inkább csokizzanak
![]()
utána majd 16 évesen ledolgozzaDDD
de szerintem étcsokiról lehet szó abban nincs tej meg kakaóvajból sok ami hizlal
Könyvjelzők