Darabokra szedem
Csak a szabvány dolgok (aksi, víz, s.t.b)
Sehogy én egész télen használni fogom !!!!
Egyéb
Betoltam a motorom a lakásba![]()
.p
Szasztok!
Én még nem. MÉg reménykedtem mostanáig,hogy fogunk motorozni.
Már túlhideg van Bae?
Az ismerős...
Amikor tataroztuk a házat, a párom a frissen lakkozott parkettára tolta be a motor a hálószobába. Azóta is ott a gumi nyoma: szép feketén beszívta a cuccost a lakk.
azóta beépítettük a teraszt, hogy legyen hely a cipőknek, kabátoknak. Persze, hogy ottáll amotor. Mondjuk ide szoktuk betolni az enyémet is télire, és vadásszuk a motorok alatt a cipőket.![]()
Szia bae. Esténként be is takargatod ?![]()
2éve nekem is bent volt a lakásban . De azóta az öregem épített egy nagyobb garázst ahová befér .
Szia NaNa .
Ez az erkély dolog nem is rossz ötlet . Az enyém is jól mutatna az erkélyen . És magasföldszint még nem is veszélyes . Meggondolandó .![]()
Sziasztok!
Bár nekem még a jövő zenéje a motorvásárlás, de már most felkészítettem Anyumat, hogy új garázs kell, amit fűtünk is.Előbbi még megoldható, úgyis tervbe volt véve, de a fűtésre az első reakciójából ítélve nem sok esélyt látok. Azt mondta nagyon drága lenne, még akkor is, ha a motor ,,lakása" le lenne választva és csak az lenne fűtve. Ti hogy csináljátok? Mennyire fontos ez a fűtés dolog és mi a legolcsóbb módja? (Moderáljátok légyszi a megfelelő helyre, tudom hogy nem ebbe a topicba való
)
Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!
Könyvjelzők