Szavazás eredménye: hogyan télisíted a motorod?

Szavazó
40. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Darabokra szedem

3 7.50%
  • Csak a szabvány dolgok (aksi, víz, s.t.b)

17 42.50%
  • Sehogy én egész télen használni fogom !!!!

12 30.00%
  • Egyéb

8 20.00%
+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 17 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 165
Like Tree21Lájk

Téma: Motor tárolása

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125

Motor tárolása

Betoltam a motorom a lakásba
    .p

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Szasztok!
    Én még nem. MÉg reménykedtem mostanáig,hogy fogunk motorozni.
    Már túlhideg van Bae?

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Szasztok!
    Én még nem. MÉg reménykedtem mostanáig,hogy fogunk motorozni.
    Már túlhideg van Bae?
    Szaszi!
    Nyem nyem hideg az nincs vagyis a blokknak már van mert tegnap egy kicsit fagyott legalább is itt!
    De nem lesz szétszedve mert télen is motorozok.
    Csak egy kicsit betolom anyukám nagy örömére!

Minden évben ugyan azok a mondatok
    .p

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Az ismerős...
    Amikor tataroztuk a házat, a párom a frissen lakkozott parkettára tolta be a motor a hálószobába. Azóta is ott a gumi nyoma: szép feketén beszívta a cuccost a lakk.
    azóta beépítettük a teraszt, hogy legyen hely a cipőknek, kabátoknak. Persze, hogy ottáll amotor. Mondjuk ide szoktuk betolni az enyémet is télire, és vadásszuk a motorok alatt a cipőket.

monster750 logója
    monster750 jelenleg nem elérhető Segédmotoros monster750 nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    Mezőtúr
    Üzenet
    516
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    15
    Szia bae. Esténként be is takargatod ?
    2éve nekem is bent volt a lakásban . De azóta az öregem épített egy nagyobb garázst ahová befér .

monster750 logója
    monster750 jelenleg nem elérhető Segédmotoros monster750 nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    Mezőtúr
    Üzenet
    516
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    15
    Szia NaNa .

Ez az erkély dolog nem is rossz ötlet . Az enyém is jól mutatna az erkélyen . És magasföldszint még nem is veszélyes . Meggondolandó .

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Idézet Eredeti szerző monster750 Üzenet megjelenítése
    De azóta az öregem épített egy nagyobb garázst ahová befér .
    Sziasztok!

Bár nekem még a jövő zenéje a motorvásárlás, de már most felkészítettem Anyumat, hogy új garázs kell, amit fűtünk is. Előbbi még megoldható, úgyis tervbe volt véve, de a fűtésre az első reakciójából ítélve nem sok esélyt látok. Azt mondta nagyon drága lenne, még akkor is, ha a motor ,,lakása" le lenne választva és csak az lenne fűtve. Ti hogy csináljátok? Mennyire fontos ez a fűtés dolog és mi a legolcsóbb módja? (Moderáljátok légyszi a megfelelő helyre, tudom hogy nem ebbe a topicba való )
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

symon logója
    symon jelenleg nem elérhető Segédmotoros symon csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2008 Oct
    Hol
    Sopron-Budapest
    Üzenet
    56
    Kép
    3
    Hírnév szint
    9
    Idézet Eredeti szerző Évci Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Bár nekem még a jövő zenéje a motorvásárlás, de már most felkészítettem Anyumat, hogy új garázs kell, amit fűtünk is. Előbbi még megoldható, úgyis tervbe volt véve, de a fűtésre az első reakciójából ítélve nem sok esélyt látok. Azt mondta nagyon drága lenne, még akkor is, ha a motor ,,lakása" le lenne választva és csak az lenne fűtve. Ti hogy csináljátok? Mennyire fontos ez a fűtés dolog és mi a legolcsóbb módja? (Moderáljátok légyszi a megfelelő helyre, tudom hogy nem ebbe a topicba való )
    Száraz hely sokkal fontosabb mint az, hogy fűtve legyen. Én szintén fűtetlen helyiségben tartom, felbakolva, akkumulátor kiszedeve és a tank teletöltve. Semmi baja!

bae logója
    bae
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Az ismerős...
    Amikor tataroztuk a házat, a párom a frissen lakkozott parkettára tolta be a motor a hálószobába. Azóta is ott a gumi nyoma: szép feketén beszívta a cuccost a lakk.
    azóta beépítettük a teraszt, hogy legyen hely a cipőknek, kabátoknak. Persze, hogy ottáll amotor. Mondjuk ide szoktuk betolni az enyémet is télire, és vadásszuk a motorok alatt a cipőket.

ez nagyon ismerős nekem is a hátsó teraszon van a cipőknél! (ez csak titok de a beépített szekrénynek ma nekitoltam és betört...nehogy elmond anyunak!!!!!)
    amikor +vettem dec.23 volt és betoltam a karácsonyfa alá!
    lépcső is van de ....jeeee
    .p

bae logója
    bae
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző monster750 Üzenet megjelenítése
    Szia bae. Esténként be is takargatod ?
    2éve nekem is bent volt a lakásban . De azóta az öregem épített egy nagyobb garázst ahová befér .
    Szia monster
    Lehet hogy ezt viccnek szántad de igen be
    .p

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 17 12345611 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Épített motorok
    bendzso által, fórum: Motorok
    Válasz: 37
    Utolsó üzenet: 2012.04.05., 10:29
  2. Mennyi egy motor elettartama?
    hajos által, fórum: Motorozás