Szavazás eredménye: hogyan télisíted a motorod?

Szavazó
40. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Darabokra szedem

3 7.50%
  • Csak a szabvány dolgok (aksi, víz, s.t.b)

17 42.50%
  • Sehogy én egész télen használni fogom !!!!

12 30.00%
  • Egyéb

8 20.00%
+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 17 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 165
Like Tree21Lájk

Téma: Motor tárolása

mamóca logója
    mamóca jelenleg nem elérhető ősanya mamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Nyíregyháza
    Üzenet
    2,081
    Blog bejegyzés
    14
    Kép
    164
    Hírnév szint
    35
    Nem szeretnék kőbunkónak látszani :nem-nem: mi négy éve építkeztünk és kikötésem volt, h a garázs egybe legyen a házunkkal. Esőben, ünneplős cuccban, bevásárlás után nagyon praktikus 4 lurkóval egyenesen be a házba, mint clapptatni keresztül havon, vizen, saron. Így motorkám kisbuszunkkal együtt olyan ellátásban részesül, mint a lakás. Beszereltettünk 2 radiátort , minimális fokon tartva. Reggelente langyi kocsiban a gyerekek sem vacognak.
    "Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."

monster750 logója
    monster750 jelenleg nem elérhető Segédmotoros monster750 nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    Mezőtúr
    Üzenet
    516
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    15
    Idézet Eredeti szerző mocimami Üzenet megjelenítése
    Nem szeretnék kőbunkónak látszani :nem-nem: mi négy éve építkeztünk és kikötésem volt, h a garázs egybe legyen a házunkkal. Esőben, ünneplős cuccban, bevásárlás után nagyon praktikus 4 lurkóval egyenesen be a házba, mint clapptatni keresztül havon, vizen, saron. Így motorkám kisbuszunkkal együtt olyan ellátásban részesül, mint a lakás. Beszereltettünk 2 radiátort , minimális fokon tartva. Reggelente langyi kocsiban a gyerekek sem vacognak.

Nagyon szakos megoldás . Gratula. Ha nem emeletben laknánk én is igy csinálnám . Habár ami azt illeti az ősöknél ahol most van a masina ottpont igy van megoldva a dolog . Praktikus mert egyből kéznél van akár az autó akár a moci .

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125

Huuu mamoca ez nagyon csecse!!!!
    És nagyon
    .p

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Én csak azt nem értem, hogy miért lennél kőbunkó???
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Pedig mamóca nagyon nem az!!
    nekem egy fűthető barlang is jó lenne!!
    .p

bae logója
    bae
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    próbáltátok már baba popsitörlővel fényezni a motort??
    Én tavaly télre úgy raktam el
    egy kicsit+ keni és csupa fényes
    .p

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124

Szép házikó tanusíthatom!
    Megpróbálok majd benősűlni a családba valahogy!
    Jobbára ártalmatlan!

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    próbáltátok már baba popsitörlővel fényezni a motort??
    Én tavaly télre úgy raktam el
    egy kicsit+ keni és csupa fényes
    Télire a befőttet szokták elrakni nem a motort!
    Jobbára ártalmatlan!

bae logója
    bae
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző Zöld Penész Üzenet megjelenítése
    Lökötttttt
    igazad van ez csak tárolás nem pakolom el igazán soha.
    Tegnap is motoroztam csak nem az enyémmel hanem egy Honda XL 600-al enduro napot tartottam
    faxa volt nagyon
    .p

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Idézet Eredeti szerző Zöld Penész Üzenet megjelenítése
    És azt is a nagyik rakják el!!
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 17 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Épített motorok
    bendzso által, fórum: Motorok
    Válasz: 37
    Utolsó üzenet: 2012.04.05., 10:29
  2. Mennyi egy motor elettartama?
    hajos által, fórum: Motorozás