Hátizsák funkcióval
Ár: 18 585 Ft
Bővebben...
Sokkal kevésbé zavar,mint egy hátizsák.
A megfelelő helyen is melegíti a hátam.Nehogy má én cipeljem még azt is,azért van a motor.
Tanktáskakérdés?
A tanktáska nekem bejön van aki ki nem álhaja speciel én szeretem mert nem rángatja a hátam és elég sok cucc pakolható akár 40 literes is van benne.
A Moto-Deital:
Már a másodikat nyüvöm, 13 éves az első darab és még egy kedves barátomnál teljesít szolgálatot. Viszont ennyi év alatt kissé megkopott fakult de a funkciójának megfelelően helytállt, az első 11 évig bírta a kiképzést....
Nálam napi munkába járási ceremóniával 5 éven keresztül kapta az ívet, amíg az út nem fagyott..., utána csak kirándulásokra.
A második egy "kombi típus" oldaltáskával kapható, ez is vizsgázott egy Horvát úton, teljesen rendben van.
Csak ajánlani tudom megfizethető cucc és az elfogadható minőség párosul.
"Aki magányosan él, azt nem lehet otthagyni... De az ember sosoem szűnik meg álmodni. Az álom a lélek tápláléka, ahogy az élelem a test tápláléka...
Városban, rövid távon, kis sebességnél, kevés súllyalMert amúgy legkésőbb 50-100km után kínlódássá válik a dolog, ha nem a melegítés miatt, akkor azért, mert belekap a szél, és húzza a vállakat... 140-es tempónál már 50km is elég volt belőle. Annál már az is jobb, ha felpókozza az ember a hátsó ülésre, de ha utas is van, ez rögtön nem megoldás...
Én mondjuk alapból meg vagyok lőve ott, hogy az 1.4-nek olyan széles a tankja, hogy átlagos méretű mágneses tanktáska nem marad meg rajta, a tankbőr+tanktáska meg drága. Úgyhogy végül feladtam az elveimet, és vettem egy kisebb hátsó dobozt, amibe beférnek a "hirtelen szükség lehet rá" típusú apróságok, de ha üres, még egy dzsekit is bele lehet hajtogatni. A nagyobb túrákra több napi cuccot meg eddig is az oldaldobozokba pakoltam![]()
"Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."
Nekem még a régebbi spaniferes megoldású IXS tanktáskám van.Le lehet cipzározni,térképtartós és nagyon tágas.Nagyon szeretem.Volt Moto-Detail oldaltáskám,bővíthetős az sose ázott be.Ezekkel csak az a gond,hogy cipeled a kezedbe,ha leveszed.Szerintem tök praktikus a hátizsákkal kombinálni egy tanktáskát.
Könyvjelzők