+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 14

Téma: Moto-Detail tanktáska - hátizsák

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Moto-Detail tanktáska - hátizsák

Hátizsák funkcióval
    Ár: 18 585 Ft

Bővebben...

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,178
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Hátizsák funkcióval
    Ár: 18 585 Ft

Bővebben...

Én soha nem értettem ezt a tanktáska-dolgot, igaz, nem is vezettem még olyan motort, amin tanktáska van. Hiába állítják sokan, hogy nem zavaró, nekem nem fér a fejembe...
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

fneildi logója
    fneildi jelenleg nem elérhető Motoros fneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    1,582
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    37
    Hírnév szint
    29
    Sokkal kevésbé zavar,mint egy hátizsák.

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,178
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző fneildi Üzenet megjelenítése
    Hm.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

zéé77 logója
    zéé77 jelenleg nem elérhető " a szállító" zéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jun
    Hol
    budapestnek nevezett nagy-nagy játszótér :D
    Üzenet
    1,641
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    42
    Hírnév szint
    34
    Idézet Eredeti szerző fneildi Üzenet megjelenítése
    ha a hátit megfelelő helyre rakod(mondjuk a hátadra),akkor hidd el nem zavar

fneildi logója
    fneildi jelenleg nem elérhető Motoros fneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    1,582
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    37
    Hírnév szint
    29
    A megfelelő helyen is melegíti a hátam.Nehogy má én cipeljem még azt is,azért van a motor.

sp1szacsa logója
    sp1szacsa jelenleg nem elérhető Motorbiciklista sp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Kleine Haus
    Üzenet
    1,355
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    308
    Hírnév szint
    29
    Tanktáskakérdés?
    A tanktáska nekem bejön van aki ki nem álhaja speciel én szeretem mert nem rángatja a hátam és elég sok cucc pakolható akár 40 literes is van benne.
    A Moto-Deital:
    Már a másodikat nyüvöm, 13 éves az első darab és még egy kedves barátomnál teljesít szolgálatot. Viszont ennyi év alatt kissé megkopott fakult de a funkciójának megfelelően helytállt, az első 11 évig bírta a kiképzést....
    Nálam napi munkába járási ceremóniával 5 éven keresztül kapta az ívet, amíg az út nem fagyott..., utána csak kirándulásokra.
    A második egy "kombi típus" oldaltáskával kapható, ez is vizsgázott egy Horvát úton, teljesen rendben van.
    Csak ajánlani tudom megfizethető cucc és az elfogadható minőség párosul.
    "Aki magányosan él, azt nem lehet otthagyni... De az ember sosoem szűnik meg álmodni. Az álom a lélek tápláléka, ahogy az élelem a test tápláléka...

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,463
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző zéé77 Üzenet megjelenítése
    Városban, rövid távon, kis sebességnél, kevés súllyal Mert amúgy legkésőbb 50-100km után kínlódássá válik a dolog, ha nem a melegítés miatt, akkor azért, mert belekap a szél, és húzza a vállakat... 140-es tempónál már 50km is elég volt belőle. Annál már az is jobb, ha felpókozza az ember a hátsó ülésre, de ha utas is van, ez rögtön nem megoldás...
    Én mondjuk alapból meg vagyok lőve ott, hogy az 1.4-nek olyan széles a tankja, hogy átlagos méretű mágneses tanktáska nem marad meg rajta, a tankbőr+tanktáska meg drága. Úgyhogy végül feladtam az elveimet, és vettem egy kisebb hátsó dobozt, amibe beférnek a "hirtelen szükség lehet rá" típusú apróságok, de ha üres, még egy dzsekit is bele lehet hajtogatni. A nagyobb túrákra több napi cuccot meg eddig is az oldaldobozokba pakoltam
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

fneildi logója
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    1,582
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    37
    Hírnév szint
    29
    Nekem még a régebbi spaniferes megoldású IXS tanktáskám van.Le lehet cipzározni,térképtartós és nagyon tágas.Nagyon szeretem.Volt Moto-Detail oldaltáskám,bővíthetős az sose ázott be.Ezekkel csak az a gond,hogy cipeled a kezedbe,ha leveszed.Szerintem tök praktikus a hátizsákkal kombinálni egy tanktáskát.

fneildi logója
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    1,582
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    37
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző zéé77 Üzenet megjelenítése
    Próbáld ki 200 km-en keresztül 100-120-as tempóval,30 fokba 5 kilónyi cuccal!A végén már 100 kilónak érzed és 100 fokosnak.

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Moto-detail Tanktáska
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.24., 12:00
  2. Moto-detail textil (R) Tanktáska+Nyeregtáska rendszer
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.24., 12:00
  3. Moto-Detail Motoremelő