Régi szép idők... 251-es ETZ-vel, Debrecen-Bp etap a 4-esen, merevítős hátizsák, szerető anyuka által 1 heti kollégista-ellátmánnyal megpakolva... Hát, nem 5 kiló volt
Mindezt a Margit-híd budai hídfőtől Bécsi út 103-ig tolással fűszerezve, mert az MZ fesszabályzójában elengedett egy forrasztás, addig bírta töltés nélkül az akksi...
![]()
"Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."
Nekem is volt/van oldaltáskám, most egy barátom használja, mióta megvannak a dobozok, jó volt, hihetetlen sok cuccot elnyelt, szerettem, de nem sírom vissza. Az utolsó lökést két dolog adta meg a leváltására: egyszer Kassa belvárosán mentem végig kellemes 30 fokban, vállamon a táskákkal, kezemben a komplett motoroscuccal, mert nem mertem otthagyni a motyót a motoron, aztán meg jó alaposan megpakolva alig tudtam úgy felpókozni a motorra, hogy ne lógjon rá a kipufogókra (kellemetlen lett volna átégett ruhák pótlásával kezdeni az első napot egy horvát túrán).
"Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."
Hozzászólok mán én is mint szakértő!
Nekem a tanktáskával az a bajom, hogy nemtudok tőle a plexi mögé bebújni!
Van egy(2, de kölcsön van adva) spéci motoros hátizsákom ami annyira jó, hogy bírja a sebbeséget a kawán és nem zavaró!
Ámde ha nehezebb cuccot viszek vagy többet akkor van olyan hátizsákom amit pont rá tudok frankon illeszteni a hátsó ülésre és abba lehet cuccolni jó sokat!
(még 1 kisszék is belefér)
És bebújok a plexi mögé és áramvonalas vagyok mert nincs hátizsák és ha gyaloglok akkor meg leszedem a hátsó ülésről és van hátizsák!
Sok futár háizsákkal mászkál amit baromságnak tartok mert senki sem túrista és a sok gané megrendelő néha g.ci nehéz pakkot ad a futárnak, hogy megszakad bele szegény de nem mer szólni!
Én szólos típus vagyok és volt is sértődés, hogy én miért nem mikor a másik meg igen!
Na de hát kinek mi teccik!![]()
Jobbára ártalmatlan!
Könyvjelzők