+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12
Eredmények 11-tól/től 14-ig összesen 14

Téma: Moto-Detail tanktáska - hátizsák

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,178
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző _Bq_ Üzenet megjelenítése
    Városban, rövid távon, kis sebességnél, kevés súllyal Mert amúgy legkésőbb 50-100km után kínlódássá válik a dolog, ha nem a melegítés miatt, akkor azért, mert belekap a szél, és húzza a vállakat... 140-es tempónál már 50km is elég volt belőle. Annál már az is jobb, ha felpókozza az ember a hátsó ülésre, de ha utas is van, ez rögtön nem megoldás...
    Én mondjuk alapból meg vagyok lőve ott, hogy az 1.4-nek olyan széles a tankja, hogy átlagos méretű mágneses tanktáska nem marad meg rajta, a tankbőr+tanktáska meg drága. Úgyhogy végül feladtam az elveimet, és vettem egy kisebb hátsó dobozt, amibe beférnek a "hirtelen szükség lehet rá" típusú apróságok, de ha üres, még egy dzsekit is bele lehet hajtogatni. A nagyobb túrákra több napi cuccot meg eddig is az oldaldobozokba pakoltam
    Én hátul ülve sokat hordtam púpot, engem mondjuk annyira nem zavart a dolog.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,463
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző fneildi Üzenet megjelenítése
    Próbáld ki 200 km-en keresztül 100-120-as tempóval,30 fokba 5 kilónyi cuccal!A végén már 100 kilónak érzed és 100 fokosnak.
    Régi szép idők... 251-es ETZ-vel, Debrecen-Bp etap a 4-esen, merevítős hátizsák, szerető anyuka által 1 heti kollégista-ellátmánnyal megpakolva... Hát, nem 5 kiló volt Mindezt a Margit-híd budai hídfőtől Bécsi út 103-ig tolással fűszerezve, mert az MZ fesszabályzójában elengedett egy forrasztás, addig bírta töltés nélkül az akksi...
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,463
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző fneildi Üzenet megjelenítése
    Nekem még a régebbi spaniferes megoldású IXS tanktáskám van.Le lehet cipzározni,térképtartós és nagyon tágas.Nagyon szeretem.Volt Moto-Detail oldaltáskám,bővíthetős az sose ázott be.Ezekkel csak az a gond,hogy cipeled a kezedbe,ha leveszed.Szerintem tök praktikus a hátizsákkal kombinálni egy tanktáskát.
    Nekem is volt/van oldaltáskám, most egy barátom használja, mióta megvannak a dobozok, jó volt, hihetetlen sok cuccot elnyelt, szerettem, de nem sírom vissza. Az utolsó lökést két dolog adta meg a leváltására: egyszer Kassa belvárosán mentem végig kellemes 30 fokban, vállamon a táskákkal, kezemben a komplett motoroscuccal, mert nem mertem otthagyni a motyót a motoron, aztán meg jó alaposan megpakolva alig tudtam úgy felpókozni a motorra, hogy ne lógjon rá a kipufogókra (kellemetlen lett volna átégett ruhák pótlásával kezdeni az első napot egy horvát túrán).
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Hozzászólok mán én is mint szakértő!
    Nekem a tanktáskával az a bajom, hogy nemtudok tőle a plexi mögé bebújni!
    Van egy(2, de kölcsön van adva ) spéci motoros hátizsákom ami annyira jó, hogy bírja a sebbeséget a kawán és nem zavaró!
    Ámde ha nehezebb cuccot viszek vagy többet akkor van olyan hátizsákom amit pont rá tudok frankon illeszteni a hátsó ülésre és abba lehet cuccolni jó sokat!
    (még 1 kisszék is belefér )
    És bebújok a plexi mögé és áramvonalas vagyok mert nincs hátizsák és ha gyaloglok akkor meg leszedem a hátsó ülésről és van hátizsák!
    Sok futár háizsákkal mászkál amit baromságnak tartok mert senki sem túrista és a sok gané megrendelő néha g.ci nehéz pakkot ad a futárnak, hogy megszakad bele szegény de nem mer szólni!
    Én szólos típus vagyok és volt is sértődés, hogy én miért nem mikor a másik meg igen!
    Na de hát kinek mi teccik!
    Jobbára ártalmatlan!

+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12

Hasonló témák

1. Moto-detail Tanktáska
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.24., 12:00
  2. Moto-detail textil (R) Tanktáska+Nyeregtáska rendszer
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0