Ó, na látod, de a lelkesedésedet tényleg értékelem, majd talán pár év múlva elmegyünk együtt vhova közelebb, jó?Meg a szülinapi hétvégére is gyere el!
Remélem nem sértettelek meg, de ez az út tényleg komoly tapasztalatot és felkészülést igényel. Én pl. már augusztus óta folyamatosan tervezem, elkezdtem beszerezni a "hozzávalókat", a szervízben is megbeszéltem már a felkészítést, és folyton a részleteken agyalok.
Én is nagyon remélem, h akad megfelelő útitárs, mert egyedül nem fogok nekivágni, több okból sem.
Kapaszkodj jól, ne fékezz, bízz bennem, ez éppen elég lesz.
Tagama, én adom az angolom, elég lesz?![]()
Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok
csábító ajánlat... az a baj, hogy most még 2 hónapra sem tudok előre tervezni, nemhogy fél évre.
A másik meg, hogy aaaannnnyiiii útiterv van, hogy nem tudom, merre induljak, ha az ölembe hullik a lottóötös, vagy Európában ingynes lesz a benzin.
Bár, ez esetekben szerintem kivennék egy fél év szabit és mindet végigjárnám
Szóval egyelőre tartózkodó, de nem elutasító álláspont.
Mifelénk kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.
Fájdítsd te is a szívemet persze
Remélem azért lesz valaki, mert kár lenne ha nem tudnál elmenni.
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Hurrá!!!
Azért hirdetem ki ennyire előre, mert 1-2 hét alatt sztem senki sem tudná leakasztani a zsét, meg az út megtervezése sem lesz egy párnapos feladat. Amit leírtam csak a "váz", a komp miatt szinte óráról-órára meg kell tervezni az utat, helyet kell foglalni, és a szállásokat se ártana előre kiválasztani -legalábbis több eshetőséget figyelembe venni, esetleg le is foglalni. Na meg a szükséges felszerelés beszerzését sem lehet az utolsó pillanatra hagyni.
Amúgy én nagyon remélem, h ahogy haladunk, egyre olcsóbb lesz a benzin. Hiába sírnak-rínak a környező szomszédok, még mindig nálunk a legdrágább. Viszont az autópályadíjakkal számolni kell -már ahol.
Hát, én is nagyon! Tekintve, h már 2-3 éve könyörög a barátom, h látogassam már megEgyébként az ő felesége is motoros, képen nézte már Ewant, és az a véleménye, h simán lenyomom vele az utat. Ő csak tudja, mit beszél
Eleinte arról volt szó, h repülővel megyek, de a benzinktg-em még a legfapadosabb járat áránál is kevesebb lesz, nem beszélve arról, h életem legnagyobb kalandjának ígérkezik! A Suzukimmal nem is mernék nekivágni, viszont 14000 km 4 hónap alatt Ewan hátán bebizonyította, h vele a világ végére is![]()
Könyvjelzők