+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 17 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 162
Like Tree149Lájk

Téma: Long Way Up - Útitárs kerestetik!

tagama logója
    tagama jelenleg nem elérhető Easy Rider tagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Idézet Eredeti szerző csincsu Üzenet megjelenítése
    jó igazad van, biztosan kicsi vagyok hozzád,5000 km van mögöttem és a leghosszabb utam sem olyan sok ami megfelelő lenne egy ilyen úthoz ( 500km) , de a szándék megvan, azért remélem megtalálod a megfelelő utitársat.
    Ó, na látod, de a lelkesedésedet tényleg értékelem, majd talán pár év múlva elmegyünk együtt vhova közelebb, jó? Meg a szülinapi hétvégére is gyere el!
    Remélem nem sértettelek meg, de ez az út tényleg komoly tapasztalatot és felkészülést igényel. Én pl. már augusztus óta folyamatosan tervezem, elkezdtem beszerezni a "hozzávalókat", a szervízben is megbeszéltem már a felkészítést, és folyton a részleteken agyalok.
    Én is nagyon remélem, h akad megfelelő útitárs, mert egyedül nem fogok nekivágni, több okból sem.
    nana lájkolja ezt.
    Kapaszkodj jól, ne fékezz, bízz bennem, ez éppen elég lesz.

csincsu logója
    csincsu jelenleg nem elérhető Segédmotoros csincsu látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2011 May
    Hol
    Hajdúböszörmény
    Üzenet
    439
    Kép
    219
    Hírnév szint
    7
    Idézet Eredeti szerző tagama Üzenet megjelenítése
    Ó, na látod, de a lelkesedésedet tényleg értékelem, majd talán pár év múlva elmegyünk együtt vhova közelebb, jó? Meg a szülinapi hétvégére is gyere el!
    Remélem nem sértettelek meg, de ez az út tényleg komoly tapasztalatot és felkészülést igényel. Én pl. már augusztus óta folyamatosan tervezem, elkezdtem beszerezni a "hozzávalókat", a szervízben is megbeszéltem már a felkészítést, és folyton a részleteken agyalok.
    Én is nagyon remélem, h akad megfelelő útitárs, mert egyedül nem fogok nekivágni, több okból sem.
    rendben nem sértettél meg. a szülinapi hétvégén szeretnék ott lenni és megismerni titeket.
    egyedül nem is szabad nekivágni egy ilyen hosszú útnak!
    nana lájkolja ezt.
    Csincsi

tagama logója
    tagama jelenleg nem elérhető Easy Rider tagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Tagama, én adom az angolom, elég lesz?
    tagama lájkolja ezt.
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

kisvirag logója
    kisvirag jelenleg nem elérhető Motoros kisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Olympic City
    Üzenet
    1,741
    Blog bejegyzés
    18
    Kép
    115
    Hírnév szint
    34
    csábító ajánlat... az a baj, hogy most még 2 hónapra sem tudok előre tervezni, nemhogy fél évre.
    A másik meg, hogy aaaannnnyiiii útiterv van, hogy nem tudom, merre induljak, ha az ölembe hullik a lottóötös, vagy Európában ingynes lesz a benzin.
    Bár, ez esetekben szerintem kivennék egy fél év szabit és mindet végigjárnám
    Szóval egyelőre tartózkodó, de nem elutasító álláspont.
    tagama lájkolja ezt.
    Mifelénk kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Fájdítsd te is a szívemet persze
    Remélem azért lesz valaki, mert kár lenne ha nem tudnál elmenni.
    tagama lájkolja ezt.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,132
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Idézet Eredeti szerző tagama Üzenet megjelenítése
    Hát dehogynem, csak baromi kényelmetlen lenne erényövben végigmotoroznom fél Európát
    Jajj már,nem kell félni,nem fog fájni Meg kinek jutna eszébe motoron menetközben ? Na mindegy,szólok a páromnak,hogy nem megyünk...
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

tagama logója
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Idézet Eredeti szerző babulu Üzenet megjelenítése
    Tagama, én adom az angolom, elég lesz?
    attól tartok, nem fog elférni a zsebemben, de köszi

tagama logója
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Idézet Eredeti szerző kisvirag Üzenet megjelenítése
    csábító ajánlat... az a baj, hogy most még 2 hónapra sem tudok előre tervezni, nemhogy fél évre.
    A másik meg, hogy aaaannnnyiiii útiterv van, hogy nem tudom, merre induljak, ha az ölembe hullik a lottóötös, vagy Európában ingynes lesz a benzin.
    Bár, ez esetekben szerintem kivennék egy fél év szabit és mindet végigjárnám
    Szóval egyelőre tartózkodó, de nem elutasító álláspont.
    Hurrá !!!
    Azért hirdetem ki ennyire előre, mert 1-2 hét alatt sztem senki sem tudná leakasztani a zsét, meg az út megtervezése sem lesz egy párnapos feladat. Amit leírtam csak a "váz", a komp miatt szinte óráról-órára meg kell tervezni az utat, helyet kell foglalni, és a szállásokat se ártana előre kiválasztani -legalábbis több eshetőséget figyelembe venni, esetleg le is foglalni. Na meg a szükséges felszerelés beszerzését sem lehet az utolsó pillanatra hagyni.
    Amúgy én nagyon remélem, h ahogy haladunk, egyre olcsóbb lesz a benzin. Hiába sírnak-rínak a környező szomszédok, még mindig nálunk a legdrágább. Viszont az autópályadíjakkal számolni kell -már ahol.

tagama logója
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Idézet Eredeti szerző picar Üzenet megjelenítése
    Fájdítsd te is a szívemet persze
    Remélem azért lesz valaki, mert kár lenne ha nem tudnál elmenni.
    Hát, én is nagyon! Tekintve, h már 2-3 éve könyörög a barátom, h látogassam már meg Egyébként az ő felesége is motoros, képen nézte már Ewant, és az a véleménye, h simán lenyomom vele az utat. Ő csak tudja, mit beszél
    Eleinte arról volt szó, h repülővel megyek, de a benzinktg-em még a legfapadosabb járat áránál is kevesebb lesz, nem beszélve arról, h életem legnagyobb kalandjának ígérkezik! A Suzukimmal nem is mernék nekivágni, viszont 14000 km 4 hónap alatt Ewan hátán bebizonyította, h vele a világ végére is

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 17 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. csam hír: Példakép kerestetik
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 12
    Utolsó üzenet: 2011.05.11., 12:02

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ