Már hónapokkal ezelőtt megbeszéltem, de kiment a fejemből, hogy kapunk a Poker Runra , ami idén augusztus 26-28 között lesz Balatonszemesen, 10 db. belépőt a szervezőktől.
A kérdésem az, hogy van-e akit érdekelne, esetleg ha többen elnnénk, akkor sorsolás útján dönthetnénk el, hogy ki kapja.
A jegyek a belépésre jogosítanak, ezen felül szállást lehet foglalni itt, még vannak szabad faházak.
Aki pedig a pokerezésben is részt szeretne venni az értékes nyereményekért, annak + nevezési díjat kell fizetnie. A túrán egyébként bárki részt vehet, csak max nem húz lapot.
A programokat itt találjátok meg.
Óh, látom a Búza-Viszkok páros idetalált. Egyébként jó túrákat szoktak szervezni, és akinek van fölös pénze, benevezhet a játékba is. (Mondjuk én nem vágytam a nyeremények egyikére sem, de ez az én háklimnak tudható be)
No para, nem kell tudni pókerezni a nevezéshez. A résztvevők dolga: megtalálni a lapokat és húzni.
És valóban, a túrán részt vehet az is, aki nem játszik.
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Nem kapok belőle jutalékot,meg igazából semmit... max én is egy jegyet.. de ezek szerint nem nagyon van kapás erre a programra...
Nem is gondoltam, hogy lóvéért hirdeted
A póker run-ra nevezési díjat kell fizetni. Hogy sok, vagy kevés, ez ugye szubjektív. A nevezettek vehetnek részt a játékban, de az útvonalon velük mehet az is, aki "csak úgy" motorozik. A Harly-sok nagyjából összeszokott csapat már, de aki szeret ismerkedni, annak hajrá! A díjak mindig a szponzortól függenek, legutóbb welness hétvégék voltak, egy-két tárgy is.
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Könyvjelzők