Szavazás eredménye: EBÉD!!! Szavazzatok, hogy ki mit szeretne!

Szavazó
21. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Menü legyen ami 580ft/fő

8 38.10%
  • Étlapról választás kb 1500ft-ért

13 61.90%
+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 62 ElsőElső 123456781353 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 619

Téma: Csigatúra 2011, Mezőberény 2011.09.24-25.

sunny logója
    sunny jelenleg nem elérhető FőCsigusz sunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Óbudábia
    Üzenet
    4,459
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    1452
    Hírnév szint
    62
    Idézet Eredeti szerző Spider Man Üzenet megjelenítése
    Spider-Man a harmadik ponton fog csatlakozni!
    Sátorba alszok vagy az Ildinél ismételten ha befogad!
    Erről nem tudok nyilatkozni, hogy kit fogad be, de gondolom nem véletlenül hozta fel a faházas szállás lehetőséget!
    A sátorról meg anniyt, hogy tavaly sem vállalta be senki, emrt nem volt éjszaka meleg, ugyan a sok HP52 azt éreztete, de közben mégsem
    - attól, hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye...

sunny logója
    sunny jelenleg nem elérhető FőCsigusz sunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Óbudábia
    Üzenet
    4,459
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    1452
    Hírnév szint
    62
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Két emberrel jelentkezem (nemtávirat is), budapesti csatlakozási ponttal, csigát kérünk (illetve én kérek, az ő férfiassága nem tudom, hogy viseli.)
    3 Bp-i csatlakozási pont van Baba Melyiket szemeltétek ki???

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,178
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Sunny Üzenet megjelenítése
    3 Bp-i csatlakozási pont van Baba Melyiket szemeltétek ki???
    Még nem beszéltem meg a másik felemmel, de szerintem szeptemberig csak eldöntjük
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

bad titaa logója
    bad titaa jelenleg nem elérhető a Suhanó Suna bad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Aug
    Üzenet
    1,294
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    128
    Hírnév szint
    23
    Fogadjon be valakiiii hátulra! Csöndes, szobatiszta, barátságos utas vagyok...
    A lehetetlent azonnal teljesítem a csodákra még várni kell!

sunny logója
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Óbudábia
    Üzenet
    4,459
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    1452
    Hírnév szint
    62
    Idézet Eredeti szerző Bad Titaa Üzenet megjelenítése
    Orca megkörnyékezését ajánlom Ő szerintem el fog hozni ha jön és miért ne jönne Csak a szállás tekintetében tőlem a legmesszebb ponton kell elhelyezni

sixtee logója
    sixtee jelenleg nem elérhető kolbászzsír veszedelem:) sixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Hol
    Dombóvár
    Üzenet
    1,125
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    271
    Hírnév szint
    23
    Asszem megyek...Asszem faház...Asszem nem viszek utast, mert messzirű gyüvök, asszem Szolnokon csatlakozok...vagy előbb...

sunny logója
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Óbudábia
    Üzenet
    4,459
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    1452
    Hírnév szint
    62
    Idézet Eredeti szerző Sixtee Üzenet megjelenítése
    Asszem megyek...Asszem faház...Asszem nem viszek utast, mert messzirű gyüvök, asszem Szolnokon csatlakozok...vagy előbb...
    Asszem felírlak a listára, asszem Szolnokhoz a faház miatt pedig asszem Ildinek kell szólni De asszem látja majd amit írtál és asszem belevesz a darabszámba

Pimpa logója
    Pimpa jelenleg nem elérhető Motoros Pimpa a hírneve előtte járPimpa a hírneve előtte járPimpa a hírneve előtte járPimpa a hírneve előtte járPimpa a hírneve előtte járPimpa a hírneve előtte járPimpa a hírneve előtte járPimpa a hírneve előtte járPimpa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    1,970
    Hírnév szint
    39
    Idézet Eredeti szerző Bad Titaa Üzenet megjelenítése
    Csöndes, szobatiszta? Akkor mitől lettem csurom víz amikor mőgém ültél? Ráadásul csapkodtad a hátam, hogy ne röhögjek rajtad. Na írd csak át szépen!

sunny logója
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Óbudábia
    Üzenet
    4,459
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    1452
    Hírnév szint
    62

fneildi logója
    fneildi jelenleg nem elérhető Motoros fneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    1,582
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    37
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző Sunny Üzenet megjelenítése
    Erről nem tudok nyilatkozni, hogy kit fogad be, de gondolom nem véletlenül hozta fel a faházas szállás lehetőséget!
    A sátorról meg anniyt, hogy tavaly sem vállalta be senki, emrt nem volt éjszaka meleg, ugyan a sok HP52 azt éreztete, de közben mégsem
    Befogadok szívesen bárkit,kizárólag azért lett feldobva a kisházak lehetősége,mert akkor egy helyen táborozhatnátok,nem 4-5 fele szóródna a csapat.Az esti buli helyszíne is közel van,tehát aki dajdajozni akar,nem fogja zavarni a pihenni vágyókat.Amúgy tavaly egyedül a Csavargó aludt sátorban!

Más:
    Arra gondoltunk Jocóval,hogy ha ideértek,megállhatnátok rögtön a Tópart panziónál és lehetne kollektíve ott kajálni,akár menüből,akár étlapról.Nem lenne senkinek gondja,hogy "hát én azt nem igazán szeretem,de ha nincs más jó lesz!".Ha ragaszkodtok hozzá,főzünk nektek nagyon szívesen,de egyszerűbb lenne úgy.Meg legalább le tudnék ülni én is mindenkivel beszélni legalább pár szót(ami tavaly csak nagyon részlegesen(vagy részegesen! ) sikerült).Szóval savazzatok,hogy bográcsos vagy éttermi kaja.Tavaly ettek ott egy páran,ők már tudják mire számíthatnak,szerintem jó kaja és sok és nem drágán.
    http://www.etterem.hu/4112
    Ez lenne az.Az esti vacsi kérdést meg még majd kitaláljuk,ötleteket kérek.

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 62 ElsőElső 123456781353 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Nemzetközi Női Motoros Nap 2011
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.04.14., 12:00
  2. Csigatúra 2010. 09. 25-26. Mezőberény
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.09.30., 12:00

A téma címkéi