- attól, hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye...
Fogadjon be valakiiii hátulra!Csöndes, szobatiszta, barátságos utas vagyok...
![]()
A lehetetlent azonnal teljesítem a csodákra még várni kell!
Asszem megyek...Asszem faház...Asszem nem viszek utast, mert messzirű gyüvök, asszem Szolnokon csatlakozok...vagy előbb...
- attól, hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye...
Befogadok szívesen bárkit,kizárólag azért lett feldobva a kisházak lehetősége,mert akkor egy helyen táborozhatnátok,nem 4-5 fele szóródna a csapat.Az esti buli helyszíne is közel van,tehát aki dajdajozni akar,nem fogja zavarni a pihenni vágyókat.Amúgy tavaly egyedül a Csavargó aludt sátorban!
Más:
Arra gondoltunk Jocóval,hogy ha ideértek,megállhatnátok rögtön a Tópart panziónál és lehetne kollektíve ott kajálni,akár menüből,akár étlapról.Nem lenne senkinek gondja,hogy "hát én azt nem igazán szeretem,de ha nincs más jó lesz!".Ha ragaszkodtok hozzá,főzünk nektek nagyon szívesen,de egyszerűbb lenne úgy.Meg legalább le tudnék ülni én is mindenkivel beszélni legalább pár szót(ami tavaly csak nagyon részlegesen(vagy részegesen!) sikerült).Szóval savazzatok,hogy bográcsos vagy éttermi kaja.Tavaly ettek ott egy páran,ők már tudják mire számíthatnak,szerintem jó kaja és sok és nem drágán.
http://www.etterem.hu/4112
Ez lenne az.Az esti vacsi kérdést meg még majd kitaláljuk,ötleteket kérek.
Könyvjelzők