+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 48

Téma: Montenegrói túra 2011

spider man logója
    spider man jelenleg nem elérhető Segédmotoros spider man a hírneve előtte járspider man a hírneve előtte járspider man a hírneve előtte járspider man a hírneve előtte járspider man a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Jul
    Üzenet
    266
    Blog bejegyzés
    19
    Kép
    46
    Hírnév szint
    11

Montenegrói túra 2011

Közkívánatra!! (BALKÁN TÚRA MEGINT)
    Tavaly voltunk Vitaminnal Montenegróba és többen jelezték hogy az idén szeretnének jönni!!

Indulás ideje 2011 Május 20, reggel 8-óra,ez egy pénteki nap, a túra tervezett ideje 10-nap, amire mindenkit várunk akinek van kedve jönni,(értem ezt az anyagi részére) kérem mindenki időben jelezze részvételi szándékát. Szerény számításaim szerint kb 2500km amit fogunk motorozni.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, FELKÉSZÍTETT MOTOR, EBBEN A JÓ GUMI ALAP!
    Nem akarunk minden sarkon motort szerelni!!!

Nincsenek kötöttségek, semmi nem kötelező, mindenki úgy motorozik ahogy tud vagy amennyire bátor, de senkit nem szeretnénk egy szakadékból kiszedni.

Nem nyekeregni megyünk hanem hogy jól érezzük magunkat!
    Amiről fog gondoskodni az a sok finom itóka amit magunkba döntünk.

Útvonalunk, indulás-Budapest, Nyugati tér, Pécs, Osijek,Tuzla, Sarajevo, Mostar,Niksic, Podgorica,Budva.

Jelentkezz és egyeztetünk!!!

Mindegy milyen mocid van csak legyen rendszámos és jöhetsz, mindenkit meg fogunk várni, senkit nem hagyunk el. Vigyázunk egymásra és akkor nem lehet baj sehol az úton!!

Ami nagyon fontos:::: Érvényes műszaki vizsga.
    Nemzetközi kötelező biztosítás(Horvátok kérik)
    Egy utas biztosítás ami naponta pár száz forint, de ha történik valami akkor legalább van, és nem zsebbe kel nyúlni.
    És ami talán a legfontosabb legyen érvényes útleveled, mert nem az Euba motorozunk.

Ha érdekel és még nem olvastad akkor Balkán túra címen megtalálod a blogomba 2010-es túra leírását.
    Ide is beraktam el tudod olvasni talán volna neked is kedved ehhez a kalandhoz.

http://club.csajokamotoron.hu/blog/s...gy-napban.html

Idáig akik jelezték hogy jönnek. és vagy 15 ember gondolkodik még!

Széles utat mindenkinek 2011-re.

Spider-Man
    Vitamin
    Lasti
    Cbr Imi

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Kár, hogy nem nyáron van Egyébként két főre/egy motorra kb. mibe fáj egy ilyen túra?
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

spider man logója
    spider man jelenleg nem elérhető Segédmotoros spider man a hírneve előtte járspider man a hírneve előtte járspider man a hírneve előtte járspider man a hírneve előtte járspider man a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Jul
    Üzenet
    266
    Blog bejegyzés
    19
    Kép
    46
    Hírnév szint
    11
    Idézet Eredeti szerző Picar Üzenet megjelenítése
    Kár, hogy nem nyáron van Egyébként két főre/egy motorra kb. mibe fáj egy ilyen túra?

Ha olvastad a Blogom benne van hogy 70000ft volt nekünk 4-nap tokkal vonóval, egy főre, de mi csak étterembe ettünk mindig, nem volt időnk spórolni, és hát a söröcskét is döntögettük rendesen, szerintem két fő 200000ft-ból bőven meg van!!!

Direkt nem nyáron megyünk fő szezonban!!

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Na majd megcsekkolom a blogodat is
    Minket köt az egyetem június végéig sajna.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

intru logója
    intru jelenleg nem elérhető Trudi intru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Jul
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    2,128
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    184
    Hírnév szint
    37
    baccuskulacs Én úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy mennék De július 15ig melo....addig csak hétvégén vagyok szabad! De érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat! Guruljatok és igyatok helyettem is sokat-sokat
    És a fényképezéssel meg nem állni ám! Millió képet a túráról! Ide a Csamra iziben ahogy megérkeztetek Pókica!
    "A gumi kopjon, ne a lelked..."

spider man logója
    Regisztrált
    2010 Jul
    Üzenet
    266
    Blog bejegyzés
    19
    Kép
    46
    Hírnév szint
    11
    Idézet Eredeti szerző Intru Üzenet megjelenítése
    baccuskulacs Én úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy mennék De július 15ig melo....addig csak hétvégén vagyok szabad! De érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat! Guruljatok és igyatok helyettem is sokat-sokat
    És a fényképezéssel meg nem állni ám! Millió képet a túráról! Ide a Csamra iziben ahogy megérkeztetek Pókica!

Sajnálom hogy mindig csak meló! Ez van ezt kell szeretni, de fogunk mi a nyáron még közösen motorozni.
    Fótok és leírás lesz megint bőven.

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,132
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Nekem csak az idő/munka függvénye a dolog,más nem állhatna az utamba...amúgy meg mocskosul benne lennék
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

spider man logója
    Regisztrált
    2010 Jul
    Üzenet
    266
    Blog bejegyzés
    19
    Kép
    46
    Hírnév szint
    11
    Idézet Eredeti szerző tt100 Üzenet megjelenítése
    Nekem csak az idő/munka függvénye a dolog,más nem állhatna az utamba...amúgy meg mocskosul benne lennék
    Akkor hajrá!!!

dóri1 logója
    dóri1 jelenleg nem elérhető Motoros dóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Oct
    Hol
    Óbuda
    Üzenet
    2,441
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    735
    Hírnév szint
    38
    Szponzor kerestetik
    "Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg tűrni és szenvedni!"

intru logója
    intru jelenleg nem elérhető Trudi intru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Jul
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    2,128
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    184
    Hírnév szint
    37
    Idézet Eredeti szerző Dóri1 Üzenet megjelenítése
    Szponzor kerestetik
    gyorsan csipd fel Pókicát....úgyis majdnem megkérte a kezed a Pitepartyn....
    "A gumi kopjon, ne a lelked..."

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 5 12345 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Motoros túra a Felvidékre
    KT1 által, fórum: Motoros túrák
    Válasz: 28
    Utolsó üzenet: 2009.07.13., 21:28

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ