Szavazás eredménye: Szeretnél motorozni Amerikában?

Szavazó
30. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Igen, ki ne szerene?

22 73.33%
  • Nem, ezen a földrészen is van elég látnivaló

5 16.67%
  • Nem tudom

1 3.33%
  • Egyéb (írd a fórumba)

2 6.67%
+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 16

Téma: Motoros túrák Amerikában

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Motoros túrák Amerikában

Egy haverunk ismét felkerekedett, hogy bejárja Észak Amerikát motoron.
    Irigy, irigy...
    Remélem, egyszer nekem is összejön.
    Addig is olvasgassátok a blogját!

My Ride Home - Paul Wolkowsky Blog

jeges logója
    jeges jelenleg nem elérhető Motoros jeges mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,291
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    186
    Hírnév szint
    23

Kacsint

Megtörtem...
    Az öregségemre tervezett MG California Classic helyett asszem már sokkal szívesebben döcögnék egy HD Fat Boy -al... (no persze a tekintélyes lottónyeremény ehhez méginkább kell... )

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Na náááá
    .p

adri80 logója
    adri80 jelenleg nem elérhető Motoros adri80 van mire büszke legyenadri80 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Még van esély Amerikában motorozni!!! Az ötöslottón 2 milliárd a nyeremény! Jut eszembe, tavaly karácsony előtt kb. két héttel álltal sorban a lottózóban (nagy reményekkel telve) és az előttem lévő, kb. 34 éves férfi azt kérdezte meg a kiszolgáló hölgytől, hogy hogyan lehet hozzájutni a nyereményéhez és amikor megtudta, hogy karácsonyig nem kapja meg a nyereményét, akkor hangos nemtetszését fejtette ki. A hölgy megkérdezte (gyanútlanul), hogy mégis mennyi pénzről lenne szó, a férfi az válaszolta, hogy 167 millió Ft-ról!!! Ejjjj!!!!! Én egy évet is várnék ennyi pénzre!!!! Micsoda telhetetetlen emberek vannak, nem elég neki, hogy nyert egy tekintélyes összeget, még azonnal is akarja. Nekem ezek hallatán "földbegyökerezett" a lábam!!!!!!!!! Ez csak az amerikai 66-os úton történő motorozással kapcsolatban jutott eszembe. No komment.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Ja, és mostmár vízum sem kell...

Kivéve persze az újságírókat.

adri80 logója
    adri80 jelenleg nem elérhető Motoros adri80 van mire büszke legyenadri80 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Hát igen!!! De sajna ma sem nyertem, az ötösön egyesem lett. Tavaly novemberben egyik lottóvásárlásomnál tanakodtam, hogy bejelöljem-e a szerencseszámomat, a kilencest, nem tettem, helyette a hetest jelöltem meg.... Aztán lett egy hármasom az ötösön, 19.000 Ft-ot nyertem. Na és melyik szám hiányzott a négyeshez???? A kilences!!! Azóta mindig az első megérzésemre hallgatok. Ja és a nyeremény, ha jól emlékszem, 3.111.000 Ft volt....

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,888
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Húúú...
    na én ezét em lottózok.
    Az milyen szívás, amikor az ember csak egy hetet hagy ki, és pont akkor húzzák ki a számait.

Falat logója
    Falat jelenleg nem elérhető Benzintyúk Falat látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2009 Jan
    Üzenet
    1
    Hírnév szint
    0
    naná

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,132
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Volt szerencsém másfél évet motorozni a földrészen,bár nem az U.S.A-ban,hanem Kanadában.....imádtam,fáj is a szívem most így visszagondolva
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

adri80 logója
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Testvérem Kanadában akar venni egy krosszmotort, neki az jön be... azt mondta, hogy vannak jó helyek....

Én a krosszt nem szeressem.... Megpróbáltam rábeszélni egy túramotorra, de nem tágít... Kinek a pap, kinek a papné!

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Motoros túrák Európában
    nana által, fórum: Motoros túrák
    Válasz: 100
    Utolsó üzenet: Tegnap, 16:53
  2. Motoros túrák Magyarországon
    nana által, fórum: Motoros túrák
    Válasz: 299
    Utolsó üzenet: 2012.05.05., 13:23
  3. Motoros túrák Erdélyben