Igen, ki ne szerene?
Nem, ezen a földrészen is van elég látnivaló
Nem tudom
Egyéb (írd a fórumba)
Egy haverunk ismét felkerekedett, hogy bejárja Észak Amerikát motoron.
Irigy, irigy...
Remélem, egyszer nekem is összejön.
Addig is olvasgassátok a blogját!
My Ride Home - Paul Wolkowsky Blog
Megtörtem...
Az öregségemre tervezett MG California Classic helyett asszem már sokkal szívesebben döcögnék egy HD Fat Boy -al...(no persze a tekintélyes lottónyeremény ehhez méginkább kell...
)
Na náááá![]()
.p
Még van esély Amerikában motorozni!!! Az ötöslottón 2 milliárd a nyeremény! Jut eszembe, tavaly karácsony előtt kb. két héttel álltal sorban a lottózóban (nagy reményekkel telve) és az előttem lévő, kb. 34 éves férfi azt kérdezte meg a kiszolgáló hölgytől, hogy hogyan lehet hozzájutni a nyereményéhez és amikor megtudta, hogy karácsonyig nem kapja meg a nyereményét, akkor hangos nemtetszését fejtette ki. A hölgy megkérdezte (gyanútlanul), hogy mégis mennyi pénzről lenne szó, a férfi az válaszolta, hogy 167 millió Ft-ról!!! Ejjjj!!!!! Én egy évet is várnék ennyi pénzre!!!! Micsoda telhetetetlen emberek vannak, nem elég neki, hogy nyert egy tekintélyes összeget, még azonnal is akarja. Nekem ezek hallatán "földbegyökerezett" a lábam!!!!!!!!! Ez csak az amerikai 66-os úton történő motorozással kapcsolatban jutott eszembe. No komment.
Ja, és mostmár vízum sem kell...
Kivéve persze az újságírókat.![]()
Hát igen!!! De sajna ma sem nyertem, az ötösön egyesem lett. Tavaly novemberben egyik lottóvásárlásomnál tanakodtam, hogy bejelöljem-e a szerencseszámomat, a kilencest, nem tettem, helyette a hetest jelöltem meg.... Aztán lett egy hármasom az ötösön, 19.000 Ft-ot nyertem. Na és melyik szám hiányzott a négyeshez???? A kilences!!! Azóta mindig az első megérzésemre hallgatok. Ja és a nyeremény, ha jól emlékszem, 3.111.000 Ft volt....
Húúú...
na én ezét em lottózok.
Az milyen szívás, amikor az ember csak egy hetet hagy ki, és pont akkor húzzák ki a számait.
naná
![]()
Volt szerencsém másfél évet motorozni a földrészen,bár nem az U.S.A-ban,hanem Kanadában.....imádtam,fáj is a szívem most így visszagondolva![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
Testvérem Kanadában akar venni egy krosszmotort, neki az jön be... azt mondta, hogy vannak jó helyek....
Én a krosszt nem szeressem....Megpróbáltam rábeszélni egy túramotorra, de nem tágít... Kinek a pap, kinek a papné!
![]()
Könyvjelzők