Ma megy a rádiós banda lefelé a kamionnal, és itt épp esik... jó buli lesz az...
pölö zsíroskenyérrel biztos meg tudod oldani ennyiből.
de azt is vedd számításba, hogy sztem a te egy napi adagod nekem 3 napig elég...
na igen, és csak 3 napos jegy van, 1 napos nincs.marad a HD kerítésen kívülről való nézése - mint a nyugdíjas a grillcsirkés előtt.
off.
Mifelénk kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.
Én nem megyek![]()
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
Van napijegy. Openroadfestival.hu Motorral 6000, gyalog 5500 Ft.
A telefonról sajna nem tudok netezni, most a szomszédban potyázok.
Most szar az idő itt, tegnap bomba volt, és ma délutántól megint jó lesz. Gyertek!
Sziasztok! mi megyünk a férjemmel mivel neki Harley davidson-ja van három napra, mindig jól érezzük magunkat szinvonalas motorostalálkozó akármilyen idő is van a barátainkkal jól elvagyunk, szerintem Magyarországon az egyik legjobb találkozó és az árak is elfogadhatóak aki tud szerintem legalább egy napra érdemes lelátogatni üdv minden motosocsajnak Jucó![]()
Jelentem hazaértünk éjfélre. Jó volt a banda, jól elvoltunk, bár a bulizásra nem nagyon maradt erőnk.
Majd írokrészletes besztámolót, és felrakom a képeket is. Úgy 600 db-ot készítettem, de volt gép Nórinál és Edinánál is, szóval lesz mit nézegetni.
sajna a net nem volt túl jó, úgyhogy nem tudtam elérni a Csamot. Bezzeg a Facebook az működött, szóval ide töltögettem fel menetközben a képeket.
Édes-rózsaszín baba csam-os matricás nyuszimotoron kié?
Kutyák lábon jöttek vagy helyi erők voltak?
Jó lett a motorodMatrica a kockasor, vagy miből vannak?
Adnál tippet, hol találok olyasmi anyagot, amiből a tavalyi csam-os kendő volt? (A csősál már nagyon meleg, meg szorítja a bika nyakam)
Köszi!
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Hú, de sok kérdés. A kutyák a szomszédé, a baba nézelődő, a kockák matrica, az anyagot nem tudom. Ha tudnám, már lenne csamos kendő.![]()
Van egy ügyfelem akinek textil nagykereskedése van. Voltam nála egyszer, két óriási raktár tele van gurigákkal, ott biztos találnátok. Megkeresem majd valamikor a címét.
Kösz Yama, rendes vagy. És adna vajon egy kendőnyit?![]()
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Könyvjelzők