+ Válasz a Témára
17. oldal, összesen 17 ElsőElső ... 7121314151617
Eredmények 161-tól/től 170-ig összesen 170
Like Tree74Lájk

Téma: Devils Motor Show / Börze

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Szerintem is megérne egy misét, hogy "macsó motoros férfiak" miért félnek annyira a csajuktól, hogy nem mernek naptárt vásárolni... Kíváncsi volnék, hogy ez csak kamu, vagy ha nem... akkor hol vannak a FÉRFIAK??? Nem hiszem el, hogy - pár kivételtől eltekintve - mind papucs... Nagyon remélem, hogy nem!
    nana and bae like this.
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Én összevesztem egy kedves MOTOROS ismerősömmel, mert egy motoros csoportban kiposztoltam a naptárat és kétszer is kitörölte. Szerinte ez reklám és a csoportba nincs helye ennek. Többen sem tudtuk meggyőzni. Utolsó gondolatként már tényleg csak azt tudtam odaírni, hogy a büdös életben ne legyen szüksége a motoros mentőkre, nem hogy arra a defibrilátorra, amire gyűjtünk.
    nana, ancsy, tt100 and 2 others like this.
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Sebaj, ebből látszik, hogy jó a kezdeményezés (ami ezúttal ha rajtammúlik, nemjött volna létre, ezértköszi mindenkinek, aki erőltette).
    Én is hallottam vissza olyat magazinoktól (online és ofline), hogy azért nem teszik ki, mert nekik a Csajokamotoron.hu konkurenciájuk.
    Azért jó ezt hallani így 6 év után.

ancsy logója
    ancsy jelenleg nem elérhető Segédmotoros ancsy pompás jövő áll előtteancsy pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Feb
    Hol
    Szigethalom
    Üzenet
    207
    Kép
    182
    Hírnév szint
    14
    Én többet ki nem megyek erre a börzére tuti,annyi faragatlan suttyó volt ott(tisztelet a kivételnek).Foga némelyiknek kettő sem volt,de osztották az észt,mit hogy kell. A naptár eladás is,háát,megnézték és köszi ennyi...nem számít úgy látszik,hogy nekik is lehet bármikor erre szükségük,mármint a defibrilátorra,de sör mindenkinek lógott a kezében,az fontos volt (( Ez nekem nagyon visszataszító( Azért lehet néhányuknak tudnánk újat mutatni abban is,hogy kell motorozni is..)))
    "Aki nem motorozik, sosem tudja meg, miről szól..."

csibi logója
    csibi jelenleg nem elérhető Segédmotoros csibi a hírneve előtte járcsibi a hírneve előtte járcsibi a hírneve előtte járcsibi a hírneve előtte járcsibi a hírneve előtte járcsibi a hírneve előtte járcsibi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    Kerepes
    Üzenet
    839
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    3
    Hírnév szint
    26
    Idézet Eredeti szerző ancsy Üzenet megjelenítése
    Én többet ki nem megyek erre a börzére tuti,annyi faragatlan suttyó volt ott(tisztelet a kivételnek).Foga némelyiknek kettő sem volt,de osztották az észt,mit hogy kell. A naptár eladás is,háát,megnézték és köszi ennyi...nem számít úgy látszik,hogy nekik is lehet bármikor erre szükségük,mármint a defibrilátorra,de sör mindenkinek lógott a kezében,az fontos volt (( Ez nekem nagyon visszataszító( Azért lehet néhányuknak tudnánk újat mutatni abban is,hogy kell motorozni is..)))
    Ne keseredj, háromszor annyit adtunk el , mint tavaly!
    pankamano lájkolja ezt.
    "Meghalni semmi, de szörnyű nem élni!"

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,715
    Blog bejegyzés
    267
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Hát biza, Ancsyval maximálisan egyetértek, a sörön kívül ott más nem túlzottan fontos, maximum a pávatollak szétterpesztése...
    Macs, azt a blogot én már múlt évben megírtam, ne akard, hogy megint megírja valaki.... Bár tuti, hogy idén is lenne 1600-as látogatottság megint... De most ez tényleg nem tenne jót, az előző évben jó volt, hogy idén már tudják miről beszélünk.
    nana, sp1szacsa and pankamano like this.
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

pankamano logója
    pankamano jelenleg nem elérhető csam motorostanuló pankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Jul
    Üzenet
    1,255
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    18
    Hírnév szint
    25
    Jövőre becsomagoljuk fóliába és akkor csak megvásárlás után lehet megnézni
    Ahogy mondták nyálcsorgatós lapozásért...meg majd perselybe lehet oldalanként adományt bedobni mert ez az összeg kb. 3 doboz cigi ára.És egészségre nem ártalmassőőőőt!
    nana and picar like this.

sp1szacsa logója
    sp1szacsa jelenleg nem elérhető Motorbiciklista sp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Kleine Haus
    Üzenet
    1,355
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    308
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző ancsy Üzenet megjelenítése
    Sajnos innét veszi le a köz, hogy milyenek a "motorosok", de erre jó ellenpéldát szolgáltatunk a naptárral és remélem nem baj, hogy így ragoztam....
    Ancsy biztosan tudnál újat mutatni mert vannak fotelből motorozóknak és csak azért mert a szomszédnakisvanés dafke akkor én is, de csak a motorostalira futóvalmotorvivősnekis...
    nana and Zöld Piszok like this.
    "Aki magányosan él, azt nem lehet otthagyni... De az ember sosoem szűnik meg álmodni. Az álom a lélek tápláléka, ahogy az élelem a test tápláléka...

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Most kaptam meg a Devils Börzés elszámolást, és jelentem a wild standon 7 db naptárat adtak el, így elértük a 10-et a börzén.
    Még mindig nem az az álomeladás, de azért valamivel jobb eredmény, mint a tavalyi.
    ancsy, Yama750 and csibi like this.

birge logója
    birge jelenleg elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,178
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző babulu Üzenet megjelenítése
    Én összevesztem egy kedves MOTOROS ismerősömmel, mert egy motoros csoportban kiposztoltam a naptárat és kétszer is kitörölte. Szerinte ez reklám és a csoportba nincs helye ennek. Többen sem tudtuk meggyőzni. Utolsó gondolatként már tényleg csak azt tudtam odaírni, hogy a büdös életben ne legyen szüksége a motoros mentőkre, nem hogy arra a defibrilátorra, amire gyűjtünk.
    Tippelhetek, ki volt az?
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

+ Válasz a Témára
17. oldal, összesen 17 ElsőElső ... 7121314151617

Hasonló témák

1. Motor tárolása
    bae által, fórum: Motorozás
    Válasz: 164
    Utolsó üzenet: 2012.01.01., 20:56
  2. csam hír: EMAT - 15. Devils Motor Show
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 6
    Utolsó üzenet: 2011.03.19., 15:41
  3. csam hír: Van már jegyed a Devils Börzére?
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.11.17., 09:16
  4. [csajokamotoron] Megújul a Motor Show
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.02.03., 12:00

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ