A Spar teraszánál jó lesz, parkoló úgy is lesz valahol....
"...poros úton pörög a gép, sebesen, akár a szél, SZABADNAK SZÜLETTÉL, akár az ég..."
OK,ezt megbeszéltük
Picar is ott lesz nem tudod? Halkapeszi azt mondta a Hámori-tónál van valami S-kanyar ott találkozunk velük,tudod hol van?![]()
:cica:
Egyébként visszatérve a fesztiválra,a szervezők agitálnak minket hogy már péntek este elkezdhetünk bulizni az olajszigeten és akár vasárnap délig is maradhatunk,szóval olyan hosszúhétvégét lehet beiktatni aki gondolja!!
A párom csilisbabot főz a bográcsunkban ,nagyon finoman tudja elkésziteni,azthiszem szombat délelőtt vagy péntek este ajaj elfelejtettem,megkérdem mégegyszer![]()
:cica:
Ez jól hangzik!!!
Ha kell, viszek hozzá jó kis fincsi, erős kalocsai paprikát!!!
Jó lenne, ha sok csam-os el tudna jönni, jó kis buli kerekedhetne belőle!!!
Rám már számíthatsz is bármiben.
"...poros úton pörög a gép, sebesen, akár a szél, SZABADNAK SZÜLETTÉL, akár az ég..."
Sziasztok! Én is ott leszek!
Na meg holnap is!Ha bírom az íramot
![]()
Az élet klaviatúráján az egyik ujjunkat tartsuk mindig az Escape billentyűn!
Bocsika csak éppen nem voltam gépközleben, és mindig minden akkor történik amikor nem vagyok...Szóval holnap izé ma
ott leszünk akkor kettőkor a hámori tónál, remélhetőleg, de még mindig közbejöhet valami akár egy lavina is
Nyékre meg szerintem kinézünk majd tutira, engem a disco express nagyon foglalkoztat, de nem fogunk első sorban tombolni mert tömegfóbiám van
![]()
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Sziasztok!
Itt a NyékRock Fesztivál szervezőcsapatának "csaj-részlege": Mindenkit sok szeretettel várunk a fesztiválra 2008. június 07-én. Ja és ne aggódjatok, nem esik egybe a kalákával, az ugyanis július 10-13!!!
Gyertek és bulizzunk egy nagyot!![]()
Bocsánat!!!Pedig tényleg minden évben megyek,de a dátumot nem tudom!!
Mindig a haverock szólnak!!
Rock"n"Roll!!
bringa,motor,Rock"n"Roll !!
Könyvjelzők