+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 30

Téma: Kisújszállás, Griff MC

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125

Üzenet Kisújszállás, Griff MC

XVII. Nemzetközi motoros találkozó
    Kisújszállás Strand 2009. július 9-11.

Koncertek:
    Csütörtökk: Battery
    Péntek:AB/CD, Beatrice, Zorall, Dogs
    Szombat: Blues Company, Ossian, Tequila

Motoros ügyességi vetélkedők, Streetfighter show(Demény team), hangerőmérés, tombola vízi vetélkedők. Tűzijáték stb.

További info: http://www.griffmc.hu

Sok szeretttel várunk mindenkit!
    .p

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Mi idén nem megyünk
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

KT1 logója
    KT1
    KT1 jelenleg nem elérhető The Clairvoyant KT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    1,261
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    90
    Hírnév szint
    26
    az idei év nagy vízválasztó lesz a motoros találkozók terén... (is)
    a
    közelmúltban egy régi-nagynevű találkozón alig voltak... állítólag akkora bukta volt a szervezőknek...

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Hát ár/érték arányban most kicsit megbillent az ár felé kisúj, meg van ingyen hétvégénk kékeden klubbal, meg júli végén ott van az erdélyi túra, a pénz meg fogy, és kisúj a legfinomabb számításom szerint is 15 ezer,de az nagyon lightosan...

Virago83 logója
    Virago83 jelenleg nem elérhető Benzintyúk Virago83 látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Kecskemét
    Üzenet
    10
    Kép
    4
    Hírnév szint
    0
    Az én párom Kisúji, de idén mi sem megyünk. Szerintünk is drága és idén állítólag nem is lehet bemenni a strandra motorral meg sátrakkal, (mert hogy letapossuk a füvet) hanem a ligetben lesz a tábor, ahol bárki hozzáfér a cuccokhoz. Nem tudom mi igaz belőle, de ez így nagyon gáz lesz.

picar logója
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Idézet Eredeti szerző Virago83 Üzenet megjelenítése
    Az én párom Kisúji, de idén mi sem megyünk. Szerintünk is drága és idén állítólag nem is lehet bemenni a strandra motorral meg sátrakkal, (mert hogy letapossuk a füvet) hanem a ligetben lesz a tábor, ahol bárki hozzáfér a cuccokhoz. Nem tudom mi igaz belőle, de ez így nagyon gáz lesz.
    Kinézem sajnos a városvezetésből hogy nem engedik be a népet rendesen, pedig nem hiszem hogy olyan szarul jöttek ki a találkozóból az elmúlt 15-16évben, hogy ne lehetne kibírn, plusz 4nap alatt nem megy tönkre a gyep, legalábbis a mi sátrunk alatt sose lett baja, se a motor alatt...

jucó logója
    jucó jelenleg nem elérhető Benzintyúk jucó csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2007 Nov
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    9
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    3
    Hírnév szint
    0
    Kisujszállásra megyünk a férjemmel, tavaly is voltunk és nagyon jól éreztük magunkat,az tetszik nekünk, hogy a strandon van a rendezvény és szép idő volt végig, remélem az idén is kifogjuk a jó időt. Férjem már csütörtökön megy a fiukkal helyet foglalni, mert tavaly egy talpalatnyi szabad hely nem volt, jöjjön mindenki aki tud nem bánja meg

jucó logója
    jucó jelenleg nem elérhető Benzintyúk jucó csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2007 Nov
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    9
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    3
    Hírnév szint
    0
    Bocs mégegyszer mindenkinek, Kisujszálláson a legjobb zenekarok lesznek szerintem, voltam már pár találkozón tavaly is legalábbn10-en és szerintem itt pont azok a zenekarok vannak akik a legjobb zenét adják és nem csak zajongnak és nincs hangjuk, akármi is a 4.500,- ft belépő szerintem egyáltalán nem drága a többi találkozó áraihoz képest

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Már csak egy hét! Megy valaki mert akkor lehet hogy átnézek. DE nem nagyon van kedvem ha őszinte vagyok (persze ez nem azt jelenti hogy jövő7en nem lesz )
    .p

ggmedve logója
    ggmedve jelenleg nem elérhető Benzintyúk ggmedve látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2009 Jun
    Üzenet
    14
    Kép
    25
    Hírnév szint
    0
    én megyek pénteken... szerintem sokan lesznek. legalábbis akivel beszéltem eddig az elnéz...

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Griff Jótékonysági Sportnap 2010. június 26.
    nana által, fórum: Jótékony motorosok
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.06.23., 09:59

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted