+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 3 ElsőElső 123
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 30

Téma: Kisújszállás, Griff MC

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Remélem fotóztatok!

Csináltam egy galériát, amibe elvileg mindenki tud feltöltenni képet, aki fotózott.

Jó lenne, ha kipróbálnátok, hogy tényleg úgy működik-e, ahogy gondolom.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Szóval senki nem fotózott?
    Mivel nem voltam így nem is fotózhatam....
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    A zuram ott volt egy barátjával, nagyon jól érezték magukat, még mindig alig van hangja.... (valszeg annyit üvöltözött éneklés gyanánt ) Ő készített egy csomó fényképet, majd este rábeszélem, hogy hagyja feltölteni legalább egy részét...
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Szereztem képeket a zuramtól, de az itthoni gépről nem tudom felrakni, mert baromi lassú és közben folyamatosan zargat, hogy menjek már innen, mert ő is akar gépezni... Szóval holnap reggel a mh-i gépről felrakom őket ebbe az albumba, amit csináltál.

csacskamacs logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Felraktam a képeket abba a galériába, amit csináltál... vagyis remélem, hogy oda kerültek, mert megmondom őszintén, nekem ez az új galéria-rendszer kicsit zavaros... (én csak egy CSACSKAmacs vagyok)

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Jó helyen vannak.
    Szóval nem is vagy olyan csacska...

jucó logója
    jucó jelenleg nem elérhető Benzintyúk jucó csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2007 Nov
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    9
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    3
    Hírnév szint
    0
    üdv mindenkinek szerintem nagyon jó volt a Kisujszállási buli az idő is remek volt lehetett fürödni, strandolni a programok is jól sikerültek jucó

csincsu logója
    csincsu jelenleg nem elérhető Segédmotoros csincsu látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2011 May
    Hol
    Hajdúböszörmény
    Üzenet
    439
    Kép
    219
    Hírnév szint
    7
    XIX. Griff Nemzetközi Motoros Találkozó
    Tiszaföldvár, Strandfürdő
    2011.július 06-10.

Koncertek:
    Csütörtök:
    Hell, Wanted, Lokátorock

Péntek:
    Maximus, Ismerős Arcok, Lord, Dogs

Szombat:
    Blues Company, Bikini, Ossian, Tequila

Belépő: 4500 Ft/3 nap

Motoros ügyességi vetélkedők, Streetfighter bemutató, Vízi vetélkedők, Hangerőmérés, Tombola értékes nyereményekért.
    További infó: http://www.griffmotor.hu

Alig várom!

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 3 ElsőElső 123

Hasonló témák

1. Griff Jótékonysági Sportnap 2010. június 26.
    nana által, fórum: Jótékony motorosok
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.06.23., 09:59

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted