+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 30 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 296

Téma: Nyugati tér :)

Twister logója
    Twister jelenleg nem elérhető Ghost Rider Twister nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    489
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    64
    Hírnév szint
    12

Nyugati tér :)

Sziasztok rossz arcú, rosszalkodó nyugatisok
    Mint tegnap dumcsiztuk hogy kellene 1 ilyen fórumot csinálni, meg csináltam,csak hogy ne legyen az, hogy csak a szám nagy, nem mint ha ehhez akkora tudás kellene mint ahhoz sem, hogy ott kint dumáljunk esténként
    Minket itt is lekönyveltek rossznak, anélkül h ismernének, de ha a taglistát nézzük, nem is biztos hogy olyan rosszak vagyunk mit amit állítanak
    Pontosabban egyáltalán nem vagyunk rosszak, csak amit nem ismernek az nem biztos, hogy nem jó
    Utoljára Picar módosította 2009.05.30., 16:59-kor

Twister logója
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    489
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    64
    Hírnév szint
    12
    hihi akik a csapatban vannak irjanak csak bátran vezetönk uy sincs maga ura a dolgoknak mindenki

gixxergirl logója
    gixxergirl jelenleg nem elérhető Easy Rider gixxergirl van mire büszke legyengixxergirl van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Gyula
    Üzenet
    3,024
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    15
    Hírnév szint
    39
    Idézet Eredeti szerző Twister Üzenet megjelenítése
    hihi akik a csapatban vannak irjanak csak bátran vezetönk uy sincs maga ura a dolgoknak mindenki

hüpphüpp, és mi lesz azokkal akik nem rosszarcúak, nem nyugatisok és még csak a csapatban sincsenek?? Megvaaaaaaaaan....akkor mi majd bátortalanul írkálunk ide
    " Füstölgő abroncsok marják az úttest porát "

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Szuper

Twister logója
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    489
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    64
    Hírnév szint
    12
    Idézet Eredeti szerző Gixxergirl Üzenet megjelenítése
    hüpphüpp, és mi lesz azokkal akik nem rosszarcúak, nem nyugatisok és még csak a csapatban sincsenek?? Megvaaaaaaaaan....akkor mi majd bátortalanul írkálunk ide
    Nem kell bátortalannak lenni senki sincs kizárva nyitottak vunk mindenkire

sixtee logója
    sixtee jelenleg nem elérhető kolbászzsír veszedelem:) sixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Hol
    Dombóvár
    Üzenet
    1,125
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    271
    Hírnév szint
    23
    má eccer voltam a nyugati téren, vagy 15 percre...

Nia logója
    Nia
    Nia jelenleg nem elérhető Segédmotoros Nia látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    Ercsi
    Üzenet
    210
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    76
    Hírnév szint
    14
    én akár bátran akár bátortalanul de írok, mivel ugy gondolom h azokkal akik kijárnka esténként az égegy adta világon nincs "gond"..én nem mondhatom h rutinos nyugatis vok, de már voltam párszor..és ha ezek az emberek "roszz" emberek lennének akkor nem huzak volna ki a kakibol egy pár hete...Ők értik és tudják ez a léyneg!!!!!

Twister logója
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    489
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    64
    Hírnév szint
    12
    Idézet Eredeti szerző Nia Üzenet megjelenítése
    én akár bátran akár bátortalanul de írok, mivel ugy gondolom h azokkal akik kijárnka esténként az égegy adta világon nincs "gond"..én nem mondhatom h rutinos nyugatis vok, de már voltam párszor..és ha ezek az emberek "roszz" emberek lennének akkor nem huzak volna ki a kakibol egy pár hete...Ők értik és tudják ez a léyneg!!!!!
    Köszönjük Niácsak az amit tettünk alapbol motoros gondolat akin tudunk segitünk még ha eseleg nem is ismernjük, szivessen segitünk csak max arrol gondolják h mi vagyunk a hangoskodok mert mi ott álunk meg de ahol vagyunk ott inkább a rendre figyelünk mint h rosszalkodjunk mert ez minket minösitene

dóri1 logója
    dóri1 jelenleg nem elérhető Motoros dóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Oct
    Hol
    Óbuda
    Üzenet
    2,441
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    735
    Hírnév szint
    38
    Hát kérem, be kell valljam töredelmesen, hogy vénségemre időnként én is kimegyek a Nyugatiba a fijúkat boldogítani. Sőt, még arra is vetemedtem nem eccer, hogy elmenjek velük túrázni. Sőőt, még egy jó-pár Csam-os csaj is rendszeresen csatlakozik a "nyugatis rosszfijúúkhoz". És bizton állíthatom, nincs velük semmi probléma, nagyon aranyosak, kedvesek és ugyanúgy a farkuk hajta őket, mint a többi pasit (má elnézést)
    Szóval, ne ítélkezzen senki ismeretlenül, a fiúk meg ne ugráljanak egy csajos portálon, mer hátsón lesznek billentve.
    "Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg tűrni és szenvedni!"

jeges logója
    jeges jelenleg nem elérhető Motoros jeges mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,291
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    186
    Hírnév szint
    23
    Jól szóltál!
    Aki azt mondja, hogy nem így van, az mind mellébeszél

Idézet Eredeti szerző Dóri1 Üzenet megjelenítése
    És bizton állíthatom, nincs velük semmi probléma, nagyon aranyosak, kedvesek és ugyanúgy a farkuk hajta őket, mint a többi pasit (má elnézést)
    Van elég eszem és nem félek használni!

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 30 12345611 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted