+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 39 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 385
Like Tree8Lájk

Téma: Citadella Motoros Találkozó

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41

Citadella Motoros Találkozó

Azt kerestem, van-e külön téma a Citadella-vonulásról, de nem találtam. Tényleg nincs, vagy csak rossz helyen néztem?

Ti nem szoktatok kimenni?
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

ste.funny :) logója
    ste.funny :) jelenleg nem elérhető Segédmotoros ste.funny :) látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2006 Aug
    Üzenet
    72
    Kép
    25
    Hírnév szint
    15
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Azt kerestem, van-e külön téma a Citadella-vonulásról, de nem találtam. Tényleg nincs, vagy csak rossz helyen néztem?

Ti nem szoktatok kimenni?
    Szia, én voltam már páron, miért kérdezed?

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Szia!
    Én is többször voltam már és nagyon tetszett, azt gondoltam, a Budapesti motorosok körében ez népszerű ... Hiszen ott is lehet találkozni, előtte dumálni.

Na jó, bevallom, hogy el akartam dicsekedni, hogy most szombaton már egyedül voltam a saját motorommal , eddig ugyanis a férjemmel, utasként. De igazából a nyáriak jók, amikor utána lemegyünk pl. Velencére egy csobbanásra.

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Szia!
    Én is többször voltam már és nagyon tetszett, azt gondoltam, a Budapesti motorosok körében ez népszerű ... Hiszen ott is lehet találkozni, előtte dumálni.

Na jó, bevallom, hogy el akartam dicsekedni, hogy most szombaton már egyedül voltam a saját motorommal , eddig ugyanis a férjemmel, utasként. De igazából a nyáriak jók, amikor utána lemegyünk pl. Velencére egy csobbanásra.
    Gratula
    Én még talán idén 1-km gurultam a sajátommal.
    De mindennek el jön az ideje
    Én tavaly voltam a síroki motoros fel vonuláson.
    Élmény volt, de jobban szeretek kirándulni

ste.funny :) logója
    ste.funny :) jelenleg nem elérhető Segédmotoros ste.funny :) látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2006 Aug
    Üzenet
    72
    Kép
    25
    Hírnév szint
    15
    Csacskamacs akkor gratulálok, ez emlékezetes gurulás volt akkor neked. Bár nem veszélytelen szerintem egy ilyen felvonulás, baromira kell figyelni, nem szabad elbambulni, és a megfelelő féktávot be kell tartani.
    Ismerek olyan motorosokat akik azért nem járnak ilyen felvonulásra, mert már mentek beléjük őrült motorosok.

csacskamacs logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Köszönöm, köszönöm (ide most egy hajlongó szmájli kellene). Szerencsére nem volt baj. De persze, a motorosok között is vannak (sajnos), akik nem figyelnek másokra, ugyanúgy, mint az autósok között. Viszont a motorosok sokkal jobban összetartanak, ahogy látom.

lököttke (jó név ) : én már az idén egy csomót mentem, mármint km-ben, mert a férjem szerint rutint kell szereznem és szervezi nekem a motorozásokat . Ez nem baj, de mindig mondom neki, hogy egy nap alatt nem fogok egy éves rutint szerezni, hiába megyek 160 km-t. De azért persze nem baj, ha annyit megyek... Szóval egyenlőre még mazsi vagyok, de magam sem gondoltam volna, hogy ennyire élvezem az önálló motorozást.

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Csacsmacs jó neked, az én párom túlságosan félt.
    Pedig ő is motoros. Mikor tavaly nov-ben meg kaptam a jogsit mondta nekem hogy "izgúlhatok miattad".
    Még hajnalba a belvároson át sem enged motorral, mert nincs rutinom.
    Igaz 8-hónapja nem motoroztam.
    Ste. funny Én tavaly a motoros fel vonuláson féltem, pedig akkor még a hátsó ülsésen ültem.
    Inkább nézem a fel vonulást, azt jobban élvezem

csacskamacs logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Bocs, hogy ilyen rabszodikusan válaszolgatok, de a munkahelyen most van munka, otthon meg nem jutok géphez, mert egy van és hárman vagyunk rá (én vagyok az utsó a sorban...).
    Remélem, hogy engem is félt a férjem (bár ennyi együtt töltött idő után, lehet, hogy mégsem???), bár ez inkább abban mutatkozik, hogy vesz nekem motoroskabátot, bakancsot... Nálunk ő ajánlotta, hogy ha leteszem a motoros jogsit, vesz nekem motort. Úgy is lett... Én is sokat ültem mögötte utasnak és akkor sem féltem, pedig a férjem elég "merészen" motorozik, egy Kawasaki enduro motorja van.
    Miért nem motoroztál 8 hónapja? (nincs motor?)

lököttke logója
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    csacskamacs pech sorozat szériában vagyok
    Tavaly 1-hónap után kaptam meg a jogsimat, mert a postán el keverték, addigra hideg lett. Idén tavaszi ébresztéskor folyt a váltó olajam, hiába szerelte meg a párom, ment a szerelőhőz, most meg miután fel lett újítva a mocim, homlok és arc üreg gyulladással beteg állományba vagyok.
    Ez van. Remélem 2-hét múlva már gurulhatok
    Én már motorozgattam, igaz jogsi nélkül tavaly.
    A párommal nem sokára 1-évesek leszünk Szóval tudtta, hogy mire számíthat, hiszen akkor már folyamatban volt a motor jogsim

csacskamacs logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Ó, szegény...! Így már értem. Hát akkor kívánom, hogy gyógyulj meg hamar, mert most olyan szép idő van!

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 39 12345611 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Motoros találkozó
    nana által, fórum: Motoros találkozók
    Válasz: 957
    Utolsó üzenet: 2011.09.23., 10:48
  2. csam hír: VII. Anonymus motoros találkozó
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.26., 12:00